86

sgt.Hale

преди 14 години

Ще съм приятноизненадан ако е само един....Тези *** са синджир марка навързани един за друг!

85

arabin

преди 14 години

САПАТА, не гоеори глупости, че гмо е бъдещето, си в голяма грешка, виждаш ми се светнат пич, така, че вземи гледай "светът срещу монсанто" за да ти се изяснят някой работи относно ГМО

84

Анонимен

преди 14 години

ДО 76-МНОГО СИ ПРАВ, НО...ВСИЧКО Е НАВЪРЗАНО В ТАЗ СИСТЕМА ...ДА НЕ ТИ СЕ СЛУЧВА...НЯМАМ ДУМИ...

83

мене

преди 14 години

Кои са компетентните органи? Примерно за Плевен. Където за три вечери открадват трансформаторите в местността "Стража" и оставят стотици без ток и имотите им на пустопаж, без охрана.Местните "компетентни" органи, като полиция, община и ЧЕЗ, само вдигат рамене и казват- "оправяйте се, нищо не можем да ви помогнем"

82

Анонимен

преди 14 години

Някои куки са много лоши мутри.В цигаската ни родина

81

KAK do SAPATA

преди 14 години

Priatel, Za GMO ti si razdvoen, zashtoto tova e badeshteto, kakto i da go poglednesh.Da, edno BOLNO badeshte, kakto i da go poglednem. Sadebnata sistema e otrajenie na minaloto, kakto i da go poglednesh.Da, na edno oshte PO-BOLNO minalo, kakto i da go poglednem. Ta kak da gi lekuvame tezi BOLESTI? As mislia samo chres OPERACII, izvarsheni ot otlichni HIRURZI!

80

Castor

преди 14 години

Сериозно?? Тук новината е, че е само един!

79

въпрос

преди 14 години

"Има висш магистрат, съпричастен към Октопода, и той все още е в съдебната система".Този магистрат от Красьо ли е назначен ?

78

SAPATA

преди 14 години

има 2 проблема, които са нерешими. Съдебната система се променя чрез конституцията или нейната поправка / Велико народно събрание/. ГМО-чрез закон. За ГМО съм раздвоен. Това е бъдещето, както и да го погледнем.Съдебната система е отражение на миналото, както и да го погледнем.

77

Анонимен

преди 14 години

Бай Кольо, от Европа чак се вижда, че съдебната ни система е дефектна, само ти съзираш конспирация където няма. Предполагам, градиш тези кухи теории от скука. И ако използвам твоята метафора за лекаря и пациента, то бих заключил, че изкарваш пациента дете - олигофренче, което не може да осъзнае, че ако иска да оздравее трябва да положи усилия и да си пие хапчетата само в предписаните комбинации и време.

76

SAPATA

преди 14 години

за 75 Имам една молба към тебе. Когато копираш текстове, бъди така любезен и да предложиш решението на поставения проблем.Лично моето мнение е, че разпарчосването на системите, заложено в конституцията даде възможност на определени партийно назначени прослойки, да си ги приватизират и употребяват за свои цели.Факт ли е?Разделението на властите трябва да е придружено с обществен контрол, а не с политически/квотен/ както е до сега.

75

koko

преди 14 години

Я да Ви питам аз Вас, всички Вие които много знаете за корупцията в съдебната сисема, Колко сигнала подадохте до компетентните органи? какъв е Вашия граждански принос към борбата с корупцията? Защо не излезете на протест срещу сегашната съдебна система, ами плюете по форумите? Кое според Вас е по-опасно ГМО или нашата корумпирана съдебна система? Нека всеки който си отговори на този въпрос се погледне в огледалото и осъзнае най-накрая, че Държавата ТОВА СЪМ АЗ. Държавата е моята гражданска позиц

74

baykolu

преди 14 години

Всъщност, 70 е мой коментар!Не знам защо излиза като анонимен!Ето признах си, насочете сега гербавите си стрели конкретно към мен! Колкото до това, кой, как и накъде, и дали въобще някой ме насочва, това не е обект на темата! Аз споделям мнението си, ако някой не е съгласен, ок! Негово право е това! Молбата ми е, да използвате аргументи, а не квалификации! Мисля, това е основната идея на форум като този и затова всички сме тук!

