144

ртр

преди 14 години

след година ще излезе и ще си харчи парите

143

Анонимен

преди 14 години

В панделата ще ти секне усмивката. Нищо че си вече старичък. Ще ти се радват.

142

Priest

преди 14 години

Ей, сега вече ще потекат реки от мед и масло. Заплатите ще станат по 10 000 лв. на калпак. Заменките ще се върнат и ще се възцари радост, щастие и хармония...Хахахахахаха...Вальо Топлото откога е в пандела, бе, ***? А Топлофикация продължава да ни дои като последните овце...НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ КАТО СЕ ВКАРАТ В ПАНДИЗА КОРУМПИРАНИТЕ. Нещата се променят с работа и с устойчива финансова политика. А не всеки ден реформа за щяло и не щяло.

141

бай ДЖОН

преди 14 години

сега виципрезидента МАРИН, ще го ПОМИЛВА, много шум за нищо, ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА

140

МАША

преди 14 години

ЗА ТОЛКОВА ХИЛЯДИ... НЕДОУМЯВАМ ТОВА ПРИСЪДА ЛИ Е ИЛИ ХВЪРЛЯНЕ НА ПРАХ В ОЧИТЕ НА ЕС....

139

Васко

преди 14 години

Тия "мазник" кат го гледам само , ако съм съдя , бе пледоарии ще му дам мин. 10.

138

Чао

преди 14 години

Подкрепям напълно 139.........незнам кой е крив и кой е прав, но щом си осъден за корупция и злоупотреба със служебно положение....значи никога,повече НЕ МОЖЕ да си държавен служител!!!!!! Гледах едно предаване...за корупцията при вземането на шофьорски книжки, там пак същия парадокс...2 год ...да не заемат държавни служби!!!!!

137

stefko 88

преди 14 години

dali 6te se hili taka mazno kato go ebat v zatvora xa xa xa :)

136

някой

преди 14 години

Как може да има хора, които да вярват, че Друмев е взел или злоупотребил 40 млн. Пълни глупости. То и затова и присъдата е такава, никаква, изсмукана от пръстите, само и само да се отчетат пред ЕК, че правят нещо. В същото време хора, нагло демонстриращи богатство, като Н.Банев, Маджо, Тадаръков и пр.назначени милионери ще ни дават тон в живота. А за Друмев, който го познава, знае, че не притежава нищо, което да не може да се придобие от заплатите му по време на трудовата му кариера.

135

някой

преди 14 години

Земеделец, напълно си прав. А журналистите са направили една каша от делата, които се водят срещу Друмев, че за никого не става ясно за какво става дума. За конкретния случай няма абсолютно никаква щета. Тези проекти за пазари за над 40 млн. са оттеглени и по тях няма нито изпълнение нито плащания.Платени са само 2 проекта, за които няма никакви констатации от ЕК и са преведени пари от ЕК. Сега от тъпотията на прокурор и съда,може да се окаже,че трябва да се връщат на ЕК пари,които не се дължат

134

zemedelec

преди 14 години

tozi 4ovek e dal tolkova mnogo za bgno nqma kak da bade ocenentoi zakri glava zemedelieza vlizane v evropeiskiq sauzneka parvo po4nat ot ivan kostovdavidime kolko komisioni e vzel povreme na upravlenieto

133

Nasko

преди 14 години

Този е ***, не може да не си спомняте, кой беше заместник в ДСК:)))Друмев, даде бюлетина на ДСК, да го печати Изп.Директор на една Фалирала и завлекла сума ти хора Агробизнесбанк!После се накраде ДОБРЕ, понеже не знаете и каква къща има в Смолян, и за капак 4г, егато Право - съдието!На онзи 120 000 000с фалшиви фактури от ДДС, 3 год - условно!Я журналистите да проверят по затворите за какви суми какви ГОДИНИ излежават???За измами в особенно големи размери е от 5-15?Как на Друмев 4 ???

132

Zemedelec

преди 14 години

Уважаеми дами и господа, пишище въвфорума ще Ви кажа следното а вие сами си направете сметката. 1. По времето на Асен Друмев във фонда имаше експерти които работеха перфектно и се спазваха всички срокове. За мен той е доказан професионалист за тези които незнаят да има припомним че е бил и шеф в ДСК. Къде е процеса срещу Тадъръков които разби и изгони професионалистите и си сложи послушници дето сега берем ядове от тях

131

Един Българин

преди 14 години

Малко им е на тези ... Още години и да върне парите!!!

130

Анонимен

преди 14 години

Ей тва е гениално - "Друмев е лишен от правото да заема висш държавнически пост за седем години" - и какво излиза: лежи 4 год. в панделата, излиза, помотава се още 3год. и хоп - пак на държавен пост. Тъкмо ще се е сменила властта и пича пак ще е актуален за своя пост. Ей голяма сила е нашият съд, ей..

129

глух

преди 14 години

ало,не чух дали има и глоба някаква."Дърцавата и ЕС не са ощетени",казал съдът,да ,де ,амаДрумев явно доста е облагодетелстван;няма да мупипат паричките,той и без друго доста е дал на адвокати и се е поохарчил.Още един ВИП-"затворник" след М Очите.

128

ТАНКИСТ

преди 14 години

Много весел изглежда този *** сигорно е закътал няколко милионна някаде и след 4 години я Карибски Острови я Лас Вегас ...

127

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

А сега караите и на долу тези дето са лъгали с проектите тези дето са одобрявали проектите не е само Асен ДРУМЕВ НЕ СПИРАИТЕ СЛИЗАИТЕНАДОЛУ КАКТО Е КАЗАЛ ЕДИН ПОЕТ.

126

Дражко

преди 14 години

Хаахахаха.Сериал 114 сезон........До 5 години присъдата е условна!!!Хааахахахаха.Тъй,тъй!!!Големо възмездие-големо нещо!!!

125

An****en

преди 14 години

"Удовлетворен съм, че най-накрая усилията на органите на досъдебното производство, включително на полицията и прокуратурата дадоха резултат", допълни той.Абе прокуроре ти срама нямаш ли бе!От сума години осъдените (истински бандити) на пръстите ми се броят че с изумително минимални присъди!