30

Анонимен

преди 14 години

В политиката такива извинения върват с оставки. А в религията?

29

Еми Грант

преди 14 години

Тоя поне се извинява, а да видите в гръцките манастири и църкви какво става - изнасилвания, промиване на мъзъци , мода сред поповете, златни корони с редки диаманти за по няколко милиона евро, пране на пари, наркотици, оръжие, далавери с имати, богатство по-голямо от това на държавата и на всичкото отгоре полицията няма право да влиза в манастирите им да направи някаква проверка за отвлечени деца - нещо редовно при тях. А за какво са им млади момиченца и момченца там - сами се сещайте...

28

Анонимен

преди 14 години

Има кофти стоика ,особенно ако се вземе в предвид ,че е бивш воиник от Вермахта и се е клел във вярност на чичко Хитлер.Ако го види фурера ша го скъда от строева,*** си мисля ,че в ада ще са заедно.

27

ranik56

преди 14 години

Като го гледам - стои ,като НАСРАНО дете пред майка си .

26

ranik56

преди 14 години

Това ,което ще напиша не е Богохулство . Това е логическо заключение .Във всичките си форми и мутации , Религията - визирам Църквата и нейните " свещенно служители " - нямат граници . Помирение , стар завет , нов завет - инквизиция - педофилия . . . .До къде ще стигне всичко това ?! Извинението - папата да си ГО завре някъде .Айде стига АЛАБАЛИЗМИ .

25

bonev

преди 14 години

mar6 be DQTKA, nadqvai se nqkoi nakoga da prosti kakvo ste pravili i prodaljavate da pravite *** MRASNA

24

123

преди 14 години

carkvata se prevarna v svartali6te na vsekakvi maniaci.ne podobro e polojenieto na islamskite propovednici koito propovjdvat pedofiliata kato normalen saprujeski akt t. e. maj na 30 i pove4e godini se jeni za 7,8 godi6no momi4e!!!!!!!!!!!!.te sa i o6te po sataninski za6toto propovjdvat ubiistva i terorizzm kato ne6to ne samo normalno ami daje sve6tenno.na tezi dve religii trjbva da se sloji krai.diskriminacia,fa6izam,pedofilia- e na obiknovennia verva6 malko mu idva otgore.hinduizm i budizm!!!

23

DALAY LAMA

преди 14 години

SAMO KAKVO IZRAJENIE NA LICETO,TA TOZI 4OVE4EC E JIVIYA DYAVOL!IDVA KRAYA NA SVETA I 6TE VLASTVA ZA SIJALENIE.....ZLOTO!

22

Анонимен

преди 14 години

Предния папа обяви Комендант на коцлагер за Светец .Защото преди да стане комендант бил католически свещеник.Това пък що за чудо беше.Това църква ли е или лудница.

21

GXx

преди 14 години

A, to samo desetiletia da bqha iznasilvali.... i samo deca da bqha... svqtata curkva !

20

Анонимен

преди 14 години

човек с лукава физиономия

19

Анонимен

преди 14 години

Леле, този като го видя и ми става лошо!

18

Коректор

преди 14 години

Глупави, глупави ***."Папа Бенедикт XVI поиска извинение от жертвите на ирландските свещеници педофили." Така излиза, че жертвите трябва да се извиняват! Казва се "ПОДНЕСЕ ИЗВИНЕНИЕ НА..."

17

Анонимен

преди 14 години

Този е живото потвърждение ,че Сатаната съществува ,че и по снимки позира.Извенението му е второ нахалство,хиляди и хиляди разбити живота а сега на ви извинение и ние съжаляваме.

16

АХАХА

преди 14 години

"Папа Бенедикт XVI поиска извинение от жертвите на ирландските свещеници педофили." закакво по-точно трябва да се извиняват жертвите?????

15

Силвия

преди 14 години

В кръга на шегата -няма вече да пия ирландско уиски. За сериозната тема-като божи творения, Той е във всеки един от нас. Въпрос на морал и интерпретации.

14

Нафарфорий

преди 14 години

Повечето попове са страшна ***, усетиха се по едно време че ще има келепир в тази работа и сложиха расото. В нашия град половината от тях бяха бармани и сервитьори по заведенията и изведнъж хоп в правата вяра. Аз влизам в църкви , паля си свещи и уважавам Християнските празници но на Поп ръка НЕ целувам!!!

13

Анонимен

преди 14 години

ТАКА Е КАТО ИМА БОЛНИ МОЗЪЦИ ДЕТО ВЯРВАТ ОЩЕ НА ЧЕ ИМА БОГ ...ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ И ВЛАСТ НАД РОБИТЕ ИСУС АЛАДИХ АЛАХ БУДА И ТНТ

12

sun

преди 14 години

Само да ти напомня- папата няма много общо с православната църква, все пак е глава на римо-католическата .

11

Жо

преди 14 години

ВЯРАТА В БОГА е избор на отделния човек. Никой не може да ми определя вярата. Търся Бога без тези свещеници, папи, патриарси- потънали до ушите в калта на греха. Не зная каква е била българската църква през турско, но я помня каква беше през комунистическо и след това. Българската църква беше безлична-пълна със сътрудници на ДС, затова и до днес не стана духовен водач на народа. Основната грижа на епископи и игумени са църковните имоти. Манастирите са свърталище на хомодружки. Бог ще съди.