172

Анонимен

преди 14 години

Докъде ти се простират представите ти за честност, и ако може дай ми дефиниция за честно и нечестно, луд и нормален ???

171

Имате ли акъл?!

преди 14 години

Тези от вас, които критикувате новите промени - имате ли представа изобщо защо пишете?! С новите промени в НПК най-сетне ще бъдат осъдени знакови фигури и нечестни бизнесмени! Който е честен, няма от какво да се притеснява!

170

ДДД

преди 14 години

Направо нямам думи!! Само някой от властимащите да реши и си вътре за колкото си пожелаят години. Добре дошли в Бойко-полицейската-тоталитарна България мишоци такива!!

169

Анонимен

преди 14 години

полицеищина това за 9 месеца а след това се връщаме 47-62 култ към личноста и сопа за този който не е съгласен с ББ

168

Анонимен

преди 14 години

Всеки ИЗБИРА защитника си, да назначаваш защитник на някого е нарушение на правото му на избор. Разбирам, че това назначаване ще спести страшно много време и мотаене на делата, но за да бъде осъществено е необходимо да се промени Конституцията. Знам, разбира се, че в ГЕРБ никой не я е чел, но това не я прави незадължителна.А със СРС не може да се доказва НИЩО - всеки от нас си приказва какво ли не по телефона, а сега трябва да носи и НАКАЗАТЕЛНА отговорност за шегите си ли?

167

бг

преди 14 години

така, така - но проблемът е МВР-проКУРатура-съд!, не законът!

166

Бах

преди 14 години

Из предходните постове прочетох, че "няма *** и умни", а "Има алчни и то им личи." Абсолютно вярно - има хора "в закона" и други, за които закона не съществува. Невероятно, но такива като последните, са близо 40% от народеца и 90% от тези във властта. Какво следва? Ами появява се другарят от фотото по-горе. Той води със себе си приятелски кръг от нови *** и така спиралата ни разказва за пореден път играта. Ние сме зрителите с "а-а-а", "у-у-у". "Играчите" и "съдиите" лапат кюфтетата.

165

baykolu

преди 14 години

Аз се страхувам от поправките в НПК!Не съм гей, нито бей! Още по малко гейчо или бейчо!Не съм от село, ходя гладко избръснат, не съм адвокат, не съм съдия, професията ми няма нищо общо с правото. Не съм обвиняем, никога не съм бил! Не съм и осъждан, не съм даже арестуван никога! Не съм боледувал от години. Нямам нищо общо с Гоце нито с бившата ДС. Не съм карал никога през живота си трактор. Нямам прякор, който да е по известен от името ми. Рабтотя в частна фирма. Полчавам прилична заплата. Живея сносно. Семеен съм. Нямам родители, приятели или близки роднини които да отговарят на някое от горните условия, на които аз не отговарям. Въпреки това се страхувам! Защото смятам, че не трябва да се радвам, когато се подпали плевника на комшията, защото е много вероятно прожарът после да се прехвърли върху моята къща! Това прави ли ме комунист?! Или гей?! Или брадат?!

164

Анонимен

преди 14 години

Кой всъщност се страхува от новите промени и поправки в НПК ?Старахуват се разни гейчовци и бейчовци ...Страхуват се разни селски тарикати с брадати адвокати, които са обвинени за извършено убийство преди повече от 10 г. и които все се ' разболяват ' когато им дойде поредната дата за делото ...Страхуват се и разни съдийки - кумици по селски терлици ...Страхува се и гОЦЕ - тракториста ...

163

baykolu

преди 14 години

Никога не съм членувал в никаква партия, нито пък някога съм гласувал за кандидат на БСП на избори. Въпреки това, вече ме определихте като комунист. Ето за това болшивишко мислене писах одеве! Който не е с нас е против нас! Който е против нас, той автоматически става комунист?! Защо?! Къде във всичките ми постове видяхте една дума в защита на комунизма или на БСП?! Толкова ли е трудно да проумеете, че за един човек с демократично мислене, за какъвто аз се смятам, всяко "орязване" на права, всяко потъпкване на свободи е лошо?! Независимо от къде идва, дали от комунистите или от гербавите?! Толкова ли е трудно да се разбере, че има хора, за които демокрацията и свободата са по висши ценности от наказанието на престъпниците. Котито смятат, че работата на правителството, независимо от какъв цвят е, е да осигури на българските граждани И ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, И ЗАКОННОСТ?! Че борбата с престъпността, според хората като мен, трябва да се води без ограничаване на правата ни?! Ние не сме против наказването на престъпниците! Против сме, това да става с престъпни средства! Ако едно престъпление се наказва с друго престъпление, какво прави наказващият по добър от престъпника?! Когато става дума за човещки права, целта никога не може да оправдава средствата! В този смисъл, аз никога няма да подкрепя престъпното погазване на нечии права, независимо от възвишените цели зад които се крие! Зато се страхувам от Боко и неговото управление! Не защото съм гузен, а защото той ни води назад, към бай Тошовите порядки, към комунистическото правосъдие, към полицейщината и репресиите!

