62

хуна

преди 14 години

ВАШЕ ВИСОЧЕСКТВО Г-Н ЦВЕТАНОВ ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВА КАПКА УМ В ГЛАВАТА.КАКВИ НАЗНАЧЕНИЯ ЩЕ СТАВАТ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ СЛЕД СПРАВКА ОТ МВР И ДАНС,ПОДПИСАНИ ОТ ВАС.ПРОЧЕТЕТЕ НАЙ -ПОСЛЕ КОНСТИТУЦИЯТА И ПОПРАВКИТЕ КЪМ НЕЯ ,ЗА ДА ВИДЕТЕ ,ЧЕ ВСИЧКО Е НАПРАВЕНО Е СЛЕД СЪГЛАСУВАНЕ И ИСКАНЕ НА ЕК,ЕС И ЕП .ПО-УМНИ ЛИ СТЕ ОТ ТЯХ И ТЯХНАТА ДОКАЗАНА ДЕМОКРАЦИЯ.САМО ПРЕЧИШ НА ГЕРБАРИТЕ!.ТИ СИ ВРАГА С ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ И НЯКОЙ ТРЯБВА НАЙ -ПОСЛЕ ДА ТЕ ИЗРИТА ОТ ВСЯКЪДЕ ,КАКТО Г-ЖА ЖЕЛЕВА,ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР И.........

61

МУСТАФА

преди 14 години

То ако Цветанов спре да се меси, най - вероятно скоро хората ще вземат да я линчуват по улиците тая съдебна власт за да прекратят позора на България. Как мислиш, те имат ли правомощия да се бранят от съдебния произвол.

60

МУСТАФА

преди 14 години

Аз с едно дръвце съм си подпрял дувара, аааааааа кво мислиш, то има ли правомощия да се меси в работата на независимата съдебна власт ?

59

наблюдател

преди 14 години

Крайно време е на този самозабравил се физкултурник да му се обясни, че няма никакви правомощия да се меси в работата на независимата съдебна власт. Какво, той над конституцията на Р. България ли е? Ще дава мнение за работата на ВСС. Първо да си провери собственото ведомство защо по жалби изпратени за неправомерни действия на длъжностни лица от структури на МВР от месец август на 2009г. няма никакви проверки. Ако това според него е нормално, означава само едно, вижте другите, ние сме супер.

58

физкулт

преди 14 години

Физкулт - ура, физкулт - ура - даскалът по физическо иска да завземе съда и прокуратурата - ама за там трябва висше юридическо образование - иначе ще стане като при Сталин - телефонно право. Браво на ЦЦ - дано прокуратурата се събуди и започне проверки откъде тази личност има ШЕСТ АПАРТАМЕНТА ???

57

???

преди 14 години

Силовият министър Цветанов е напълно прав за всичко казано от него относно корупцията и непрозрачността при вземане на съдебни решения, назначения на съдии и т. н. !Аз съм твърдо ЗА намаляване броя на членовете на ВСС !Това би допринесло само за по - добра организация и добросъвестно изпълнение на задълженията от страна на т. нар. съдии и членове на ВСС ...

56

до сп

преди 14 години

Услугите на българския съд съм ги виждал доста, "услугите" за които говориш са в следствие на "кадърната работа" на служителите на Цоко. Като започнат да си вършат работата кадърно, а не само за пред кадър ще има осъдени - а не постоянно съда да ги пуска, защото някой *** полицай не е взел както трябва материал за доказателство.

55

Анонимен

преди 14 години

А какво мисли Министъра на правосъдието? Тя има ли някакво мнение или е просто безличност. Защо трябва постоянно да слушаме извленията на физкултурника? Какво значение какво той мисли, щом не е специалист по темата?!

54

селянин

преди 14 години

Цецо аз имам оперативна информация за тебе лично какво старшинче си бил в МВР.Да не забравиш да я вземеш под внимание като решиш да ставаш пак министър.

53

Лифтерка

преди 14 години

Прав е човека...дано така да мислят и следващите министри на МВР, но В.Търново..... нещата се знаят.....

52

Анонимен

преди 14 години

първо да оправи МВР, пък после да се бърка на съда

51

Анонимен

преди 14 години

ние пък искаме цветанов най после да спре да вдига пушилка и да дава акъл и да свърши малко работахубаво, прибра пряката си конкуренция - не неговите мутри - в ареста, ама да ги прибере и в затвора....

50

Анонимен

преди 14 години

Откога МВР дава акъл на Темида ? Какъв е този пупеш за да си позволява ПУБЛИЧНО такова мнение ? Къде е министъра на павосъдието да го прати да рови за трупове по Боянско или да лови мафиоти с найлонови пликчета с банани ?

49

сп

преди 14 години

Дано всички плювачи по правителството да опрат до "услугите " на българския "независим" съд, да ги видя каква песен ще запеят, тяхната .......

48

селянин

преди 14 години

Нищо няма да направиш нищо просто сте една престъпна банда облечена в държавна власт.Това сте Вие не изтървате властта вече 60години.

47

Прагматик

преди 14 години

Абе, направо Цецо да ги назначава съдиите и прокурорите ;-)

46

Смях

преди 14 години

Колко пъти да ти обяснявам че нямам нищо общо със този Стоимен ????А и кога ще спреш да пишеш със капса. То се уля бре да вадиш кинти със глупости добре че днес все още не си почнал копи пеист че тогава вече много изнервяш.

45

az

преди 14 години

ТИХОООО СТОИМЕНЧОООООООООО ЗНАЕМ ТЕ

44

bg.

преди 14 години

КОИ СА ПО УМНИТЕ ---КРАДЦИТЕ ЛИ,МАФИОТИТЕ ЛИ,РАЗБОЙНИЦИТЕ ЛИ,ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА И КРАДЛИВА *** ЛИ Е ПО УМНА-.-.--.-.ЗНАЧИ КОЙТО Е ЧЕСТЕН Е *** БОЙКО И ЦЕЦО БИЛИ ПРОСТИ ЗАЩОТО СА ЧЕСТНИ ХОРА А СЕРГЕЯ,ГОЦЕ,ОВЧАРОВ,МАСЛАРОВА,ДОГАН --СА УМНИ ЗАЩОТО КРАДАТ С МИЛИАРДИ.ГОЦЕ БРАКОНИЕРА ЛИ Е УМЕН----СПОРЕД БСП Е ТАКА ЗНАЧИ

43

Смях

преди 14 години

Ти няма ли да се спреш всички разбрахме че ти плащат на пост затова и само на капс пишеш за да се отличаваш .То бива бива наглост но вашата е няма никъде колко ти плащат бе слагач ????