7

заралия

преди 14 години

с този тон марш на село,нямаме нужда от такива'просветени' *** като теб!тецовете ги има от близо 50 год. а обгазяването започна откакто приехме да унищожаваме остарелия арсенал на нато!и тези политици стига са ни залъгвали с някакви си веб камери играчки поставени уж на полигона. срамота ,господа народни представители - не вършите никаква работа.

6

Биляна

преди 14 години

Айде моля,хората които не са запознати с проблемите в града да не пишат! Вие *** господа така и не разбрахте,че не е от ТЕЦ-овете,защото тези ТЕЦ-ове са на по 20 и нагоре години и досега няма проблем,всичко идва от тъпия им полигон в Змейово.Аз живея в квартал "Железник" и няма да ви казвам за какво става въпрос,когато има обгазяване.

5

GAZ

преди 14 години

Скачайте , срещу ТЕЦ-овете от ,,Марица -Изток ,, .Не срещу ,,ЗМЕЕВО ,,За непосветените / бастуните/ - вижте розата на ветровете и тогава пишете.

4

Анонимен

преди 14 години

Gorkia krasiv grad

3

Анонимен

преди 14 години

Полигона в Змеево кой да изгаря ракети там

2

DE

преди 14 години

***, това е истински проблем, който засяга не малко хора !!!!! вместо да се правиш на оригинален с плоски и елементарни изказвания, по-добре се въздържай от коментар !!!! стара загора е един от най-хубавите градове... но си най-вероятно живееш в някое село (ако не и в гората) и не си се сблъсквал с подобен проблем, няма как да знаеш....

1

ГАБИ

преди 14 години

Не е от тецовете защото най-много се проверяват те,има нещо друго...