103

стамат

преди 14 години

представете си тактическо учение или истинска бойна обстановка.150 бойкини и половината в менструация.....кво ще стане?трябва на няколко часа да си сменят превръзките и да спре престрелката или санитарите ще ги качват на носилките,защото ще си помислят ,че са ранени в слабините.ако противникът ги победи няма страшно.няма да ги разстрелят.само ще ги н****т.

102

Червената помия

преди 14 години

Още ли имаме Армия?Аз мисля ,че в момента, в който премахнаха буквата Н от абривиатурата и, я раниха тежко, а я доубиха, когато стана платено убежище за всеки, който навън би умирал от глад и некадърност.

101

Равнопоставеност

преди 14 години

Мъжете знаят "Защо?", а жените знаят "защо и как?". Че те са равнопоставени.

100

Зелена каска

преди 14 години

Не си прав, не всички взимат пари или тичат след по-старщите.цПри нас в Казанлък има една офицерка дето живее с един сержант който пък я спуква от бойНо все пак любобта им е красива!

99

Петрол

преди 14 години

Че какво му е лошото, на рейнджърките? Аз например много уважавам на границата, срещу мен да стои някоя рейнджърка, с насочен автомат, да каже строго: "горе ръцете, документите моля!". Направо е кеф. Хем ти е драго на окото, хем работа се върши, хем и армията е на почит. Няма дискриминация.

98

anonimen

преди 14 години

OTNOVO POREDNITE GLUPOSTI, KATO SHTE GOVORIM ZA RAVNOPRAVIE DA GI IZKARAM MALKO JENITE I TQH NA LAGERI I ZANQTIQ S NAS MUJETE, STIGA SA STOQLI PO KANCELARIITE NA NACHALNICITE, TEZI NA SNIMKATA SUSHTO SA PO KANCELARII- MQSTO NQMAT TE V BG ARMY

97

babait

преди 14 години

Вървяла една рота на тайна мисия и по едно време една Редничка казала на командира -Г-н Капитан пикае ми се- Отиди в храстите отговорил капитанаСлед 10 мин. нея още я нямало и един редник попитал-Г-н Капитан Редничката много се забави.Да не я е отвлякъл врагът ?Капитанът отговорил.-Спокойно Тя е нашето бактериологично оръжие.

96

TURK

преди 14 години

ami kat nqma maje v taz darjava nqma kak. sram sram 4e ve4e jenite 6te q pazqt

95

евг

преди 14 години

В армията никога няма да има такава равнопоставеност, а и не трябва да има. Да ги слагат само на канцеларски длъжности-писари, планшетисти, пощальони, секретни секци и др. Жените нямат работа на плаца или на полето с кирката, а тези които могат да копаят траншеи и окопи-не приличат на жени.

94

тони

преди 14 години

нали трябва да се харчат дьржавни пари за семинари вместо на тия хора да им дадат по големи заплати

93

Войник

преди 14 години

Миналата година и аз се записах в армията. Направих го заради жените там. Разкватируваха ме в едно спално помещение с 5 жени. Всяка вечер има веселба и прикючения.

92

i dont have one

преди 14 години

"Жените вече са 12% от общия състав на въоръжените ни сили" - подзаглавие днес"Жените вече са 100% от общия състав на въоръжените ни сили на България в рамките на НАТО" - заглавие- утре

91

Анонимен

преди 14 години

'--Рота за бой---Шефе, не мога ,дойде ми.Бях в армията преди години,тогава жените бяха много по малко,и вече беше бардак.А сега какво е ,само мога да си представя.

90

Тато ви от Правецово

преди 14 години

Напълно съм съгласен с теб!!!Ама ,а стига с тия АМЕРИКАНСКИ измишльотини де!!! Ами като толкова ги искат да си ги правят там в тъпата америка!За какъв *** са ни тука?!Че и бази да си правели???Луда работа,а вземете се в ръце де!!!!

89

Анонимен

преди 14 години

Като работещ в там, според мен трябва найстина да имат наравно задължения както и мъжете.Неможе мацката по цял ден да ми дреме на компа и да си бърка в носа, а да взема заплата на мъж който цял ден е ходил да копае или да мъкне нещо като хамалите от строежите!Да не говорим, че началниците им се мазнят постояно!!!!Според мен изобщо не трябва да има жени в армията - разваля се дисциплината !

88

Тато ви от Правецово

преди 14 години

Ама и такива ли са вземали в Армията ни?БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЪПИТЕ НИ ВОЕНИЗИРАНИ ДАМСКИ ОТКАЧАЛКИ!!!!!!!!!!!!!!!!

87

Тато ви от Правецово

преди 14 години

Евалла пич,страшно много си прав! Ай стига с тая дивотия "Жени в Армията ни" .Аман от ,тъпата ви еманципация "ДАМИ"!!!Влизате в Армията,надувате коремите,излизате в "майчински" ,а после момчетата ви вършат работата(задълженията)! АМАНА БАНКОМАТА СЕ НАРЕЖДАТЕ ,ЗАЕДНО С МОМЧЕТАТА ,НАЛИ!?ДА ,АМА ,НЕ!НЯМА ДА МИНЕ ВАШИЯ НОМЕР!ВЪН ОТ АРМИЯТА!!!

86

Лопатков

преди 14 години

Българската армия е един бардак. Дамите-войници също допринасят доста за това. Някои дори имат тарифи - е, само за по-низшите от тях чинове де.

85

Петър

преди 14 години

Нека освен същите права да имат и същите задължения!

84

Теодор

преди 14 години

Тя пък тая Фурлинска, известна като Робокоп във ВВС се издига благодарение на приятелските отношения между семейството и с това на генерал Симеонов иначе е завършила строителното военно