12

бай Шано

преди 14 години

къде прочетохте за продавачката?! и в 6 следобед тя къде е била

11

юлияна

преди 14 години

Продавачката е моя роднина , не съм очквала ,че това може да се случи,но тя е оправна и не се съмнявам ,че се е опитала да вземе най-правилното решение в случая.

10

мага

преди 14 години

продавачката- спасителка и на собствената си кожа и на много невинни хора на центъра-браво!професионалистка,действала е умно и бързо,оживелите са невероятни късметлии!да направят курбан!

9

учител

преди 14 години

***

8

:)

преди 14 години

Смъртта на момчето и майка му предната нощ във Варна е предизвикана от късо съединение в електрически бойлер,предизвикало пожар - къде е истината - ВСИЧКО Е ОПАСНО,КОГАТО Е НЕИЗПРАВНО !!!

7

с.

преди 14 години

Къде са сега селяните газаджии да обясняват колко добре било с газчица и не знам какво си!Щото евтинко нали!Карайте си на бензин или дизел!Вкъщи на ток!Не се занимавайте с глупости!

6

haha

преди 14 години

***, смях смях:)

5

следовател

преди 14 години

Да, да. Те яли боб в заведението, произвеждали газ, пък после бутилките са им виновни...

4

Сиганин

преди 14 години

Не беше газова бутилка,Ал-Кайда беше-намериха паспорта на Бин-Ладен наблизо.Обама-спиш.

3

В.Търново

преди 14 години

нещастен случей,браво на продавачката която е усетила аварията.тъка е предотвратила да няма жертви.а на пострадалите пожелавам бързо въстановяване.жалко че в момента вървят празници на града,сигурна съ,че не е съботаж а авария в бутилката.преди 2 години се случе пак на този празник нещастен случей.жалко много жалко дано да не помрачи празника на града.пак казвам продавачката е достоен гражданин на велико търново,голям късмет

2

Бонго

преди 14 години

терор

1

Иван

преди 14 години

Наистина голям взрив, всичко наоколо беше изпотрошено!