38

Потърпевш

преди 14 години

При този детски разврат,заради който ни нареждат в международната класация на едно от първите места,най-после да хванат МАМАН и четрите й гълъбици.Приобявената война срещу детската порнография,целата държава и МВР да започне яростна борба за опазване на най-новите ни поколения от тази мерзост,проституция на деца и порноиндустрията.

37

Дончо

преди 14 години

Който не си плаща е така

36

collapse

преди 14 години

Айде и тука говорите за деца... Кажете си го ***, та поне ние да не седразним един друг...

35

anonimus

преди 14 години

35, ти на къФ са праишшш, да не би да не е така както казва 29, всеки си плаща, иначе няма работа и лесни кинти, ти що не си отвориш някои сладък бизнес да те питам няма ли да си плащаш

34

ули

преди 14 години

язък,тъкмо си мислех да мина след работа да олабя жилата

33

Амон Ра

преди 14 години

до 29ти си болен мозък... ужасявам се от жалки тикви като теб

32

mi

преди 14 години

Не само маманките с големите обноски,но и татанките с невидимо присъствие са опасни за подрастващите,Те обикновенно започват с думите-ще ви помогна да изучите или ще ви помогна да научите кой уби родителите ви,,,Методиката им е най-разнообразна,а единственно се стремят към убеиване на нормалните индивиди,,,

31

Анонимен

преди 14 години

ами да- натрупаното негативно от глупавите нескопосани съпрузи се освобождава безплатно при някой готин пич:)

30

junks

преди 14 години

далечният изток им казват мама сан т.е почитаема майко

29

жалко

преди 14 години

ееее сега от къде ще си намирам хубавки непълнолетни мургавелки?

28

Анонимен

преди 14 години

Закопчали са ги защото не са си платили на червените мутри най-вероятно ... у нас всичко е полулегално и се отчита нагоре по веригата та чак до червените другари.

27

Vik

преди 14 години

Ц. Цветанов: "Въпросните жени са върха на престъпната група задържана при проведената операция "Люмбовчийките".................

26

Гочо М.

преди 14 години

Проститутките са просто един отдушник за мъжете - негативното натрупано от глупавите нескопосани съпруги се освобождава, естествено след като си платят сумата. Сводниците са необходимото зло, без тях настъпва хаос. Закон за проституцията в БГ е неприложим (според мен)!

25

ХОПА

преди 14 години

до 18Пловдив и Доган......просто две несъвместими неща

24

дупнишка трътка

преди 14 години

Сигурно и тази акция е планирана от месеци.

23

ДАНЪЧЕН

преди 14 години

Бат Бойко тряа да вземе мерки - от утре всяка *** с касов апарат и да се регистрират по ДДС! Да издават данъчни фактури, които да бъдат признавани за фирмен разход, Да си носят ЦЕНОРАЗПИС - това по закона за защита на потребителя. И да си плащат данъците, че криза е - приходи трябват на хазната!

22

he

преди 14 години

Тая е почнала да праи конкуренция без да снася, пловдивските полицаи бързо са разрешили проблема с източване на средства.

21

хахаха

преди 14 години

МАДАМ се казва баба ти, точно Маман си е.

20

Анонимен

преди 14 години

Ама сводниците дето държат по 10-20 *** никои не ги бара.Само тези които не играят в играта с някои по голям те го отнасят като тази маман и този дом и момичетата които проституират без сводник само те биват преследвани от ченгетата докато сводниците си плащат да не ги барат.КОга ще видим акция "сводник" и да заловят някои които държи много момичета (10,20,30) а дори някои карани и на сила.

19

петрол

преди 14 години

Предлагам на това извратено животно "мамман", едно специално извратено наказание: да се арестува и изпрати като удоволствие в някой пандиз, на господата. Да носи удоволствие, срещу дневната си дажба. Гадна работа, но и тя това прави - търгува. Интересно ще е, след десет години да се види резултата? Е, в стари времена хпросто такива мамманки ги бесеха, но сега е толерантен света, към порока. И първата идея е добра.