217

Анонимен

преди 11 години

да

216

Анонимен

преди 14 години

Защо изощо трябва да има съд. Да се закрие и да се направят икономии. Няма нужда и от разследване и прокуратура. Просто бате Бойко ти казва чи си виновен и в паднелата

215

PlamenMitev

преди 14 години

Това НЕ са закони това е съвремена форма на геноцит и популизъм.

214

Милен

преди 14 години

Тези щатните писачи на БСП не спят ли или им плащат и за нощен труд. Чета коментарите и повечето нощни коментари са мнпого червени.На ръка ли им плащат не знам - ама добре си вършат работата - докато не ги подгонят данъчни и полициая.

213

milen

преди 14 години

В Щатите в 99% от случсите, когато е предоставен видеозапис за доказателство за престъпление има ПРИСЪДА. У нас съда НЕ ПРИЕМА видеозаоиса като доказателство, ако той не е направен с предварително разрешение на съдия. Почти всеки магазин има камери - кой ще знае предварително, че ще го ограбят за да поиска разрешение от съда да ги ползва като доказателство. РАЙ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СМЕ.

212

Калин Вълчев

преди 14 години

Правилно си го написала Димана. В момента на власт е простотията. Не леви не десни а абсолютни дилетанти. На власт са защото ги избраха също толкова прости електорални единици. Хора, които не разбират основни граждански свободи, но за съжаление с избирателни права.

211

ИВА

преди 14 години

ЕВРОПЕИСКАТА КОНСТИТУЗИЯ Е ЗА ВСИ4КИ МНОГО Е ПРАВ ПРЕЗИДЕНТА НЕ МОЖЕ ДА СИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СИ РАЗ4ИСТВАТ ЛИ4НИТЕ СМЕТКИ С ПОПРАВКИ В ЗАКОНА.ДО СЕГА СЕ ГЪРМЯХА ПОМЕЖДУ СИ.СЕГА ИСКАТ ДА НАТАПЯТ И СЪДЯТ КОИТО НЕ ИМ Е УДОБЕН С ДОНОСИ И ЛЪЖИ.АКО НЕ Е ОТ ТЯХНАТА ГРУПИРОВКА.ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.ТОВА ГО МОГЪТ.ДОБРЕ ,4Е ИМА КОИ ДА СИ СПИРА И ОТ ВАН ГЛЕДАТ НЕ ПРОЩАВАТ.

210

мм

преди 14 години

Това че съм неграмотен няма да ми попречи да ти разпоря ***, червена ***.

209

Димана

преди 14 години

"Народът-***" е казал поетът, това до днес важи с пълна сила! Много сте прости, всичките, повръща ми се като ви чета коментарите! Вие изобщо някакво образование имате ли? Стига с тия глупости тоя бил комунист, оня бил комунист, само това ви е на тъпите усти, защото още по-тъпите ви глави друго и не могат да измислят. Това, което се случва е безобразие и абсолютно в противоречие на човешките права и свободи!Неграмотници сте всичките, също като тия дето сте избрали да ни управляват!

208

Мариела

преди 14 години

Ако идеята ви е да "храните" президента - направете си антифен сайт!!! Тези, които разбираме от закони, сме адски възмутени да виждаме безсмислените ви и не на място коментари. Абсолютно правилно е наложил вето! Но какво да очакваш от необразовани безхаберници... Евала Първанов!!! Продължавай в същия дух..супер си!!!

207

Анонимен

преди 14 години

Гоце го е страх ,че неговите спонсори рано или късно ще си го получат и се опитва всеачески да го предотврати ,успя да отърве Люси Стойков ,но все даде жертва в лицето на Марио Николов. Само свинярчето Гергов да затворят и неговите ''избиратели'' - купени *** и помаци значително ще ОРЕДЕЯТ!!!

206

POMOGNETE

преди 14 години

EVALA NARODE PISNA MI DA GLEDAM KAK MA4AT VSI4KI JIVOTNI OSOBENO PIT BULITE 6TE DAM VAJNA INFORMACIA NEKA NQKOI SIGNALIZIRA NA ORGANITE NA REDA KADE SE PROVEJDAT BOEVE S PIT BULI DO VLAKOVITE RELSI V SLIVNICA PROVEJDA GI SVETLIO NISAK ZDRAV YMARTVI STOTICI KU4ETA KUBRAT PULEV SAM GO VIJDAL TAM V SABOTA I NEDELQ SA PREDIMNO BOEVETE ADRESA NA SVETLIO E ORLANDOVCI ULICA ODESA NOMER 23 NEKA PRATAT BARETITE TAM ZA DA VIDAT KAK TORMOZI JIVOTNITE MOLQ VI NAPRAVETE NE6TO TOI E 4OVEK NA ZLATAN BARETATA!!

205

Аз

преди 14 години

Гоце, Ъъъъъърт, сапикясай се малко. Озапти се и се ослушай. Я погледни днес колко твои електорални единици са гибирясали от морбили. Ами ако така продължи няколко дни още, на изборите ще останеш без бюлетина бе. Трайкай си.

204

аф

преди 14 години

Първанов - човекът, който през 2005 г. даде мандат за съставяне на правителство в ръцете на турската сепаратистка партия ДПС!

203

west

преди 14 години

GO6KO,GO6KO,GO6KO BE ,MA NA TEBE MAI MNOGO RABOTI NE SA TI QSNI.4ERVENA KOMUNISTI4ESKA SVINIO

202

Анонимен

преди 14 години

Иска пак другарите да крадат да правят заменки да вършат далавери.Г-н Първанов къде бяхте тези години когато тройната коалиция крадяха на поразия.Сега се правите на много заинтересован.Само че, няма вече такива които да ти вярват освен вашите крадливи другарчета.

201

Анонимен

преди 14 години

ТОЗИ Е ДОЛЕН ЧОВЕК!ГНУСЕН!

200

Мирослав

преди 14 години

...за тези които не знаят, че имаме Президент абсолютен ***!!! Друго нямам какво да кажа.

199

anonimen

преди 14 години

GO6E TRAI SI BE PI4AGA.

198

ЕГАТИ "УМНИЯ ГО

преди 14 години

ТОЯ ГОШКО, ЩОТО НЕ ЗНАЕ КАК ДА Е , АМА И ТАКА НЕ ИСКА ДА Е, ТА ОТСЪДИЛ МЪДРО - НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН. А НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ВСЕКИ ПЪТ ГЛЕДАМЕ МАЗНИТЕ ФИЗИОНОМИИ НА РАЗЛИЧНИТЕ АДВОКАТИ, КОИТО В ДАДЕН МОМЕНТ БЕЗ ДА ИСКАТ ВЗЕЛИ, ЧЕ СЕ ПОБОЛЯЛИ ОТ НЕЩО СИ. ТЕЗИ, КОИТО СИ ИЗБИРАТ БОЛНАВИ АДВОКАТИ ДА ИМАТ ПРАВО И НА БЕЗПЛАТЕН ОТ ДЪЛЖАВАТА, ЗАЩОТО Т.НАР. ПРАВОСЪДИЕ ОТДАЛЕЧЕНО ВЪВ ВРЕМЕТО Е ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ.