59

Мичо до 57

преди 14 години

Бил съм в Израел и не знам защо трябва да изучавам разликите между отделните евреи и да съм информиран повече за Израел вместо за България и ЕС. Израел е скапана военна държава и икономически и не виждам какво прави постоянно в първите новини на медиите ни.

58

drobo

преди 14 години

i tuk da gi zatvarqt ne moje da pi6at kvot si iskat trq ima red komunistite 6e gi opraqt

57

Waffen SS

преди 14 години

SS Deutch Army !

56

доста повърхностно

преди 14 години

Колко от пишещите по-долу са били в Израел? Правите ли разлика между обикновен евреин и йудей-ционист? Когато в съзнанието си избистрите познанията си за евреите, тогава пишете. И да сте били там, също се иска, не само от неорентирано въображение. Това че аз ненавиждам йудеите-ционисти, неможе да ме прекърши да уважавам обикновенния евреин, който също като вас работи за да изхранва себе си и семейството си. Две поколения различни евреи живеят в Израел и са смесили кръвта си в едно монолитност.

55

yashinaki

преди 14 години

Нед, не можеш да сравняваш два репресивни режима, и да си доволен, че единия е по-добър от другия. Комунизма бе лош не заради социалната си страна (по която се захласват толкова много хора, и до някъде с право), а с това че към инако-мислещите ползваше брутални средства на репресия, изолация и следене. Затова, от самото си идване на власт (което стана с много кръв), до падането си, комунизма в България ще бъде синоним и на терор.

54

Нед

преди 14 години

Не мога да разбера комунистите били гадни ама имаше хляб за хората нямало свобода с билт от 6 ст отивах навсякъде сега за лев не мърдам от квартала !Задължават те да плащаш ЗО на 420 а си БЕЗРАБОТЕН няма работа подиграват ти се ,че си мързелив а те не напускат нископлатените места на държавни служители.

53

Иво

преди 14 години

Това ли ви е израелската "демокрация"? В коя демокрация има цензура на медиите, в коя демокрация има военни "легиони на смъртта" които избиват невинни палестинци без съд и присъда? Демократична дъражава ли е тази в която смесените бракове (между различни етноси и религии) са забранени? Само тъпите американци вярват че в Израел има някаква демокрация!!!

52

DO 44

преди 14 години

Комунистите не са българи,те се интернационални ***.Даже имаше един надпис,но забравих къде го видях си пишеше:"1989 Никога повече правителство срещу България"!

51

Heil Фанагория

преди 14 години

Това не са евреи,това са ашкенази(наследници на хазаро-юдейте),тези които разрушиха Велика България и поробиха много българи.Ашкенази са 80% от евреите в Израел.

50

ШМЕНТИ КАПЕЛИ

преди 14 години

ТО ТУКА СМЕ ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ :) ДА СЕ ЧУДИШ НА КОЙ КАНАЛ ДА ПРЕВКЛЮЧИШ И КАДЕТО И ДА ЦЪКНИШ ВСЕ БОИ(ЙКО БОРИСОВ ! САМО ПО "СКАТ" ПУСКАТ И ГОВОРЯТ ПО РАЗЛИ4НИ РАБОТИ

49

Строго секретно!

преди 14 години

Това което казваш е чудесно! Струвами се обаче,че когато става въпрос за заплаха срещу националната сигурност на съответната държава,тънката червена линия не е препоръчителна за пресичане!

48

Мердухуй Левай

преди 14 години

По-просветените знаят, че гръбнака на еврейската държава-Исраел е съставен от емигранти от Централна и Източна Европа, главно от рода ешкинази. Същите тези са и които организираха болшивизма и колхозите по нашите земи (а там, кибуци). Техен пръв идеолог е Мердухай Леви (Карл Маркс), известен ционист и върл антиславянист. Тези същите "ешкиназита" нямат нищо общо с библейските евреи, които са коренното население на Палестина и наоколо (сефаридите). Ешкиназите-болшивики провеждат кастова (подтисническа) политика срещу коренните жители на Палестина (сефариди). Един пример на болшевик-ешкинази (от Ленинград, СССР) е сегашния им Външен Министър-Либерман (бивша съветска мутра-телохранител). .. и т.н. А момичето, за което е статията е определено от местните евреи-сефариди!

47

Анонимен

преди 14 години

Хората отдавна са открили, че най-добрия *** става от мръсен евреин. Затова светът е на този хал - защото колят и бесят *** от САЩ и Израел!Изкуствени държавици с мръсен народец. *** за вас *** мръсни!

46

Браво

преди 14 години

Браво на евреите! Журналята - в Сибир!

45

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

НЕЗАКОНЕН е за такива като нас простосмьртните и обикновените хора,мьрморко...Много неща за широката публика са НЕОФИЦИАЛНИ,а всьшност са си официални за определени крьгове и структори..

44

Анонимен

преди 14 години

Govorite za zabranite v Izrael.Kolko godini ot ubiistvoto na Georgi Markov i atentata sre6tu papata a bulgarskite taini slujbi i politizi mul4at kato edin.Sqka6 jiveem po komunisti4esko vreme.V tova 4islo i sega6nite "priqteli na zapadnata demokraziq".Trqbva da ima pulna prozra4nost po tezi vuprosi ako tezi 6mekeri tursqt naistina vzaimno doverie i pomo6 ot zapadnite si partniori.

43

Петърчо

преди 14 години

Тия, евреите, правят и невъзможното да убедят света, че си заслужават всичко, което им се случва. Ако имаха поне една стотна от интелекта, за който претендират, отдавна да живееха в мир с арабите. Хм! Подозирам, че нарочно не искат мир, защото тогава хората ще спрат да говорят за тях, ще ги забравят, а на тях им се иска светът постоянно да ги мисли. Да са глезеното дете, което вечно се оплаква, че някой го бие.И ги наказва богът им всеки ден и те пак не схващат.Безнадежден случай... на разум.

42

епикур

преди 14 години

тая симпатяга обаче малко ....

41

Gnusmus

преди 14 години

Едва ли на НЕЗАКОНЕН ДОКУМЕНТ ще има гриф,бе дърдорко! Освен това,съм сигурен,че в и в техните закони е записано да не се изпълняват НЕЗАКОННИ ЗАПОВЕДИ И ДА СЕ ДОКЛАДВА ПРИ НАЛИЧИЕ НА БЕЗЗАКОНИЕ!!! Така че,лягай си!

40

Анонимен

преди 14 години

Защо насърчаваш хората да четат талмуда????!!!!! За да разберат за еврейската гледна точка за неевреите ли?!!!!!! да разберат за гоите нали!!!!!! да разберат, че само евреите са хора, а останалите са по-зле и от животните ли?!!!!!!! Не, не мога да те разбера....... Който не е запознат с талмуда значи нищо не знае за истинското лице на последователите на талмуда. И само едно нещо да кажа: аз не слагам всички евреи под един знаменател и не вярвам, че всички евреи одобряват такова "мъдруване"....