73

зъл

преди 14 години

Абе пудел стига плещи глупости! Имало магистрат свързан организираната престъпнос! Дрън-дрън ако си толкова ***, че да си вярваш хората не са! От 10 хил. магистрати минимум 1000 са свързани с организираната престъпност, така че ако ще правите нещо ги ловете, а не ни пробутвай глупости че от кумува срама виждате ли имало един-единствен!

72

стария

преди 14 години

до Анонименслед последния коментар разбрах кой си.Жалко че те надцених.

71

Анонимен

преди 14 години

Цветанов, Цветанов - тъпо ченгеджийско псе - кадровик и физкултурник - с една дума ***, не знаеш ли, че на калпавия х.. вълната му пречи? Жена ти се е усетила за какво става дума и ти е намерила заместник, крайно време е и патрона ти ББ да си отвори очите и да ви изхвърли с по-бързо на *** с оня неврастеник Хер Флик и още един-двама некадърници, защото е..... мамата на целия народ и работите активно за падане на правителството.

70

стария

преди 14 години

до АнонименГрамотно написано но личи онзи вид обективност отгледана в по-други временаи направлявана от по-други хора.

69

Анонимен

преди 14 години

Съдебната система е прогнила!В това едва ли някой се съмнява. Аз обаче твърдо се съмнявам в намеренията на гербавото правителство и в напъните им за реформиране на системата. Съмнявам се, че не реформата, не работещата съдебна система, не върховенството на закона е целта им, ами пълното заличаване на правосъдието от лицето на България. Явно, безспорния факт, че има корупция в съдебната система се използва успешно от гербавите с цел пълното ликвидиране на тази система и налагането на всички нас на някакво авторитарно-тоталитарно гербаво творение, създадено според боковите идеи и обслужващи единствено неговите интереси, най вече за оставането му във властта. Досегашната съдебна система е неудобна, тя е пречка пред боковото правителство, не с корумпираността си, а със своята независимост. С възможността да преценява и отменя законите, които приема мнозинството и да бъде коректив на действията му. Затова е и цалата тази атака към съдебната система. Затова се вдига целият този шум, затова и заместник министър председателя ЦЦ не отива да се срещне с върховния орган на съдебната система, а час по час лее критиките си в медиите. Отношенията между изпълнителна и съдебна власт в момента напомнят на парадоксалната ситуация, да имаме един пациент, за който всички се правим на загрижени, за когото всички демонстрират уж титанични усилия за излекуване, и същевременно лекарят въобще да не си прави труда дори да погледне пациента. Сякаш нашият лекар няма никакво намерение да мобилизира останалите у пациента силици и да му помогне да излезе от ситуацията. Лекарят, т.е. .изпълнителната власт, през цялото време само сипе критики към пациента, обвинява го за това, че е болен, и до там! Не полага грам усилие за неговото излекуване. Иска сякаш пациента сам да се оправи...или да умре! Може би, най много от всичко, иска да умре! За да може после да го замени с някой свой човек, който да лежи, да мълчи и да не създава никакви проблеми! Като добавя към цялята тази картинка и неколкократните атаки към другата институция, която може да се яви пречка, която може по някакъв начин да попречи за замяната на "непосрушната" съдебна система с удобно за гербавите творение, а именно, президента на България, нещатат сякаш съвсем се изясняват....

68

Прав си

преди 14 години

Цветан Цветано и Бойко Борисов плямпат като махленски клюкарки. То и "пикаешият във фонтани" МВР-министър плямпаше по същия начин и правеше показни акции една след друга а накрая си купи къща за 1,5 милиона евро в Барселона. Всичките са пипала от един октопод...

67

Анонимен

преди 14 години

Че то във ВСС всички са съпричастни с октопода - нали за него бачкат в края на краищата и то от доста годинки