296

Анонимен

преди 14 години

A LA4KO i KOMPANIQ koga?

295

Анонимен

преди 14 години

Гледам и не вярвам на ушите си,2 500 000 лв далавера и герберите пак са доблестни и достойни !!!!

294

Анонимен

преди 14 години

За мен няма значение партията.В Герб се набутаха много ***,членували във всички партии,били на власт.Крали са и пак ще крадат.Няма комунисти,седесари,гербаджии!Ако ББ имаше политическа воля,щеше да изчисти партията си от тях,а не тези опетнени хора да стигнат и до парламента и сега премиера да се чуди с кой от тях по напред да се заеме!

293

Додо

преди 14 години

Комунист крадец-мръсен,долен,гаден.....Гербаджия крадец-доблестен и достоен......Аман от платени дрскачи,крадеца си е крадец дори и да е назначен от вожда слънце!

292

2226

преди 14 години

Има доста стойностни хора, и в същото време, добри професионалисти. Но както Вие или някой друг от участващите в дискусията спомена - заврени са в миша дупка. Колкото до Дянков, въобще не ми се коментира. Мога само да перефразирам нещо, казоно от един бивш вицепремиер - ега ти държавата, на която Дянков е финансов министър.

291

Перо

преди 14 години

Утопия е, че се опитваш да търсиш съответствие между обещанията и действителността. Обещанията са само за да се стигне до действителността.Забрави за експертно правителство. Това не е в стила на българина. Политик се става за да можеш с един мандат да си решиш живота. Пък останалите да го духат.

290

О'Нанев

преди 14 години

Невинен съм!О'Нанев

289

Червената помия

преди 14 години

308, моля моля, за това сме тук, има свобода на словото, поне докато пак ме блокират и прочета надпис"стана белята".Но по темата-От всички икономически институти у нас, обучаващи всичките ни икономисти, банкери, застрахователи, администрация и какви ли още не, така ли не можаха да се намерят 10 човека достойни професори , да им се даде власт да управляват,контролират, предлагат закони и спазват наредби, та се наложи да си "внасяме" Дянков?Моите уважения, но това е човек ,който живее в друг свят.

288

Анонимен

преди 14 години

Извинявам се, че се намесвам в дискусията Ви. Споделям мнението Ви за експертно правителство, но такова правителство може да свърши работа само ако за един определен период от време т.нар. политически партии отидат във фризера и нямат достъп до управлението на страната. Естествено, и Народно събрание не му трябва на такова правителство.Но - утопия.....

287

Червената помия

преди 14 години

Има ги, но са завряни в миша дупка в момента.Никой не смее да им даде власт, защото нещата ще си дойдат на мястото,и много хора ще се простят с благинките, които безконтролно и безнаказано ползуват сега.

286

Червената помия

преди 14 години

поправка към 304-Да НЕ слагат наколенки!

285

Смях

преди 14 години

Идеята за програмно експертно правителство ми допада.Предполагам че във България ще се намерят експерти от типа на ревизоро, на който да не им пука от политиците.А това правителство доказа че е некадърно да управлява България.

284

Червената помия

преди 14 години

Не, не харесвам Борисов напоследък, особенно като почна да шикалкави за всичко и забрави предизборните си обещания.Но на последък нещо само два изхода виждам-Или немска окупация с последващата колониална администрация, или програмно експертно правителство от наши родни учени, работили в България поне последните 15-20 години и представители на бизнеса, селското стопанство идр,които те за всичко слагат наколенки пред когото и да било в името на националния интерес.Но това е утопия.

283

Анонимен

преди 14 години

Тук било фрашкано с червени ***. Заслужавате цял живот Меди да ви управлява, ей!

282

Анонимен

преди 14 години

И Фидосова е голяма мафия ще разберете по късно

281

стигма

преди 14 години

Основните Гербери - Бойко, Цецко, Цецка, Фидоска са бивши червенопартийни мега активисти! Съвпадение? Случайност?

280

Тимур

преди 14 години

Ако са неоснователни обвиненията към тебе,защо подаваш оставка?***!Оплеска и без това обърканата здравна система....Идва ред на....Побит камък....Хайде,чадо...Ти си следващият,а след тебе - ПОЖАРНИКАРЯ!

279

Смях

преди 14 години

Явно на всички ГЕРБЕРИ памета им е къса то само лъжи са ви във главата.Нямаше резерв преди 9 месеца сега се оказва че имало и дори не бил изхарчен целия за последния месец ;)

278

SAPATA

преди 14 години

за 289 Сакън! Ще останеш без парламентарна група, партия и опозиция.Даже, цели партии трябва да изчезнат.

277

SAPATA

преди 14 години

Вечно незадоволените червенушковци пак вият.Абе, задръстени, кой от вашите крадливци подаде оставка?Ходете та се гръмнете или млъкнете.