772

Анонимен

преди 14 години

Излиза ли България от кризата? polls.bg/poll/id/izliza_li_balgaria_ot_finansovata_kriza-172

771

Алабамец

преди 14 години

Бойко, поради това, че те чувствам близък ще говоря направо: Абе *** до тогава ли трябва да те търпим?Попитай твоя министър академик Божо Спермата какво е станало с Ивайло. Свинари вършеяът не повече от две години.

770

Ваня

преди 14 години

Пак се изказа всезнайкото! Ей какъв капацитет, какво чудо! Лошото е ,че вече става опасен за живота и здравето ни!

769

KOCTOB E CTAP

преди 14 години

одим със празният кош около щандовете за месо, сирене, зелечуци, бира и ракия и си мисля колко беше убаво БКПето, БЕСепето,СДСето и ЦАРето. са немоем да си поканим приятелите на хапнем, да боднем по пържена наденица, шопска салатка и да одпием от ракията. и Бира-гола , по една бира немога да купя за моите приятели.Но иамам снимки какви софри сме редили и как сме псували тези които ни уреждаха със софрите. Да бе имахме по по-дебел залък за устата и по-дълга глътка за наслада , но пак ги псувахме-защото нямахме богаташи, защото нямахме демокрация и защото децата ни ходеха на даскало..днес обаче нещата са други. Иван, отличникът на нашият клас, завършил със шестици от горе до долу и получи златен медал за извънземни успехи, сега рови из ***, пенсионер е и всичките си пари от неговат и тази на жена му той дава за лекарства. и зада живеят рови из *** и я карат на върнати стъкла, метали, дрехи и хартии. Иван Втори, пак от нашият клас който завърши 11 клас на 23 години, завърши го само с тройки и то от преписване, сега не събира отпадъците. Той е на кантарът и мери на количествата които първият Иван му носи за да продаде. Онзи ден отидохме пеша до Княжево, наточихме си по едно шише минерална вода и си говориме. Говориме си с Ивам отличникът. кавзвам му твойат работа е по хай тех. ти издирваш, селектираш и пренасяш одпадаците, а глупакът само ги мери и лъже с кантарът. смяхме се, А иван ми казва, я ела днес изкара цели 3 лева в пове4е да идем до интернет клуба да ти покайа какво пише на една страница. и за1етох точно тази стр на сега.бг, станх луд и реших и аз да напиша нещо. това са само извадки от отделни постери:От Сер Гей на Гей НералДПС Довиждане на Правата и СвободитеГЕРБ Гей РъбДянков- Пикливец след пърденеБройко Борисоф-пожарникарят на Мутра открил най много детски градини в цяла Европа заедно със Съветският Съюз и нацистките лагери за деца.направо е страхотен, ноп не е педофил. и това е обезпокояващо. защото не се знае и никой несмее да се оплаче.

768

Анонимен

преди 14 години

само да не си тръгнем и ние с кризата :D

767

Фр. Енгелс

преди 14 години

Долу лукса ! Да живее мизерията !

766

зъл

преди 14 години

Кой лъже Боко или Дянков?Вицепремиерът нарече "плах" ръста от 13.1% на износа на България през януари. Той посочи, че тенденцията продължава и през февруари и подчерта, че това не се е случвало от август 2008 г. Според Дянков тези данни потвърждават прогнозата на кабинета за излизане от кризата в средата на годината. Той се позова и на анализите на БНБ, които показвали, че страната ще започне да излиза от кризата през 2010 г. като първите 6 месеца ще са по-трудни, а вторите шест - по-лесни и тогава евентуално ще има възможност за повече разходи.

765

Откривателя

преди 14 години

Ей Бате Бойко ? Те затова ли календара на маите свършва с края на 2012 година ? Ей сега те разбрах бе мен ! Ти си върха бе !

764

правино

преди 14 години

Бойко да си ходи веднага с идиотчетата министърчета, тогава може да се махне и кризата. Питам Боко - апартаментите и хотелите, които се водят на дружества, близки до Цветелина - ще плащат ли данък лукс или той важи само за частните лица. Защо Цветелина държи апартаменти на чужди имена????

763

Анонимен

преди 14 години

За сведение на изпращачите :Кризата си тръгва на 31 декември 2012 от 5-ти челен коловоз в 24 часа от Централна гара.

762

При 300 000 без ...

преди 14 години

работа , още не сме стигнали дъното !!! Според анализатори дъното щяло да бъде през 2011 година март/май !!!. Това е по-лошо и от 1997 г. Тогава хората загубиха по един или друг начин спестяванията си, но имаха работа !! А сега ?! Нямат спестявания , а моного кредити и ...скоро нямат да имат и работа .

761

Анонимен

преди 14 години

Колко им е лесно 2012 Край на кризата и на света !И да не стане никои няма да помни какво е казал преди 2 г тогава ще има други проблеми и обещания за решението им.

760

клоуни!

преди 14 години

Вече 20 години ни лъжат, че от догодина вечееееееееееееее ..... а ние все им вЕрваме .... клоуни!

759

Priest

преди 14 години

Не са 400 милиона депозит в Световната Банка, отнети от НЗОК. А са над 800 милиона!!!

758

бг

преди 14 години

2012 е твърде рано според мен. но за бабите требе по-раншни дати да се дават, че да са не капичнат. Основен проблем е изпразнената хазна + хайдушката ни икономика. И Господ да слезе - лесно няма да има!

757

баба Пена

преди 14 години

Е що така бе, Миме??? Нали Дянков рече, че от 1 март вече излизаме от кризата, а сега тука ме баламосвате за 2012 г?! Аз дали ще съм жива да видя това?!!! Може ли такова нещо. Този Бойко хич не може да смята- все грешни дати казва- аааааааааааааааааааааааааа, ще се тупаме

756

obi4amTIM

преди 14 години

haha 2012 kato padne meteorita vsi4ki 6e se opravim da do togava kriza .......

755

анонимко

преди 14 години

Всичко си тръгва в 2012 ;)

754

ben

преди 14 години

Boko tikvata dokato ne se razkara krizata niama da si otide!!!

753

ДОКТОРА

преди 14 години

Кризата не може да си тръгне сега защото е окуцяла. Левия крак много е надебелял от преяждане, а десния е покрит с кърлежи.Затова ще почакаме левия да поотслабне от диета, а десния да се почисти от кръвопиещите акари .