134

МЪРТВЕЦА

преди 14 години

НАЛИ, ВИ КАЗВАМ ,ЧЕ ГОЦЕ Е МЪРТВЕЦ!!!.ВИДЕХТЕ ВСИЧКИ ,КОЛКО МУ СТРУВА "ВЕТОТО"!..ХИЧ ДАЖЕ ,НЕ ГО *** И ЗА "ЦЪРВИВА СЛИВА"....КОМАЙ,ГОЦЕ ДА СИ ХОДИ.......Е НАЙ-ДОБРЕ!НЕМА КВО ДА СЕДИ ЗА УКРАШЕНИЕ НА РЕПУБЛИКАТА И ДА ХАРЧИ ПАРИ, НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!

133

Анонимен

преди 14 години

Тъй,тъй...Това Цветанов не беше ли министър?Сиреч от изпълнителната власт?А тая работа с ветото не беше ли проблем на депутатите?А коментарите по НПК не са ли по специалността на прокуратурата.А тя от коя точно власт беше,че вече не си личи изобщо?От цялата работа схващам,че от вчера в никакъв,ама в никакъв случай и по никакъв повод не трябва да гледам "Биг брадър",щото не възпитава в никакви ценности,както каза горния Цветанов.И щото по-малкия брат и той гледа,гледа...па после ще разкаже.

132

анонимен

преди 14 години

то остава и да се съобразите.. не е важен принципа за мнозинството а по скоро в коя посока ще поеме коча та овцете да го последват

131

Анонимен

преди 14 години

Поредния неразбрал интелект с пяна по устата. Ако ще правителство от Марс да дойде пак няма ни оправи с такъв народ.

130

Ha

преди 14 години

Абе *** как няма да се съобразиш, то за тва е Вето. Да си оправите бакиите ако не е съгласна с нещо другата част от власта. Ако вие не се съобразите аз за чий трябва да се съобразявам с вашите данъци и такси които са сумарно повече от 54% от брутото на всеки един в таз страна. Май единственият вариант е да се спасяваме по единично или да последваме примера на Пьотр Парнесов и Павел Плеве демек да ви избесим по площадите. Ай сиктер.

129

Анонимен

преди 14 години

Лимоне, по нашите закони право на служебен защитник в момента имат само хора, които докажат, че не могат да си платят за такъв. Казано другояче - социално слабите. А защо е така - питай дупетатите...

128

Анонимен

преди 14 години

Ами да променят адвокатската етика. Има заседание на съда - не се явява, яка глоба. При повторно или потретено нарушение - хайдукатина си губи правата. Ако имаше контрол над лекарите (и съответна защита), това нямаше да се случва, а щяха да си ходят по нужда в затворническата болница... Проблемът въобще не опира до служебния защитник. Просто начинът на назначаване означава дела срещу държавата, защото презумпцията за назначаване на този защитник от обвинителя поставя съдебния процес под съмнение

127

иво

преди 14 години

Не е служител само на Данс, но и на МУСАД. Когатто преди 12 год. Костов отказа да даде лиценз на Левси-Спартак- застрохователната фирма, Ал. Петров се свърза с Еврейски организации и обеша при съвместна дейност/ а тя влючваше, посещението на еврейски туристи в Българските игрални домове ,защото комарът в Израел е забранен / и при прането на печлбите,хората на Л. Петров, осигуряваха тяхната охрана. Тя се сигуряваше от доста яки мутри.Имам информация, че негови хора, щше се срещнат с Израелскя

126

иво

преди 14 години

Отново не ми става ясно,проблемът с резервния защитник. Просто е необходимо на обвиняемия да му бъде предоставено правото да разпола с двама защитника,койтон той е длъжен да одобри. Ако не се яви основният по каквито и да е поричини, явява се резервния, одобрен от обвиняемият. Иначе на хората взе да им писва, как зрави и прави мъже, влизат в Съдебната палата с патерици, болни чинета и пр. И един съвет към най приятният ми Министър. Г-н Цветанов, Ал. Петров е служител на Данс, а МОСАД.Костов г

125

Таня

преди 14 години

Даже като се замисля министъра на здравеопазването и ветото на НПК нямат нищо общо. Пък са на едно място и то с интересно заглавие. За повторно гласуване на промените в НКП никъде нищо не се казва. А ако Цветан Цветанов в прав текст е казал това пред медии не говори добре за него. Не може да си на такъв пост и да говориш такива неща без да се замислиш.

