45

ohgboc

преди 13 години

44

rosoaf

преди 13 години

XGUbvW <a href="ftjfqbpopnhq/">ftjfqbpopnhq</a>

43

Vik

преди 14 години

Какви свидетелства бе г-н Цветанов- вие не чухте ли г-н Борисов се произнесе- ВИНОВЕН. ТОЧКА.

42

бг

преди 14 години

БРАВО НА МИНИСТЪРА И МВР!

41

OZZY

преди 14 години

До Георги.Защо според вас всеки който не е съгласен с Цецо тъпия и Боко тиквата е комунист?Така е по лесно нали....комунист и това е!

40

георги

преди 14 години

Юристе, ти си толкова юрист, колкото баба ми космонавт. *** такъв.. скрии се някъде !

39

Юрист

преди 14 години

Този кретеноид не успя да схване,че само със свидетели,човек не може да бъде осъден никъде по света.То бива куха глава,ама тази е направо за Гинес.

38

georgi

преди 14 години

Тука коментарите са много интересни на политически теми, незнам как има такива безочливи хора да казват на черното - бяло :)). Правителството има и грешки, но безпорно свърши неща, които не е вършил никой досега. Въпреки всичко се намират хора да кажат, че това не е правилно. Все едно някой да ти помага, а ти да го плюеш. Ей това БСП-то сте голяма работа.. дано не Ви се отдаде възможност отново да сте на власт. Вече ще ходя редовно на избори!!

37

Nasko

преди 14 години

Г-н Цветанов,Законодателя е предвидил Бързо съдопроизводство при неоспорими доказателства!Защо не ползвате тези текстове, за осъдителни присъди, а след това, си търсете доказателства и по други канали и за други престъпления, но вече лицето да е ОСЪДЕНО, и да няма право, да Шиканира процеса срещу него с различни "процедурни адвокатски" тарикатлъци??

36

factotum

преди 14 години

Хаха младежкото бсп не спи ,а пише коментари

35

до Анонимен

преди 14 години

Добре че народа не е от такива *** *** като теб и твоя любим министър Цецо Физкултурника,иначе лошо...

34

стела

преди 14 години

с хора като цецо никъде няма да стигнем.стига вече оправдания.почти 10 месеца цялата власт в ръцете му и нищо.тази лъжица не е неговата уста. нужни са умни,образовани и интелигентни хора за власт. а такива хванати от улицата виждаме докъде ни доведоха .

33

Анонимен

преди 14 години

давай Цецо до край.не отстъпвайте.народа е с вас.............

32

Анонимен

преди 14 години

това комунистите сте голями шарани.защо не пишете за серГЕЙЧО,как ни окраде,как лъже ,какъв добър артист е,може и награда оскар да получи.много ви е яд на ГЕРБ,че показаха какво свърши тройната коалиция.крадоха до последния ден.....................

31

Анонимен

преди 14 години

лъжа

30

Анонимен

преди 14 години

А някой пита ли се, защо последните седмици няма нито едно социологическо изследване, та да видим какъв е рейтинга на правителството, на ББ, на ЦЦ, на парламента? А?

29

Пак Пешо

преди 14 години

П.П. При срещата за да те позная, нека от горното джобе се подава свидетелската инструкция, подкрепена с единица и 4-5 нули.

28

Пешо от Кошарево

преди 14 години

Цецо, ако закъсаш за свидетели, обади се и проблема ти става равен на нула. За контакт - Пешо***КОШАРЕВОдотКОМ.

27

селянин

преди 14 години

Ако дадете някой лев и аз ще дойда да кажа ,че е хубаво момче този Алексейчо.

26

gogata

преди 14 години

Emi momci, toq Aleksei kakto go gledate taka e nai-golqma babdit v durjavata,prostitutki, drogi, otvli4aniq.. Ne izmamnik a 4ist reketior.kato go hvanaha na spartak imashe celi biblioteki s firmi,koito da si vzemi. Bravo na durjavata, dolu prestupnicite i zatvor za nashite geroi ot prehoda!