236

...

преди 14 години

ТОЗИ *** НЕ ЗНАЕ НИЩО, ТОЙ Е ЕДИН ЖАЛЪК ПЕДА# И КРАДЕ# И УБИЕ#

235

ооопс

преди 14 години

изаках се... ами завидни са - 1.5млн хонорар без диплома - Айнщайн му е в малкият джоб! ама мангалокрация май залязва вече, а?

234

ДИЯН ОТ КАРНОБАТ

преди 14 години

ВСЕКИ ИМА УМСТВЕН ПОТЕНЦИЯЛ

233

бг работа

преди 14 години

В България нямаме пукнат хидроинжинер и затова са наели този мошеник явно !

232

друг българин

преди 14 години

"Все по-тежко разбирам метастазите на Държавна Сигурност"Кой инсталира метастазите навсякъде в обществения живот на България? Не са ли същите, които "ръководеха" "грандиозните" дела, които с такава носталтия описвате?

231

генади

преди 14 години

Те по такъв начин миризливият деградирал *** е "консултирал" проекта!

230

genadi

преди 14 години

Да , това заслужават! Щото не са народ, а сборище от *** и ***. Щото позволяват на разни *** като Доган да ги грабят и е*ат!

229

jelezni

преди 14 години

до 229Не ядете свинско, но нацията Ви е такава!Много хубав *** става от такива като тебе, а вашия вожд на снимката е за есенция.

228

kubratchanka

преди 14 години

и защо обиждите рамаданчо. той е готов на всичко за догана а и не само за него. не пропуска да се изяви пред всяка от нас.

227

umirgayte

преди 14 години

vse mnogo znaete bulgarrrrrrr bulgarrrrrrr bay ganya umirayte bokluci takiva

226

Spiro

преди 14 години

Taka e!!! Меди е голям спец е по хидро-инсталации. Нали по негово време ни бяха изографисали,като турски ***..............

225

jelezni

преди 14 години

Анадолската телеграфна агенция пусна обява, че търсят хидроинжинери. Няма съмнение, че този на снимката е най-добрия, така че заминава като свободен агент без трансфер.

224

българин

преди 14 години

Все повече разбирам колко ми е трудно да пиша. Все по-тежко разбирам метастазите на Държавна Сигурност, каквато е един от тези на снимката. Помните ли страната, чиято продукция се изнасяше в над 60 страни в света, помните ли страната, лидер в производството на електрокари, на калцинирана сода, на цимент, изкуствени торове и лекарства, страната, построила десетки стадиони и язовирни стени в Близкия Изток, страната изпратила двама космонавти на орбита, страната, построила стохилядни танкери, страната, в чиито университети се обучаваха стотици чуждестранни студенти, страната, жителите на която почиваха всяка година на Своето Черноморие. Не разбирате ли, че само високотехнологични и наукоемки производства, като Цанков камък и Белене могат да дърпат това общество напред. Колко научни кадри и млади хора с перспектива бяха прогонени през тези двадесет години, в чии ръце се оказаха природните богатства на страната. Никого от тези на снимката не бих взел на работа. Това ли заслужават потомците на Джон Атанасов и Топракчиев? Това ли заслужават потомците на Буров и Добри Божилов? Грозна и жалка снимка на лидери, които 1300-годишната България не заслужава

223

Анонимен

преди 14 години

До 223:Ако говориш за Бойко,си много прав!!!

222

Анонимен

преди 14 години

МЕДИ ДОГАНОВ Е ПИЧ,*** В ПАНДИЗА МНОГО ЩЕ МУ СЕ ЗАРАДВАТ

221

Анонимен

преди 14 години

в една *** държава е нормално наи големия *** да разбира от всичко и наи вече от това как се крадат народни пари на едро.

220

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 14 години

За сведение въпросите с ВЕЦ по поречието на Арда и Родопите са основно проучени по соцвреме.За цанков камък никоъ от корифеите не говори за лесоустройсвени планове и залесителна дейност.Язовирите Кърджали и Ивайловград до сега да са затлачени ако не бе осъществено залесяване.Истината е че Доган работи за турските стратегически интереси по водните проблеми в Тракия и Истанбул,а водите на Места Виденов го харзулнаха да подпише с мръсните византийци и то по обеми от 70 години каквито вече няма !

219

кравар

преди 14 години

от доносник в държавна сигурност-хидроенергетика???пфу....

218

Анонимен

преди 14 години

АМИ ДАЙТЕ ТОГАВА ДА ГО НАПРАВИМ МЕДИ ДОГАНОВ МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА!!!

217

Анонимен

преди 14 години

хаххахах не мога вече Господииииииииииииииии...то егати и простотиите..накрая ще се окаже че доган е роднина на Леонардо Да Винчи..тоя дръндарски читак