124

Анонимен

преди 14 години

Не е работа на правителството да решава кой и дали е бил подведен. Правителството НЕ Е Народно събрание и няма думата по законодателни въпроси. А работата на Народното събрание е ДА СЕ съобрази с ветото - това е конституционно задължение. Ние вече видяхме, че Народното събрание не е чело Конституцията и няма никакво намерение да я спазва, но това не е оправдание за демонстрация на несъществуваща власт - ветото на президента се отхвърля по точно определени процедури.

123

Алекс

преди 14 години

Айде още една звезда в правителството ще свети със собствен блясък. Ще става министър, ще поема здравната реформа, обаче не може да се закълне в парламента, 'щото, видиш ли, има по-важен ангажимент - симпозуимче си била планирала жената. Дано някъде към шестия месец като министър поне се усети, каква длъжност е заела и какво се иска от нея, че не ща да ги мисля българските лекари и пациенти, как ще я карат, докато Бойко си реди пасианс с правителството - където му излезе - излезе.

122

Анонимен

преди 14 години

Дръж те си я Борисовата тя и без това Ви е лика прелика !!!

121

Анонимен

преди 14 години

Нямам и желание да те познавам. Гледам, че ти в блогът си направил доста персонални квалификации на базата на някакви размишления, но ще има доста да почетеш и поживееш докато мирогледа ти се увеличи до ниво на което да проумяваш как и защо се правят някой ходове в политиката.

120

baykolu

преди 14 години

И аз си го прегледах...и нищо невярано не намерих, така че, въпросът си остава! За какво съм излъгал?! Вярно е, голяма част от писаното е личното ми мнение, но фактите на които се основава това мнение са безспорни, според мен! Така че, ако имаш желание да водим дискусия, използвай поне някакви аргументи, а не се напъвай да правиш персонални квалификации за човек, когото не познаваш!

119

Анонимен

преди 14 години

За "нищо". Просто като ти прегледах блога стигнах до заключението, че или някой ти плаща за това или не си наред с глават. Предполагам, че не е първото.

118

baykolu

преди 14 години

Що?!?!За кое излъгах?!?!?!?!?

117

baykolu

преди 14 години

Таня,Ми че той законът е за простосмъртните, не за гербавите! Те със собствените си правила, за недопускане на доносници на ДС в ръководството на Народното събрание не се съобразиха, като назначиха доносник за министър, с идиотското обяснение, че министърът не е част от НС....та ти очакваш с някакво си вето?! Не се излагай! Цялото гербаво управление е такова! Основано на двойни стандарти и заобикаляне на законите!

116

Таня

преди 14 години

Та прекалено ми се вижда гръмко да се каже такова нещо. Никъде не прочетох, че ще го върнат за повторно гласуване, заради ветото. Прочетох това:Отлагането на гласуването на кандидатурата е по технически причини, обясниха още от там. Тоест това си е несъобразяване, ако е така.Пак казвам твърде объркана и неясна статия, която внушава именно това, че се заобикаля закон.

115

Таня

преди 14 години

Не ми е руса прическата и няма нужда да я мърдам. Явно статията е калпава. "ГЕРБ: Няма да се съобразим с ветото на Първанов, искаме Борисова за министър"Аз това го разбирам като няма да го върнем за повторно гласуване. Или няма да се съобразим.Има два вида: абсолютно, при което с отказа си да утвърди даден закон държавният глава окончателно го отхвърля, и отлагателно (суспендивно), когато държавният глава връща на парламента даден закон или част от него за повторно разглежда