97

az

преди 14 години

Враво!!! Успех ти желая и не се отказвай никога, само напред и всичко ще се оправи :)

96

селянин

преди 14 години

И проблема сега възниква от чл.519 от ГПК.Прочете го и жената има да чака пак ако няма пари в МЗ то.

95

Анонимен

преди 14 години

Познавам я , много лъчезарен, борбен човек, с невероятен дух, браво Ани ! :*

94

Daisy

преди 14 години

Bravo! Pozdravlenia!

93

Пепи

преди 14 години

Браво Ани!Дръж се.

92

Анонимен

преди 14 години

До Кака Сийка.Немога да повярвам, че от 1 000 000 ти си бил първият стигнал матката!!!

91

Теди

преди 14 години

БРАВО на момичето!!!

90

маги

преди 14 години

***? много злоба имаш бе! а ти какъв си?? случаите не се разглеждат единично! и не се решава нищо така! аз съм м сестра и цял ден виждам колко мъка има на тоя свят! знаеш ли колко деца има болни и бедни??? но техните майки нямат тая визия и пари за да съдят! така че държавата да се самосезира това не е победа на един човек нищо не е!!

89

Анонимен

преди 14 години

Колко е хубаво момичето, дано оздравее бързо.

88

Анонимен

преди 14 години

........a Gogo ot Tonika shte go vozi pravitelstven samolet....

87

Васко

преди 14 години

На тия животни от министерството от заплатите да им се вземат тези 100 000 лв. Откаде - накъде , заради някакви убитаци безсърдечни ще плащаме всички. И , 100 000 са много малко. 1 000 000 лв , и то заплатите има пък да видим дали ще има друг път закъснение. *** мръсни - имате ли представа какво е рак бе ***.

86

Анонимен

преди 14 години

браво! Дано да се излекува момичето!

85

DUBLIN

преди 14 години

Bravo,taka trqbva i taka se pravi-samo taka darjavata 6te se nau4i da se griji za bolnite xora.Bravo.

84

ironija

преди 14 години

Zashto ni zanimavate tuk sas njakakvo si mlado i krasivo momiche ot naroda....bila bolna ot rak..goljama rabota ..nali osigurihte lechenie na alkoholika Gogo ot Tonika, i go prashtate sa pravitelstven samolet na lechenie !?Nali otpusnahte pari za alkoholika Velko Kanev za operazija vav Germanija !!!??? E ,che tezi hrantutnizi nikoga ne sa plashtali danazi na dargavata..ama haide da ne im zabeljazvame !!!

83

съмишленик

преди 14 години

Томов, Томов, ужасяващо прав си, но си идеалист, да не кажа - наивник. Те не го искат от явни престъпници, "обществото" яростно защитава наглец, скътал 30 милиона от "честна служба" в сметки по островите, иска първо съдът да се произнесел (че защо тогава го арестуват), а ти господине, искаш неидентифицирани ви(чи)новници да плащат вредите, които са нанесли. Та те министър-председателите от 1990 досега до един трябва да са в затвора и да плащат ... И понеже примерът ще е лош, няма да плаща никой

82

отвратена

преди 14 години

Браво на г-ца/жа Бонева и много късмет в лечението с крайна цел пълно оздравяване. Късмет.........!!!

81

томов

преди 14 години

Радвайте се мили хора - тази жена е осъдила нас, които плащаме данъци и които данъци ще и се плати. А чиновниците, които не са си свършили работата пак ще си вземат заплатката и ще се почешат сещате се къде. Дано се излекува жената, а и всички, които са в нейното положение. На тази държава и трябва или реформа, или революция.

80

българин

преди 14 години

поздравления и аз съм за това,чиновниците да си платят за нехайството,само веднъж да им удържат такива пари и следващ път ще ги видим как ще работят за здравето на хората.

79

чичо Гошо

преди 14 години

Браво! Така трябва, но нека тези 100 000лв. да ги платят от джоба си чиновниците в МЗ, а не да ги взимат от парите на данъкоплатците. Докато няма персонална отговорност, винаги ще има масова безотговорност.

78

Анонимен

преди 14 години

Поздравявам г-жа Бонева за куража да си търси правата в днешното безчовечно време! Дано е жива и здрава! Да бъде за пример на останалите болни и обезверени хора!