53

мъдурко

преди 14 години

Язък тъкмо мислех да си уголемя още кайсиите..

52

Анонимен

преди 14 години

Мале ако ми падне тази от снимката какви бомби ще гърмят ...

51

Анонимен

преди 14 години

Щом казваш "експертката с естествените". Като ти увиснат друга песен ще запееш ;))))

50

zlr.

преди 14 години

Мисля, че комплексари са всички, които не могат да оценят хубавата жена!Включително авторката на статията, предвид снимката, която е сложила.Мамопластиката НЕ Е свързана само с екстремните случаи, за които първосигнално се сещате!Според мен едно 50% от познатите ми жени биха изглеждали по-добре с по-голям бюст.А да свързваш болките в кръста след бременност показва изключително непознаване на материята - моля прочетете малко специализирана литература, или дори популярни статии...Успех на всички, които могат да си позволят козметична пластична хирургия!

49

jiko

преди 14 години

ima dokumentalen klip kak gramnaha cicite na madamata v samoleta pri kacaneto :-0

48

Анонимен

преди 14 години

Вземете за пример тази куха лейка Златка, изрусила се , сложила силикон, наконтила се като ***, ама мозък няма кой да и имплантира. Скоро в предаване на Иван и Андрей се изцепи, че "коя жена не била удряна, душена или скубана от мъж". Горкото момиче си мисли, че силикона и е помогнал да има свестни мъже, но от изказването и се радбира какви мъже привлича. Освен това смята, че на нея като и се случва, значи е нормално и се случва и на другите жени.

47

Анонимен

преди 14 години

Интересно, като се спука имплантът, какво точно се случва със силикона? Може би изтича?

46

Оркестър Златен Уй

преди 14 години

искам да посмуча малко хубави цици

45

уеи

преди 14 години

Комплексираните жени слагат силикон като мислят, че той ще разреши проблемите им, всъщност проблема е в мозъка им.

44

Анонимен

преди 14 години

ПРЕДИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ БЯХ С ОБИКОЛКА 75-Б,В 9 МЕСЕЦ И СЛЕД КАТО РОДИХ СТАНАХА 100 -105 СМ.Не мога да ви опиша каква болка имах от тежеста от вратъ до кръста!Никога не бих се подложила на подобна интервенция милиони да ми дават.Относно онези който си поставят силикон не бих казала,че го правят заради мъжете си , а всъщност е конкуренция м/у жените!Бих се зарадвала на една статия от рода на "ОТКРИТЕ Е ЛЕК СРЕЩУ РАКА НА ГЪРДАТА"?

43

lauranonce

преди 14 години

умно

42

уеи

преди 14 години

Мисля че кризата удари пластичните хирурзи и те измислиха причина да си набавят пациенти с платена статия. Кякви по-добри клиенти от старите, които вече са си правили хирургична намеса.

41

5555

преди 14 години

Хей, пич, защо не си купиш една кукличка от сексшопа с добре оформени силиконови цици, устни и дупе и с една или няколко обички на силиконовото клиторче и да й се радваш, радваш, радваш.....

40

Анонимен

преди 14 години

Смятах да сложа цициликон на кравата ,ама щом матриала е кофти няма да слагам,пък сигурно няма да дава повече мляко.

39

DART VADER

преди 14 години

Пичове, не говорете глупости, добре направените гърди са много по-приятни и от най стегнатите естествени. Но само наистина добре направени.

38

5555

преди 14 години

Аз думам да спрем да обръщаме внимание на простотията.Не виждате ли, че всичко е заради ПАРИТЕ? Докторята печелят милиони от празноглавите жени ( не всички са такива ), а пък тези празноглавки смучат парите на на мъжете *** ( не всички са такива ), които за изкуствена цица са готови на всичко.

37

Антон

преди 14 години

Това имплантант дума ли е ? Егати неграмотните писачи хахахахах

36

бай Хой

преди 14 години

Докато Бойко Борисов не се намеси, няма да се разбере гърмят ли, или не! Да се вземе решение на правителствено ниво какво правим!

35

силико

преди 14 години

забравих ако това не ги довърши силиконките ни идват :рак на кръвта от материала съдържащ се в импланта който изтича на молекулярно ниво -рак на костите -рак на мозъка - и рак на цялата *** която трябва да се ампътира от главата надолу всичко

34

силико

преди 14 години

да гърмят за да намалеят *** жени с които е пълна държавата ни *** *** силиконки които стават само *** и *** бързо ще се разграни4и най големият *** в нацията нище измерат бързо с инфекции след като им изтекат боклучавите силикони в кръвта или ще изпукат от гангрена или от отравяне имаме печеливша ситуация почистване на нацията и ще останат естественокрасивите ни българки с които силиконовите боклукчийки не могат да се мерят никога .хайде приятно умиране