294

анонимна

преди 14 години

Нямам нищо против да си плащам вноската за здравни осигуровки,но пуснете частните здравни каси и не в болниците да ми казват,че това не го поема Здравната каса и аз да си го платя/за да е по-качествено/ или било политика на болницата да я спонсорирам.Ами ако нямам пари!!!!!!

293

Анонимен

преди 14 години

А недържавните служители как ги гледат?Или Вашите са по-деца!

292

Анонимен

преди 14 години

Може може богопомазанико!

291

Анонимен

преди 14 години

Предполагам, че си безработен, защото си неграмотен, за разлика от държавните служители, които трябва да имат минимум бакалавърска степен на образование, за да станат такива! И ето тук възниква правото им да надигат глас, след като са инвестирали в образованието си и са положили труд! Да работиш и да не заплащат труда и времето?

290

държавен служител

преди 14 години

доста интересно, няма що...13 % на има няма 400 лв и 13 % на 2500 лв, примерно....е къде е равнопоставеността, и как ще я карат едните и другите?

289

Любител

преди 14 години

Да се надяваме, че няма да се стигне до гражданска война :( Всичко това са болни амбиции на един човек да завърши бюджета на нула. Всички държави в условия на криза завършват с някакъв дефицит, ние баровците на 0. Аман

288

Анонимен

преди 14 години

Щели да въвеждат две седмици задължителен неплатен отпуск за бюджетните служители. Това е върха. Та нали с всички съкращения и оптимизации някъде те останаха толкова малко, че не могат да им осигурят възможност да ползват дори редовния си платен отпуск. А я някой да каже как това ще става в един затвор например. Или там и престъпниците ще пускате в отпуск.

287

Анонимен

преди 14 години

ти пък логика ли търсиш пич в тази част на света?:)))

286

Анонимен

преди 14 години

Аз едно не мога да разбера: Тези, които се разписват за това, което получават и не могат да бягат от никакви удръжки сега се лишават от част от привилегиите, които закона им е дал. А други, които се подписват за 250 лв. и плащат налози само върху тях се прибират в къщи с по 1000, защото имало и втора ведомост. А за полицаите кашата е пълна - с едната ръка ще им вземаме част от заплатите за осигуровки, а с другата ще им ги връщаме като допълнителни стимули. Е та къде е логиката?

285

Анонимен

преди 14 години

заглавията май трябва да са "България на прага на гражданска война",без кръв,май няма да стане.....

284

човек

преди 14 години

заглавието трябва да е : КАБИНЕТА СИ ОТМЕНЯ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЗДРАВНАТА ВНОСТА ...

283

Анонимен

преди 14 години

бе то кучето може и да се отвърже,то се търпи,търпи,ама идва момент ,в който чашата прелива и май не е далече.....

282

++

преди 14 години

премиера като истински мъж пак избива комплекси (на голям реформатор) биейки вързоно куче! държавни служители, пенсионери и родилки няма как да мърдат. в ръците му са. защо не се изправи на бизнеса? нека излезе на светло и да си плаща реалните налози (дължимото от държавата ДДС може да се окаже капка в морето). ама кой ще плаща предизборни кампании и лобиране? хак да ни е! пенсионерите ще измрат, българките ще спрат да раждат. и какво?

281

Анонимен

преди 14 години

Защо да напускаме?Ще напуснат мишките,аз съм се изградил,като професионалист в сферата,която работя и ,защото някой решил да граби още ,аз да напусна.Нали хората искат качествено здравеопазване,силна полиция,малко бюрокрация и т.н.,това не става,като се докарат работещите по тези направления до просешка тояга,тогава и народа ще страда,защото ще се увеличи корупцията,а качеството на работа ще падне....ако има на къде още да пада....

280

Жоро

преди 14 години

Много се оплаквате ,но никои не иска да напуснте !

279

durjaven

преди 14 години

ДЯНКОФФФФФ, НЕ СИ СТРИЖИ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, ЧЕ НЕ ОСТАНА КОЗИНА, АМИ НАИСТИНА ВЗЕМИ ИЗКАРАЙ СИВАТА ИКОНОМИКА НА ЯВЕ, ВСЪЩНОСТ ТОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ОЩЕ ОТ ПРЕДИЗБОРНИЯ ПЛАН НА ГЕРБ - А КАКВО СТАНА - СТАРАТА ПЕСЕН НА ВИСОК ГЛАС, НО ПОСЕГНЕШ ЛИ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ САМ СИ РЕЖЕШ КЛОНА!!!!!!!!!!!!!!!!!

278

pege

преди 14 години

Администрация може да съществува винаги, а текучеството не определя нейното съществувание. В повечето случаи щата на администрацията се раздува заради шуробаджанашка назначения на ДС. Когато има съкращения се съкращава мара чистачката или някой изпълнител. Когато няма на къде се съкращават и ДС.

277

Dan

преди 14 години

Естетсвено коментар 268 не е мой, хората не са глупави за разлика от тъпите ***!

276

1

преди 14 години

ДО pegeПрав си може да се назначи ДС без стаж, ама къде? Нали трябва да го назначиш в отдел където има поне един старши експерт който трябва да е имал поне 3-4 годинистаж в администация за да му обясни как се правят нещата и да го води за ръката докато се научи! А ако има текучество и хора със стаж си заминат? В администрацията колко можеш да назначиш без стаж? Не можеш всички да назначиш без стаж!

275

Durj. sl.

преди 14 години

"За МВР обаче се търсят допълнителни начини за стимулиране на служителите." С какво ТЕ са "повече" дтржавни служители от другите?!!!! Или само за тях ще има защото веднага надигнаха воля!!!! Еиии, *** с *** - държавните служители в България са към 100 000, а не 150 000, от които към 60 000 са МВР!!!!!!!!! Какъв е смисала тогава от цялата тая реформа.......... Г-Н МИНИСТЪР АКО ИЗВАДИТЕ СИВИЯ СЕКТОР ЩЕ ПРЕЛЕЕ БЮДЖЕТА!!!