82

богов

преди 14 години

Бай ми--але, що не идеш да пасеш трева. Като четеш, не чети като поп опело. Май и акъло ти е попски. Намерени пари в някой, КОИТО "ЩЕЛИ" ДА БЪДАТ ЗАНЕСЕНИ ПРИ НЯКОЙ СЪДИЯ. Но не са занесени, престъпление няма. А намерението е въпрос на доказване и проблематично. Някой за по 1000 лева с 2-*** авери може да каже, че ти имаш намерение да обереш БНБ, а ти да немаш хабер от това. Много глупаво измислено.С покзне полицейски ПиАр акциики не се управлява икономика и държава.

81

ули

преди 14 години

всички съдии трябва- без нито едно изключение. Просто няма нито един,дето става за работа. Съдът не просто е корумпиран,той е прояден от корупция

80

dimi4

преди 14 години

speznaz...r u talkin` to me?

79

Анонимен

преди 14 години

До 75 . Точно това е начина да се вдигнат заплатите и да станем нормална държава .Когато някой направи далавера и открадне 100 млн. примерно да не мислиш, че това не е свързано с данъци ,парно, дупки по пътищата и какво ли още не. При откраднати 100 млн щетите за държавата са поне 200млн с пропуснатите ползи ако се замислиш малко.

78

Анонимен

преди 14 години

да не забравите да плюете докторите

77

Анонимен

преди 14 години

трябва вече да разстрелят някой и друг съдия напълниха затворите с нещастници крали по някоя кокошка.а мошенниците с големите пари ги държат на вън да могат да лапат.браво цецо убийги че да не измрат от плюскане

76

АЛЕКС2

преди 14 години

ДАВАЙ ЦЕЦО-ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ СА ЗАД ТЕБ...

75

Анонимен

преди 14 години

68, като чета туй което е в главата ти, от такива като теб България няма да прокопса. Но добре, че малцина са такива като тебе и това ме окуражава и кме кара да съм оптимист.

74

до Бай Михал

преди 14 години

Ако продължават така само с милиционерщина и нищо друго, скоро ще докарат държавата до фалит, а народа до просяшка тояга ! Това, че са задържали някакъв корумпиран съдия не ме топли ! Такива като тоя са стотици !Факт е, че от днес 01.04 скача цената на парното ! Растат и цените на всичко останало ! Доходите замръзнаха. Няма бизнес и търговията умира !

73

Бай Михал

преди 14 години

Бойко и Цецо дерзайте ! Ако продължавате така , историята ще ве запомни и народа ще ви боготвори. Ако продължавате с този хъс втори мандат ви е в кърпа вързан. ГЕИ ЧЕТО СТАНИШЕВ и бог няма да му прости.

72

Катя

преди 14 години

BG съдиите биле неподкупни,а?

71

Иво

преди 14 години

Искам да станем нормална държава,много ли искам?Само ние си знаем колко скъпо платихме за това.20 години мутри,милионери за една нощ-напуснали панелките и яхнали борд след борд,фирма,след фирма-една за фиктивни сделки-друга за източване-че като се започна-във всички сфери на живота.Кражби и обири.Браво на правителството!Проучете им произхода на парите и ги натирете в затворите-наглеци омразни.

70

Гери

преди 14 години

Подкуп било,а!Човека дал пари назаем,нали?

69

Samo GERB

преди 14 години

Bravo Boiko!!!!Samo taka i samo napred !!!Nie sme sas teb, ti ni varna nadegdata !!!

68

KOLI

преди 14 години

АКО ПОДКРЕПИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ СЕГА ЩЕ ЖИВЕМ ПО ДОБРЕ УТРЕ ! АКО СИ ОТИДАТ ГЕРБ, НЯМАМЕ НИКАКВИ ШАНСОВЕ КРАДЦИТЕ Д А СИ ПОЛУЧАТ ПРИСЪДИТЕ

67

Анонимен

преди 14 години

Увеличете снимката на 400%,вижте изпълнения с хуманизъм поглед на чичкото с качулката.Гледаите как елегантно с 2 пръста държи пушкалото.Такива хора не грешът.Слава на ББ и партията кърмилница .*** вярвате ли наистина ,че не удрят избирателно и то точно преди празниците,да има какво да обсъждате *** докато плюскате и пиете.

66

Анонимен

преди 14 години

Незнам дали ще успеят да ги осъдят и затворят, но бога ми, почвам да се надявам че за пръв път се прави нещоБраво на всички полицаите и политиците за добрата им воля

65

Анонимен

преди 14 години

От къде мислиш че трябваше да ти се намери пиене и ядене!? :)Дянков да махне с вълшебната си пръчича и воала :)Хората явно работят, не пишат по форуми

64

Анонимен

преди 14 години

Sega Boikovistite po-spokoini li ste.Dove4era kak 6te q hapnete tazi novina?Na skara,zadu6ena ili varena?A...izvinete,zbravih 4e tezi raboti ne stavat za qdene.E ,ami nazdrave togava!Mojebi 6te q izpiete?O,zabravih 4e tova ne se pie.

63

Анонимен

преди 14 години

*** тва тъпотията край няма.Ми като го знаете съдията,изчакаите заедно с другите 2 /поне толкова е един съдебен състав/ яко да се накиснат,филмираите всичко и после ги арестуваите.Не е възможно съдия сам да взима решение,или другите са били наши хора.