430

Анонимен

преди 14 години

тоя що не е в кауша-крадливо семе люнгурско.

429

Анонимен

преди 14 години

Според съвременните икономицески теории една стока поевтинява когато има свръх производство и предлагане . Тъй като покупката на земя е вид бартер между две стоки - земя и пари то или земята се предлага в по-малки количества или има свръх производство и предлагане на пари. Обаче парите са еквивалент на произведени блага които в Канада не бележът растеж, то следва че са без покритие т.е. стойност. Следователно ужасът тепърва предстои.

428

Анонимен

преди 14 години

Структората на икономиката на САЩ е такава че повече от 70% от БНП се формира от услугите включително и финансовите които са над 55% от тези над 70%. Та така че говорим за едно и също.

427

Анонимен

преди 14 години

В по- модерни времена. Страна Холандия, институция Върховен съд, казус войната в Ирак. Становище - Войната в Ирак е НЕЗАКОННА. Слествие- Анти Иракската коалиция е военнопрестъпна, НАТО са военнопрестъпници, България е военнопрестъпник.

426

Анонимен

преди 14 години

Преди много, моного години в едни далечни славни времена. Предаване "Шоуто на Слави", гост Иван Костов. Въпрос на водещия Сл.Тр. - Г-н премиер, защо Външно министерство не реагира адекватно и не изведе медицинските ни сестри от Либия при явните сигнали за готвените им арести. Отговор но Ив.К. - Ние вярваме на обективноста на Либииското правосъдие. Ами ако те са ВИНОВНИ?

425

Ме

преди 14 години

В САЩ няма икономическа криза... В САЩ имаше финансова криза (банките бяха я вапцали).В северна америка вече и финансова криза няма.В Канада растежа на цените на имотите е 20% в сравнение с миналата година.

424

Анонимен

преди 14 години

Месец май 2008 год, ден петък, предаване "Панорама", водещ Бойко Василев, гост чрез теле-мост Иван Костов. Въпрос на Б.В. - Г-н Костов каква е позицията на парламентарвата група на ДСБ относно настъпващата икономицеска криза в САЩ и отражението и върху България? Отговор на Ив. К. - В Сащ няма и не може да има икономическа криза!!!!

423

Анонимен

преди 14 години

на източване. Щяхме ли да влезем в НАТО ако не беше водена правилната външно икономическа политика. Къде беше Гоце 98 год. Водеше група пенсионери с антинатовски лозунги и плакати в подкрепа на Милошевич. Стига сте дърпали страната към дъното. 20 год ни дърпате надолу мамка ви червена. И ние обикновените хора искаме малко живот. Изпихте ни кръвчицата.

422

Анонимен

преди 14 години

Защо се ровите в миналото, комунисчета гадни? Костов ви е виновен за всичко промити мозъчета. Ако не беше Костов нямаше да сме в НАТО, нямаше да сме в ЕС, нямаше и да сме малкото което сме. Какво ревете? Къде са ви уликите, колко дела има срещу него, къде са ви доказателствата? А какво щяхме да правим ако си стояхме с държавните предприятия? Може с държавни предприятия и то субсидирани от бюджета да влезеш в ЕС? Как щяхме да излезем от кризата, ако не беше казано - не на порочната система

421

Анонимен

преди 14 години

За онези дето са по 24 часа.

420

петров

преди 14 години

Понеже си толкова остър, че ще вземеш да се забиеш някъде, да те питам за коя оставка на Виденов дрънкаш ,***? За какви "два дни преди оставката" плещиш?

419

петров

преди 14 години

Чичо, защо започваш със Сапио! Преди Сапио имаше Акрам - помниш ли? За Сапио имаше дело, но нищо не излезе. За Акрам имаше дело, присъди, смърт и забегнали лица в ЮАР. Много ти е избирателна паметта, нещо. Защо ли ....? Да помниш сина на червения съдист и убиец Мирчо Спасов - Руменчо Спасов и жена му, Веска Меджедиева? Те къде са, ако мога да попитам?

418

Анонимен

преди 14 години

Ама си *** та чак вдлъбнат. Били обясни като кУрифей как два дни преди Виденов да подаде оставка се появи житото и хляба? Как една седмица преди Виденов да си подаде оставката банките престанаха да копуват долари? От къде знаеха че Виденов ще подава оставка и доларът ще падне на половина? Разбирасе това Виденов го инсценира зада има оправдание за отегляне. И Станишев фалира банките в САЩ та да предизвика криза да се поти Б.Б. и Дянков.

417

петров

преди 14 години

Не, Балкан просто работеше на загуба. Да, въпреки активите си, Балкан работеше на загуба. Т.е. не се управляваше добре. Защо ниой не споменава колко бяха тези които носеха пари и печалба на Балкан, и колко бяха "търтеите" - администратори в нея на високоплатени длъжности? Каква полза от активите на една компания, когато аз и ти трябва да я дотираме за да работи? Ами, искаш ли да плащаш за да работи, например, Кремиковци, Девня, Радомир? Аз не искам.

416

Анонимен

преди 14 години

О,чакай само да видиш Супермен в каква криза ще ни вкара!С този отбор юнаци - "бързи, смели, сръчни, знаещи и можещи" - още 20 г. няма да ни стигнат, за да излезем от батака, който ще настане!

415

петров до 417

преди 14 години

Кризите, обикновенно, се предизвкват от тези които са на власт - поради некадърност, крадливост и идеологическо късогледство. При Луканов - криза! При Виденов - криза! При Станишев - криза! Е, ако не можеш да събереш 2 и 2, поне не питай за 5-те лева. То, трябва да си кръгъл *** за да не направиш аналогия.

414

Коко

преди 14 години

Чичо, чичоо, много си зле! Не говорим за кой колко е откраднал от държавата, а кой колко е помогнал. А на този името му е Костов, чичо милиционер...

413

Анонимен

преди 14 години

Много си прав да знаиш. Тези проклети комунисти взеха че строиха като луди 45 год. заводи, фабрики, язовири, предприятия и др., за да могат после да ги откраднат. Също така вкарваха по лагери, избиваха, палеха, изнасилваха горкият народ, и той взе че стана някакви си 8 500 000 души. Ама колко зле се живееше не е истина. Виж сега живеем царски щот сме демократично реформирани на 7 000 000 души. След тази криза като се реформираме на 4 000 000 такъв живот ще настане, че и Люксенбург ще ни завиди.

412

Batman

преди 14 години

Цялата власт на Костов!!!! останалите са палячовци!

411

ЧИЧО

преди 14 години

А БГА балкан в ликвидация ли беше? А кравите комунисти ли бяха та ги изклахте. На тях поне само храна им трябва.А САПИО от Виденов ли е?Явно и понятие си нямаш от икономика и производство и най вероятноси заслепен .