100

Анонимен

преди 14 години

Вместо да карат пенсионерите да плащат данъци да спрат помощите на циганитеБраво!! Идеята е чудесна, и трябва да стигне до ушите на Дянков за да я реализира!! Не могат да се ощетяват хора пълнили хазната в продължение на 40-45 години трудови отчисления, а на *** да се дава с пълни шепи, без държавата да има никаква материална полза и зависимост от тази ***!

99

КРАДЕЦ

преди 14 години

СИГУРНО СИ МНОГО ГОЛЯМ КРАДЕЦ И ОТКРАДНАТО ОТ БЕДНИЯ НАРОД СЧИТАШ ЗА СВОЕ. МИСЛЯ ЧЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО НАПРАВИХА МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ,ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВЗЕМЕ ВСИЧКО ОТ ДЪРЖАВАТА.

98

БАИ АСАН

преди 14 години

ЕИ ТУРСКИ *** СКАПАН ОТ .....МЪРШ ВАНАДОЛА СМАРДЯЩА ГМЕЖ

97

емил1

преди 14 години

Хе_хе какво ви казах.че това момче дянков не знае какво прави .Тая мижитурка сега ще вдига ддс с 2 процента.Така и баба знае.Ами да го вдигне с още 50 процента и мисля.че бюджета ще е на излишък . обаче да не се окаже .че населението на България е в недостатък.С едно уточнение _ако все още има някакво население да го констатира.Голям некъдърник излезе нашето американче.

96

Анонимен

преди 14 години

Амнистия за капитали не трябва да има. Не е морално и ще доведе до неспазването на каквито и да е закони в България. Не че сега се спазват!

95

тити

преди 14 години

Данък лукс може да изгони хората които правят пари от БГ. Иначе можеше директно и национализация да направим. Просто трябва да се приберат пресъпните пари, които наистина са много, а не данък "лукс", че ще ни излезе лукс.

94

крокодил

преди 14 години

Смени малко изречението бе,от месеци едно и също-толкова ли си ограничен??

93

анонимен

преди 14 години

до 87 --това което пишеш звучи красиво като оправдание за грешките за да е истина..Лекарят и Държавникът си приличат по едно /полагат клетва/.Въпросът е дали я спазват.По резултатите ще ги познаеш

92

Анонимен

преди 14 години

Ха-ха, Равен, само като видях как 8-5=2, нататък не си и направих труда да чета...Но друго не мога да разбера - Дянков КРИЗАТА ли се опитва да бори или да ЗАКЪРПИ бюджета? Ако борим кризата, значи трябва да стимулираме БИЗНЕСА, а това не става с изстискване на пари от него. Ако ще закърпваме БЮДЖЕТА, тогава имаме проблем с приходите, а увеличаването на държавните приходи съчетано с намаляване на разходите НЕ стимулира икономиката, напротив. Ама то това се учи по икономикс, откъде Дянков да знае

91

Анонимен

преди 14 години

НФБ, издуханите от Сергей пари бяха в МИНАЛОГОДИШНИЯ бюджет. Тазгодишният се крепи на ТАЗГОДИШНИ приходи, каквито няма в резултат на абсолютното макроикономическо невежество на министъра на финансите. Жалко, поне от Кристалина можеше да научи нещичко...

90

анонимен

преди 14 години

защо като взеха властта не казаха веднага,че има дупки в бюджета, ами пролетта на следващата година започнаха да говорят за това и да се оправдават,истината според мен е че приходите тотално се сринаха а разходите са перманентни.оттам се появиха тези дупки в бюджета-това може да говори само за едно-лошо и непрофесионално управление.АМАН вече 20 години от такива управници

89

над55

преди 14 години

А бе тия двамама що не направят амнисгията ,пък после Цветанор да разследва амнистираните.

88

НФБ

преди 14 години

в общи линии си прав...няма много варианти Б/Б/..парите са издухани от стани Гей и приятели..

87

Анонимен

преди 14 години

Ха доживяхме, дясно правителство да мисли за работещите. Хвала на Борисов.Мисля, че действа в правилната посока

86

do Raven

преди 14 години

Какъв икономист си, не зная, но че не знаеш български език всички виждат. Прочети си внимателно писанията и изброй колко правописни грешки си допуснал. Може би няма да можеш да се справиш сам, затова повикай мама да ти помогне.

85

Мк

преди 14 години

до 91Ами той Сергея раздаде парите предизборно и затова сега зеят подобни дупки. А колкото до Германия, не знам дали това, което пишеш е факт, но Германия не е във валутен борд. При валутния борд не трябва да харчиш повече отколкото са приходите в бяджета, защото много бързо може пак да се повтори 97-а. Освен това Германия има много силна индустрия, а тук дори да ги дадат тези пари хората ще си купят вносни стоки.

84

Калин

преди 14 години

Комунистите си легализираха капиталите след 1989, какви капитали ще амнистират? Тези които комунистите откраднаха за последните 20 години.. комунист пари не ВРЪЩА, ТОЙ КРАДЕ И ИЗНАСЯ В ЧУЖБИНА, какво става с ДИСКА ОТ ГЕРМАНИЯ?Червената квази аристокрация в съдебната система ли ще търси КЪДЕ СА ПАРИТЕ!Охраната на Т.ЖИВКОВ ли ще търси отговорност?

83

Берлускони я направи

преди 14 години

Берлускони направи амнистията на капитали и това се оказа много положително действие. Важно е, обаче, какво ще е бъдещето на тези, които на са си обявили авоарите при амнистията. Ако в бъдеще над тях тегнат гарантирани тежки санкции, то те ще трябва да ги обяват и да излязат на чисто. След това трябва да е трудно отново да влязат в нелегалност. Нещата не се правят за един ден, а за поколения. Така че, зависи как ще бъде изработен тази амнистия. Италия спечели от нея.

82

помнещ

преди 14 години

когато се зададе кризата в германия, меркел даде на всяко германско семейство по 500 евро, за да повиши покупателната им способност (не че си я нямат и без тях, но така за идеята). нашите тъпегьози искат да вземат от обикновените хорица и последните им стотинки, та съвсем да и отънеят семейните бюджети и да изпукат и малкото оцелели фирми-производителки. то си е ясно - без купувачи, няма производители, няма работници, без търсене няма предлагане, няма икономика... какво правиха до сега!?

81

Анонимен

преди 14 години

Цялото правителство - в затвора! Там поне ще са сигурни, че всички дупки ще им бъдат запълнени!