352

Костов=КРАЖБИ,МАФИЯ

преди 14 години

Костов - синоним на Кражба,Корупция,Далавери,Присвояване

351

На ход

преди 14 години

Бащата на корупцията Костов да дойде на ход в затвора.Тогава хората ще повярват,че съществува борба с престъпността.

350

Анонимен

преди 14 години

Колкото и да плювате по Костов, това е единствения читав политик в България. Никога не забравяйте зимата на 1996 - 1997 г. Тогава, след управлението на БСП, държавата ни беше като след потоп и Костов успя да я стабилизира. Сега май сме в същото положение и като че ли пак той трябва да дойде на ход, за да се оправят нещата. Колкото и да не ни харесва - това е положението!

349

поет

преди 14 години

Значи трябва да паса такива като теб!

348

до поет

преди 14 години

Ти си по глупав и от *** защото нямаш и прашинка от мозъка на Костов.Налягай си парцалите и върви да пасеш говедата!

347

поет

преди 14 години

Не човек,а говедопромълвил един журналисттихо лумпенът казал:не!Костовист!

346

Доко

преди 14 години

Ей нещо се увлече . Костов не е управлявал 20 години , а само 4 . През останалото време бяха твоите партийни лидери Луканов , Димитър Попов , Беров , Жан Виденов , Доган и Сър Гейчо . Това дето си го писал за тях се отнася . Особено за зомбираните последователи щото ти си точно такъв . И по - леко със злобата . Годинките са ти множко - да се не гътнеш .

345

Доко

преди 14 години

Пропусна да добавиш Жан Виденов , Царчето , Сър Гейчо и Доганчо . И те са по - крадци от Костов . И като се замислиш май Костов е най - малко лошия , а ?

344

Поета

преди 14 години

Мавър черен дошъл е днеска ,а комуниститите - тресе ги треска !!!

343

Принц на Злокобието

преди 14 години

Името ви Костов е синоним на продажност, некадърност, тъпоглавие, самонадеяност. Разорител на икономиката, унищожител на Българското. Какво създадохте, г-н Костов през тия над 20 години. Абсолютно нищо. Вие сте най-зловещия Български хунвейбин, Черния принц на Злокобието. Вашите последователи са зомбирана тълпа.

342

Санчо

преди 14 години

Другарят Костов не е *** крадец, а баш крадец и разбойник. Само Луканов и Илия Павлов го засенчваха, но се споминаха. Той е най-добрия ученик на Луканов. А как умее да лъже и да плете интриги... даже Каролев слага в джоба си.

341

Доко

преди 14 години

И са кво ? Искаш да ни убедиш да си върнем социализЪма и да станем " цветущи " като Виетнам ? А мерси . Щом те кефи ходи си ти у Виетнам .

340

Карл Маркс

преди 14 години

Брутен вътрешен продукт на глава от населениетоБългария - 65 място - 5 175 USD на калпакВиетнам - 134 място - 836 USD на калпакСправка - Световна банка 2009 гДругарю партиен секретар , не сме ви учили да лъжете така елементарно . Сещаите се , че вече не сме в любимия ви социализъм . Желязната завеса падна . Сега сме във века на информацията .ВИЕТНАМ СЪЩО Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА . ТАМ ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ СЪЩО Е ПОДАВЛЯВАЩА

339

лохим

преди 14 години

Карл Маркс,понеже съм ходил във Виетнам и преди и сега,ще ти кажа ,че в сравнение със сегашна България е наистина цветуща държава.

338

предложение

преди 14 години

Да поиска Костов досиетата на Бисеров,Данчо Ментата,Славчо Кебапчията,братана Класната,сина на Партията Богомил Бонев,Муравей,Краус и останалите ***,които лансира самият той.За Атанасов няма да говорим...

337

Карл Маркс

преди 14 години

Не мога да разбера защо една бандичка форумни *** непрекъснато се опитва да представи Китай за социалистическа държава . Китай отдавна въведе капитализма . Икономиката на Китай е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ над 90 % . КИТАЙ ТРЪГНА НАГОРЕ ТОЧНО В МОМЕНТА В КОЙТО ЗАРЯЗА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ . Комунисти не сте внимавали в час по марксизъм . Собствеността определя строя .ВИЕТНАМ ЦВЕТУЩА ДЪРЖАВА !?!?!?! ХА ХА ХА ХА ХА . В сравнение с кого - със Япония , със Южна Корея , със Щвеция , с Канада или с Руанд

336

за мен

преди 14 години

името Костов е синоним на човек без чест.Гнус ме е да го коментирам.Запротокола съм един първите от СДС в моя град и от хилядите ,които пееха по митингите Последен валс и Времето е наше.Костов окраде преди всичко доверието ни.То струва повече от всякакви пари.За мен е вмирисан политически труп.

335

Ian Smith

преди 14 години

Ти говориш за Жан Воденов бе ***

334

КостовКРАДЕЦ

преди 14 години

За тези,които не знаят,по времето на Костов имаше инфлация.Хората които бяха вложили спестявания в банките останаха без пари.А тарикатите,мафиотите теглиха огромни заеми под всякакви имена и после връщаха стотинки.Така Костов създаде милионери.Мафиотите станаха супермафиоти със стотици милиони в банковата сметка.КОСТОВ СИНОНИМ НА МАФИОТ,всеки го приема така,само анти българите му симпатизират.

333

КостовКРАДЕЦ

преди 14 години

Ей ***,не плюйте сега по другите.Плюйте по този,който е заслужил.Костов определено е заслужил,крадлив мафиот.Както сега "феновете" на СДС вместо да се защитавате плюете,признайте си КОСТОВ Е СИНОНИМ НА КРАДЕЦ.