162

негербав

преди 14 години

Скоро очаквам да ни спрат интернета. Движещите световни сили опитаха всичко да ни вкарат в стадото на пошлушковците, които живеят да хранят "избраните". След като не се реализира, заложиха на тоталитарната идея и се роди ГЕРБ. Не си мислете, че сме изолирани от свете. Глобализацията е тотална и целенасочена.Средствата не се подбират.Предполагам не е лесно да се осъзнае, докато чалгата бумти и телевизорите проповядват. Вижте статистиката за "щастливите" нации и накъде дерзаем ние.Хайде лек ден

161

Анонимен

преди 14 години

Бай Кольо страха ли е движещата градивна обединителна сила на БСП в момента :) ? Мислиш ли че все още има *** дето се връзват ?

160

baykolu

преди 14 години

И жертви ще има! И "Активни борци", които са по-равни от другте и за които правилата не важат! То такива вече се появиха, между другото! Един министър и един шеф на агенция, бивщи доносници на ДС.... След като парламента прие ограничителни мерки по отношиние на доносниците, да не заемат ръкододни длъжности в НС, същите тези депутати гласуваха, един доносник да стане министър, пък друг доносник - шеф на митницата... Повече коментари, смятам, не са нужни! Нещата са повече от ясни!

159

Анонимен

преди 14 години

:) Значи Българите сме големи "жертви" сега. Ц-ц-ц ! Горкия репресиран Бай-***.

158

baykolu

преди 14 години

Много си прав...за съжаление!Доста пъти съм го писал това, включително и в блога ми. Надълго и нашироко съм се опитвал да обяснявам, защо и с какво управлението на Боко проявява типичните признаци на зараждането на тоталитарна диктатура. Но това може да го проумее един човек, който има желание да го проумее. Който има желание да забележи историческите аналогии, който е достатъчно безпристрастен, за да схване тенденциите, за да усети духът на управлението, да види ценностите и принципите, на които се подчиняват всички действия на Боко и партията му. За най голямо мое съжаление, такива хора са малко. Радвам се, че все пак ги има! Огромната маса от българите са зомбирани от боковите идеи за мъст, пуснали са злобата си да се вихри, заслепени са от омраза. Имат основание, разбира се, точно това използва и Боко! Точно заради това спечели изборите. Цялата простотия, цялата мизерия, която преживяхме през всичките 20 години на прехода работят в тази посока. Всичките безочливи кражби и безскруполно разграбване на България подготвяха почвата за появата на Бащицата. Защото, нека си го кажем честно, българите нямаме демократични традиции. Ние все още мечтаем за Бащицата, за рицаря на бял кон, който ще дойде и ще ни оправи. Заради това избрахме и Царя преди години, заради това гласувахме и за Боко сега. Лошоте е, че ако Царят нямаше идея да създава и да утвърждава авторитарен режим, Боко цели точно това. И вече започна да го прави! С извънредното законодателство, с бруталната, често незаконна саморазправа с политическите опоненти, с призивите за забрана на политически партии, с подслушването, с безгласния парламент, с войната със съдебната система и напъни за тотален контрол над нея, с войната с президента, която сама по себе си е, опит за запушване на устата на единствената опозиционна институция....и т.н..... Явно, обаче, това се харесва на обществото! Явно носталгията по Тато е прекалено голяма.... В такъв случай, на нас, демократично мислещите българи, не ни остава нищо друго, освен да се примирим. Да продължим да пишем по форумите, с плахата надежда, че някой ще си спомни максимата, че народ, който не помни историята си, има съдбата да я повтаря....и да се надяваме, че няма да ни изпратят в Белене за писанията ни..... Това е тъжната истина!!!!

157

Отец Гъди

преди 14 години

До: Анонимен свидетелДоказвай чадо. *** не забравяй , че ТОЙ гледа и ще прати нов Никола Гешев в родината ни и тогава жална ви майка плакала!хахахахахахахах

156

анонимен свидетел

преди 14 години

И за теб ще докажа в съда, че имаш брат-близнак пакистанец от китайски произход, и че заедно с него сте направили френската революция и сте превзели бастилията! Въпрос на хонорар! Или ти ще ми платиш, за да си мълча?

155

Анонимен

преди 14 години

Няма *** и умни. Има алчни и то им личи. Човеците имат различни физиономии за да показват на какво са способни, също като при животните. Определени цветове и окраски сигнализират опасност. Погледнете в политиката как изглеждат хората. Повечето инстинктивно са нелицеприятни. Ние си подтискаме инстинктите и гласуваме за тях.Грешка.

154

Отец Гъди

преди 14 години

*** то чада мои е казано...по делата им ще ги познаете...едни убиват, а други казват нека бъдем хуманни с убийците..че умрелият си е умрял, нека не закачамеубийците и крадците.Та Бай мулю и некомунист са от тая порода "защитници".

153

тъпото мнозинство

преди 14 години

Демокрация е управлението на *** мнозинство над умното малцинство.