225

И

преди 14 години

*** му работа.

224

Анонимен

преди 14 години

Бай Ганьооо

223

Н. Тупарев

преди 14 години

Когато прочетох новината, ми дойде нова идея за следващия сезон на предаването. Ще го кръстим Биг Брадър Пенсии и ще вкараме участници над 65-годишна възраст. Кастингите ще се провеждат по градските площади с бусове козунаци, а най-големите тарикати сред старчетата ще се класират директно за къщата. Задачите на Биг Брадър вътре ще включват "пенсионерски бой за хляб", "пререждане на опашка пред плод и зеленчук" и "сървайвър в градския транспорт". Пийте си хапчетата, драги пенсии.. до скоро!

222

да

преди 14 години

това е показателно за това 4е народа не успява да се изхранва няма пари какво да правят хорицата храната прави борбата...

221

Анонимен

преди 14 години

А не е от сега - майните винаги са си били прости. Два примера: Стаичков и Златина Савова.

220

varna

преди 14 години

*** може и да не е роден на село, защото не всеки *** е от село, но всеки роден на село е *** и ***, даже селянките раждат на по 17 и започват да правят секс на 11. А простите *** в парламента повечето са от провинцията, затова държавата е на това дередже. А на теб, мислещ ти пожелавам само лоши неща да ти се случат!

219

varna

преди 14 години

Не всеки *** е селянин, но всеки селянин е ***. А Пловдив е просто едно голямо село. Варна е по-хубав град и го задмина отдавна. А иначе от родените и живеещи в Пловдив е пълно със ***. Просто факт.

218

varna

преди 14 години

Ами такива са в Пловдив - град на ***.

217

kikiriki

преди 14 години

аз мислех, че за козунака са необходими 10000 кг брашно, и 30000 килограма за- хар и 5000 яйца!

216

fenris

преди 14 години

На пенсионерите не трябва да им се предлага нищо безплатно ,бил съм свидетел как грабят безплатни вестници с купища!

215

Анонимен

преди 14 години

xaxaxaxaxaaaaaaa :)do tam li se stina ve4eeee :)

214

cefulesteven

преди 14 години

Супер! Сега само трябва част от тези кадри да стигнат до световни информационни агенции, а това е неизбежно, и хубава представа ще има света за нас.

213

bizona

преди 14 години

bylgarskoto go ima vyv vseki edin ot nas .. no kato se proqvi v momenti kato tozi 4ak da te hvane sram dori i da ne si u4astval ...

212

лиса

преди 14 години

като гледам има и млади хора.Господи какво унижение........,ама нали е аванта.Е ,от такъв народ не става нищо.

211

?!?

преди 14 години

А стига бе! Кадри от подобни събития сме виждали в Сомалия...

210

Тато

преди 14 години

Тия пенсионери си умират за нещо безплатно тъгувайки по комунистическото ни минало . Ама няма вече !!! Вече всико се плаща .Дори и сиренето е със пари !!

209

кво толкова

преди 14 години

В Истанбул какво съм виждал. В 4.30 часа като излязат по бул. Истиклял едни хора с огромни торби, с ремък. Пълнят ги с *** и ги теглят. Слагат ремъка на челото си и ги теглят, като волове. И това в 20 в.!

208

turkinq

преди 14 години

haha znachi ne samo v indiq kadeto sa nad mliard naselenie se butat za hrana ntuk v balgariq v avropa kydeto sa okolo 7mln sa dosta gladni i se biqt za edin kozunak mnogo smeshno tazi sutrin v trud pishehse za indiq a sega eto i tuk v evropeyskiq sayuz bili gladni

207

Карина

преди 14 години

хич не е заради единият им козунак, ами заради простите им кратуни

206

ХХ

преди 14 години

Вярно, има много бедни хора, които не са успели да си купят козунак за празника. Но тия, които са били на площада, не са от тях. Оказва се вярна една стара характеристика за българина - шамар да е, на аванта да е! Срам и позор!