49

Canadian Pharmacy On

преди 13 години

Very nice post, good luck! ;-)

48

Joro

преди 14 години

Включително, мойто дете, в талона понякога се вписва ползвател, за да може да се паркира колата в централната градска част. Товоря за София, не за някаква имагинерна чужбина. Ако държавати реши, може да ни направи "рошави", въпрос на воля е.

47

Joro

преди 14 години

Показваш, че нещо не разбираш. Да, талонът е на името на лизингодателя, но съобщенията се препращат към него, за да се издирят лизингополучателите. Глобите са на името на ползвателя - иначе всички щяха да се изтарикатят да не им отнемат контролни точки. Пак казвам, тия можете да ги дрнткате в кафето да сваляте мацки.

46

Анонимен

преди 14 години

По добре да си търси произхода на средствата. Бойко с този ход узаконява кражбите като ги облага с данък - колко от хората с жилище за 300 хил лв не са откраднали нещо за него предполагам че има - 4% и 96% крадци

45

до 42

преди 14 години

Не е така - талона се води на лизингодателя - прочети договорите за лизинг!!! Когато взема кола под наем "рент а кар" глобата отива за наемодателя - а те ако искат ми я събират. Досега в чужбина - Франция и Австрия не сами взимали пари за глоби от рент а кар.

44

Не

преди 14 години

Не трябва да се гледа данъчната оценка, защото се шмекерува с нея. Защо не ползват квадратура при жилищата и конски сили при колите вместо данъчната оценка. Имаше такава идея...

43

Разяснение

преди 14 години

Очевидно нямаш кола на лизинг и не знаеш. Ще си позволя да поясня: Да, данъкът го плаща лизинговата компания, но после си прибира сумата от лизингополучателя тоест ползвателя на автомобила.Иначе, шпекерии по оценките на колите и жилищата ще има и няма как да се пресече.Айде със здраве

42

Цвете

преди 14 години

Повтарям какво е написал 16:В ДАНЪК "ЛУКС" ЩЕ ВЛИЗАТ ЛИ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ, ДЯЛОВИ УЧАСТИЯ В ПРЕДПРИЯТИЯ?!АМИ АКО ИМАШ 10 КОЛИ ПО 65 000ЛВ И ОЩЕ 10 ИМОТА С НЕРЕАЛНО ЗАНИЖЕНА ОЦЕНКА 250 000ЛВ?!ТЕЗИ "ИКОНОМИСТИ" КЪДЕ СА УЧИЛИ ????В ГЛАВИТЕ ИМ Е ПЪЛЕН ХАОС ОТ МИСЛИ И ЧУВСТВАоще нещо в нета което е интересно :1bg.blog.bg/biznes/2010/03/29/.519978

41

Joro

преди 14 години

Айде да не е всички да ядат доматите с колците. Когато КАТ снима лизингова кола направо искат лизингополучателя, а не лизингодателя. Нищо че са "временни наематели". Тия ги разправяйте на мацките по кафетата да ги впечатлите.

40

тъпанари на власт

преди 14 години

Скъпите коли са собственост на лизингови компании, дупетата на по 20 и кукличките им не са техни собственици. Кой ще плаща данъка "лукс" - къщите, собственици, разбира се, а дупетата са си само временни наематели!! Този данък е прах в очите на *** в БГ, които продължават да вярват на *** в ГЕРБ.

39

никой

преди 14 години

до 33Ами то и ИМОТ-а ще се раздели на няколко собственика /деца,внуци и т.н/ и пак няма да стане....."СМЯХ са тези мерки за хората,които поне малко разбират от счетоводство и финанси и ПОРЕДНАТА ПиАр акция ..."

38

Няма ли

преди 14 години

така наречените "журналисти" в някой момент да започнете да пишете на български език?! В който, впрочем, глагол "разписвам" НЯМА! Не знам кой реши, че звучи интелигентно употребявайки го, но е силно дразнещо и противно да четеш новини и статии, написани по този начин.

37

Joro

преди 14 години

Стига се правихте на отворени, бе! Ако вие не можете да оцените кола други могат. И това го има в други страни, по-висок данък за по големи коли. Че сигурно не виждате дупетата на по 20, дето се разхождат с камиони по града. Да си платят дяволъка, а също и да си търси произход на средствата. Защо не?!!!

36

Анонимен

преди 14 години

udariha biznesa na skypi koli,ky6ti,qhti i t.n!Sega vsi4ki tarikat4eta 6te si regestrirat imu6testvoto nqkyde drugade i 6te izgubite i "malkoto",koeto im vzimahte do sega.Sega izmislete da ne vlizat v stranata koli s 4ujdi regestracii....

35

Анонимен

преди 14 години

4e az tozi danyk luks si go pla6tam otkakto karam kola!Na godina po dve tri spukani gumi i s4upeni djanti v prekrasnite pyti6ta na bylgariq,pri vse 4e si pla6tam i mnogo po-visok danyk,4e karam nova kola(ne6to koeto go nqma nikyde-stranna politika)

34

Анонимен

преди 14 години

поредната глупост на парламента.как ще опредилиш една кола колко струва ако не е чисто нова .ами ако е открадната.

33

MASTER-P

преди 14 години

Сега хората, каращи Бентли-та,Ферари-та и всякакви други луксозни коли ще подкарат Голф-ове, за да не ги хване данъка :D Не, че ме лови този данък, но мисля, че е някаква идея, хрумнала на сън...

32

Аззз

преди 14 години

Прах в очите на хората и ПОРЕДНОТО ТОТАЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ излязло от *** Дянков.Какво пречи на някой да даде 100-200 лева за да му занижат оценката на колата?Защото реално толкова си струва :)СМЯХ са тези мерки за хората,които поне малко разбират от счетоводство и финанси и ПОРЕДНАТА ПиАр акция за неикономисти и по-малко образовани хора на пожарникаря СИК-аджия.И да-икономист съм по образование и БИВШ ДАНЪЧЕН ИНСПЕКТОР и ми е МНОГО смешно как се опитват да си поддържат рейтинга

31

НФБ

преди 14 години

друг момент в Тунис...всички администратори включително управителя на болница по конкретно получават по ниски заплати от лекаря1 Сменят се на 4г и се въртят из цялата страна за да няма мафиотски кръгове!додето се окопае и го сменят!Няма два последователни мандата!Така е и за областни управители....Така че има какво да научим от чуждия опит!Така е и във Франция!

30

НФБ

преди 14 години

как е в един Тунис..приели са френската конституция и няма какво да откриват топлата вода!240 хрантутника ....Да спазваме френски ли са немски ли ще бъдат или италиански закони и толкова!Няма какво да ги подобряват защото само ги опорочават и обезмислят нашите законотворци дето правят закони за един ден или за себе си...Да въвеждаме и еврото!Дали националната ни валута ще е евро или лев или банан е все едно и също!парите са разменна стока..