83

novo-1

преди 14 години

То и сега е така. Който спечели общ.поръчка, за да му се плати трябва да включи за под изпълнител посочена му фирма блицзка до администрацията или да даде процент от пъоръчката. ИНаче няма плащане.

82

Premium

преди 14 години

Държавата е доста общо понятие. По-скоро ще вярва ли някой на политиците в България? Кой и защо става политик в България? Какво е приемственост между управленията? И за каква приемственост можем да говорим, след като всеки се стреми към властта с една единствена цел финансово и/или материално облагодетелстване. Точният въпрос е доколко вярваме на избранниците си?

81

РАДО

преди 14 години

ВСЕКИ КОЙТО ГОВОРИ ЗА КОМУНИЗМ ПРЕЗ 2010 ТРЯБВА СРОЧНО ДА ПОТЪРСИ ПОМОЩА НА ПСИХИАТЪР . МНОГО ЯВЕН СИМПТОН ЗА ДУШЕВНО РАЗТРОЙСТВО

80

некомунист

преди 14 години

Аз знам със сигурност за Сашо Сладура - музикант, убит в лагер за политически вицове навън. И архитект Чинков - интертиран, лагер и т.н.

79

некомунист

преди 14 години

Комуниста с вица на партийното събрание не го съжалявам.

78

работещ

преди 14 години

Може ли някой да ми обясни, кое и е свободният пазар на нашата икономика като се оказва, че държавата е най-големият клиент и платец на частния строителен бизнес. Същото е и в енергетиката.

77

до 76

преди 14 години

Мисленото ти, ако имаш такова въобще е доста буквално и ограничено, явно е че старият *** е бил млад такъв.

76

от 75

преди 14 години

Разбирам, че не можеш да четеш, което обяснява, че не можеш да разбереш какво искам да кажа на "23" - ти просто не си чел мненията. От казаното до тук съм убеден, че си се регистрирал в "даподкрепимдянков". Проблемът си е твой.

75

до 75

преди 14 години

Пълният цитат е "Ледът се пука дами и господа съдебни заседатели, ледът се пука" . Разбирам че обичаш да парадираш с единствената ти прочетена книга, но нас такива чели-недочели, учили-недоучили не могат да ни впечатлят.

74

до 73

преди 14 години

Абе ти в час ли си изобщо? Погледни в тълковния речник какво значи "комунист" и "истина" , а иначе народа специално за теб има една чудесна поговорка:"Старият *** на младини е бил млад ***"

73

До 23

преди 14 години

"Ледът се пука, господа съдебни заседатели!" Бъркаш понятията приятел! Остап Бендер е "великият комбинатор", а тук става дума за шайка най-обикновени "***"(както би казал най-малоумният сред тях).

72

до 73

преди 14 години

Какви комунисти, каква истина пишеш ?

71

до 65

преди 14 години

Абе ***, кога съм казал че съм пътя истината и живота, *** твар. Просто казвам истината. Недей да ми говориш за Бог, нещастен комунист или сте забравили как горяхте църкви? И това ли не е истина? Разбирам че ти е неприятно да говоря за гробове, защото вие комунистите много такива сте изкопали, а гузната съвест е кофти нещо.

70

Анонимен

преди 14 години

на иван абаджиев снаха кво ша кажеш

69

чичо

преди 14 години

Я веземе и направете поправка в този смисъл:"Не се допуска изпълнение на парични вземания срещу физически и юридически лица от страна на държавни учреждения или общини", Ще бъде справедливо.И по добре на съдът да бъде забранено да гледа такива дела никой да няма право да взема от другия.

68

Анонимен

преди 14 години

Комунистите имат избирателна памет - помнят само каквото им е удобно :))))

67

Анонимен

преди 14 години

Напълно си прав, и аз чакам. Знаеш че корумпирани *** има навсякъде включително в ГЕРБ, просто по времето на коалицията те бяха три пъти повече.

66

ХД

преди 14 години

Аз пък съм голяма, ама нямам такива спомени.- до 61

65

Анонимен

преди 14 години

Бащата на приятелката ми - 2 години в лагер за политически виц на партийно събрание. Също дядото на най-добрият ми приятел - убит в лагер.

64

ХД.

преди 14 години

А сега къде потъват, че не мога да разбера. Тя Цветелина Бориславова да не е от БСП например