53

Castor

преди 13 години

Подробности...:)

52

desi

преди 14 години

ooooo DA tva e re6enieto :D

51

ba6gad

преди 14 години

На всичкото отгоре из цяла ВАрна има коноп в промишлени количества,а особенно в Младост до МЕДИЦИНСКИЯ център на онзи *** Марешки.Там донесоха горска почва за да покрият новите градинки и разни изкопи за кабели,а като се запролети КОНОПА ИЗБУЯ ДО РАЗМЕРА НА ЕЛХИЧКИ.Разбира се не ставаше за нищо,но е факт че града е пълен с ЖУМЕЛЮГ.Това растение си е чист гюрлюк и е трудно веднъж захванало корен и пуснало семе да се отвъди.ДЖОЙНТ СЕ ВЪДИ ТРУДНО,ЗА РАЗЛИКА ОТ КОНОПА.

50

ba6gad

преди 14 години

съдя за това по другите му опити да се покаже като кампаниен организатор.Висеше пред съда,общината ,градските тоалетни и къде ли не,за да го забележат че протестира.Лошото в случая е ,че го прави тъпичко и несериозно,дори когато се отнася за наистина сериозни неща.КАКВО ОБЩО ИМА ГАНДЖАТА С ДУПКИТЕ ИЗ ГРАДА НИ?Според мен със същият успех можеше да засее и спанак и чер пипер.М/у другото,ако ченгетата се заядат с него за това,могат да му докарат проблеми.

49

ba6gad

преди 14 години

Този пич не е много умничък,съдя

48

Анонимен

преди 14 години

Хихи яко :) Канабис в дупките на мен ми звучи добре :) Пък и ето, парите ще се използват за благородни цели - данъци, винетки, спорт за младежта :)Хахаха добър :)

47

smokeman

преди 14 години

tvurdo za legalizaciqta

46

varg1

преди 14 години

Аз предлагам да сеем тиквички

45

фъндък

преди 14 години

българи до кога ще търпим тази малоумщина с разбитите пътища? нещастните кметове включително и милата клакьорка фандъкова се подиграват с нас! дупките са огромни, улиците са тотално разбити и унищожени в койтои да е град на българия. по кварталните улички от двадесет години не е чистено или мито. тук таме е позакърпена някоя дупка, но почти веднага тя отново зейва. всички кметове за ***!

44

KANABIS4E

преди 14 години

LRELRLRLRLRLRLLR LELEELELEL ISKAM DA DA DA DA KANABIS4E ISKAM DA SE ZASADI EKSTRA TAMAN 6E SLIZAM I 6TE SI BERA DOKATO SAM NA PAT DA SI PAFKAM OBA4E ISKAM DA E NEKAV 4UK DA MI PADNE TIKVATA AXAXAX

43

Анонимен

преди 14 години

за какво да си купуваш винетка? за да си платиш за дупките?!?! това никъде го няма, ама никъде! и после как да им платиш данък кола? никога!!! всички бг шофьори са професионални състезатели за рали дакар, но не го знаят..

42

kamyk

преди 14 години

Нищо няма да излезе от това с канабиса-поради щото наркоманите ще изровят цели улици за да си набавят безплатна пушалка по добре люти чушки.

41

Полиция

преди 14 години

Днес.бг престъпници, ааа. Закон за хазарта:Чл. 10. (1) Забранява се прякото рекламиране на хазартни игри чрез средствата за масово осведомяване.

40

Анонимен

преди 14 години

браво !!

39

CrazyJoe

преди 14 години

Незнам ама и по Петрич треа си запълнат тея кратери преди влизане в града с КАНАБИС....две джанти изкривих с макс скорост хем 70км/ч ,точно след завой...*** и оправията на мен кой ще ми поеме разходите дето дадох !!!Нема оправия в тая държава...Главните пътища и особено мостовете са в ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ !!!

38

KEFQ se

преди 14 години

aaa dilur :D ybiite go

37

Фен на Росен Марков

преди 14 години

Браво евала на Роската ... просто уникален .. [ ! ] Ето да се кандидатира за кмет с две раце ще гласувам бравоооо г-н Марков няма втори като вас !!!

36

Roman

преди 14 години

Dobra logika s takiva xora ste se opravim

35

до К

преди 14 години

*** Тоз хОлиган и КОЗ!Всичко коз си, браво!

34

дф

преди 14 години

липсват 2 запетаи в заглавието