97

група във Фейса

преди 14 години

facebook/group.php?gid=112025715487724 Групата против Биг Глупостта!

96

И-НОВ

преди 14 години

СГАНТА В КЪЩАТА И БЕЗ ТОВА НЕ ПОЛЗВАТ КНИГИ НО ПОНЕ ЗА КОНДИЦИЯ ПО ЕДИН УДЪР С ЖЪЛТА КНИЖКА С ТВЪРДИ КОРИЦИ ПО КУФАЛНИЦИТЕ НЯМА ДА Е ИЗЛИШЕН

95

И-НОВА

преди 14 години

ЗА ТАЯ *** НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГРАДА ЩЕ Е ПОЧИВКА В КАРЛУКОВО И БОНУС ЖЪЛТА КНИЖКА С ТВЪРДИ КОРИЦИ

94

анонимен

преди 14 години

ТИЯ КАК МОЖАХА ДА СМЕНЯТ ГЛАСЪТ НА БИГ БРАДЪР....ТОЯ ГОВОРИ КАТО УЧЕНИЧКА.....

93

К

преди 14 години

ДО ГРОТЕСКА--МОЛЯ ТЕ НАПИШИ ПАК НЕЩО ОТ ТОЗИ СОРТ--ИСТИНСКИ СЕ РАЗСМЯХЩ/АМИ БЕШЕ ДО СЕГА МНОГО ТЬЖНО/

92

K

преди 14 години

ДО ГРОТЕСКА---ОЛЕ ТИ НАПРАВО МЕ РАЗСМЯ ИСТИНСКИ МНОГО ЯКО СИ ГО НАПИСАЛА-РАЗВЕСЕЛИ МЕ МНОГО КАТО ГО ПРО4ЕТОХ

91

гротеска

преди 14 години

Следващия БИГ БРАДЪР ще се нарича БИГ БРАДЪР ТЕРОР - вътре ще влязат убийци, изнасилвачи, садисти, психопати, педофили, скинари, наркомани, и разбира се достатъчно на брой жертви, за да стане истинско шоу и после Патрашкова да ги ***/лизира, а Ники Тъпчев да ни казва "Ще видите следващото убийство след рекламите"

90

биг законовъпрос

преди 14 години

ДЕЦАТА НЕ СА ЛИ И ТЕ БГ.ГРАЖДАНИ, ЗАЩИТЕНИ ОТ БИГ БГ.ЗАКОНА ?"Чл. 32.(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."

89

Горките те

преди 14 години

Сякаш Мартин Карбовски ги е избирал-все от най-големите простаци са.Няма четящи и умни,знаещи езици или скромни.Това не е нашето общество,това е неговият зоопарк.Нека публично му обявим бойкот на това неприлично предаване и никой не го гледа.Там свестни хора никога няма да влязат,няма и да го гледат.

88

Dasa

преди 14 години

"а той е по-умният в къщата, защото е завършил средно"....Ето това изричение ме отказ от всичко ..... аиде със здраве ....И за "БОГА БРАТЯ НЕ КОПУВАЙТЕ" .... опс И ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ГЛАСУВАИТЕ *** малоумноици

87

Анонимен

преди 14 години

ясно личи що за хора са подбирали участниците, "великите" проблеми, които ще разнищват наблюдаващите и най-вече ще ни налагат пак извратения си вкус за добро, зло, красиво, нормално, недопустимо. Излиза, че секса е крайъгълния камък за българина според режисьорите и психоложката. *** Между другото някои от участниците просто рецитираха репликите си. А 17 годишната изглежда на много повече

86

грозно

преди 14 години

Семейни ценности?! Това предаване особено в този му вариант е недопустимо! Предишните не ги гледах, от това видях презентацията. Инженера и жена му нямат място там. Такава простотия само една телевизия може да предложи.

85

uvas

преди 14 години

Тая простотия започна, Нова ТВ заминава на края на каналите. Ужас!

84

Анонимен

преди 14 години

пак ще гледаме слабо образовани селяни, готови на всичко за малко слава и пари

83

Анонимен

преди 14 години

поредната простотия, но с деца

82

Аз

преди 14 години

Това са опасни експерименти. Интересно, тези които си ги изброил с какви очи ще гледат хората по улицата. Но трагедията е друга - не малка част от зрителите се възхищават от тази простотия. Простотия е много мека дума. Все пак, има някаква надежда. Сутрин в автобуса виждам млади хора да четат стойностни книги....Но все по-малко и по-малко.

81

Анонимен

преди 14 години

За съжаление, твоите възгледи не се покриват с тези на магаредич, нико, слави, опосумите, кънчев и другите. Те си правят социален експеримент - експеримент, колко народ могат да опростачат, колко деца могат да научат на мръсен език и откровени ругатни. С опростачването на народа, съответно идва нуждата от още по-извратени предавания за привличане на вниманието му. Насреща са нико, маги, слави и съществото иванандрей, които да задоволят нуждата от простотия и скандал. И така двадесетина човека си пълнят здраво банковите сметки...за сметка на народа. Детски учителки се оплакваха как деца от детската градина се псували. И как няма, като по телевизията са главно псувни и мръсотия.

80

анонимен

преди 14 години

При Биг Брадър може и без *** да ходят!Само да са интересни.Обаче на хората вече нищо не им е интересно!

79

воайор

преди 14 години

Браво, ще гледаме отново ПОРНОНОВАТЕЛЕВИЗИЯ!

78

анонимен

преди 14 години

По-голяма простотия от Биг Брадър, едва ли има!Нова телевизия е най-жалката телевизия!И къде е СЕМ?