192

Анонимен

преди 14 години

Господин Борисов да види кой разтурва и разсипва поликлиниката в Обеля и чии интереси са това!Тук има замесени и хора от по високо ниво и всички го энаем.Браво,ако наистина не прави компромис на никой!Нека да видим!

191

Анонимен

преди 14 години

аде пък сега повервахме ти!

190

123

преди 14 години

крайно време е да си извади скретата оставка и да си ходи бат Бойко

189

ALEX

преди 14 години

zashto ste tolkova kraini s B.BORISOV ?kakvo iskate da doide drug na negovoto myasto?ami drugiya shte e mn,mn po-gladen i togava shte e oshte po-zlepomi pomislete i togava pishete

188

Хи-Хи хи

преди 14 години

Като си ги знаел, за какво ни губиш времето. Ако целта е да заобичаме Първанов - то това е друг въпрос. Виждам вече нови избори и след тях мин.пред. Първанов с дясна ръка Б.Борисов.

187

Анонимен

преди 14 години

Ave Mitich, stiga si ni vzemal za shebetsi!

186

Хи хи

преди 14 години

Докладвам за един. Казва се Бойко Борисов от с.Банкя. Прави се на пожарникар на гавазин, на кмет и т.н.

185

Анонимен

преди 14 години

От оня с винетките дето преди време му гръмнаха банкерката ли ще почне?

184

somebody

преди 14 години

Накрая Бат Бойко ще хване Генерал Борисов и ще го вкара в пандела

183

Анонимен

преди 14 години

Ако зе престъпление срещу собствения народ се вкарваше в затвора още следващата си там

182

от Централния затвор

преди 14 години

Ако конференцията беше след два месеца, щяхме да ви покажем от Централния затвор, какво сме направили и срещу нашите хора, отбеляза премиерът пред присъстващите.

181

Анонимен

преди 14 години

На този няма ли кой да му напише една длъжностна характеристика че да започне да си върши работата

180

Начело с теб!

преди 14 години

Бат Бойко, моля те не започвай безкомпромисно и с твоите "хора" за корупция! В такъв случай целият герб ще влезе в пандиза. Начело с теб!

179

антиурод

преди 14 години

Атака Бат Бойко всички истрадали БЪЛГАРИ са с теб. Ако продължаваш в съкия дух втори мандат ти е в кърпа вързан.

178

До 183

преди 14 години

Добре съгласен съм с твоето мнение, но мен не ме интересува дали нашия премиер вледее чужди езици,какви познания има по история, география и т.н. Мен ме интересуват неговите действия,мен ме интересува дали най-силния човек в държавата иска и ще работи за интересите на България и българския народ, мен ме интересува икономическото развитие на България,борбата с най-сериозния проблем на нашето общество корупцията и престъпността и т.н.,и ако видя някакво положително развитие пак ще гласувам за него

177

Гонзето

преди 14 години

ех, *** политически ***, явно това ти е спуснато като директива от последното събрание на махаленското ядро на ГЕРБ, много комсомолско, МНОГО!!!

176

Гооооооооооолям Бойк

преди 14 години

няма магистрални грабежи защото полицаи от ОДМВР София успяха да застрелят един от тях, другият се предаде защото го достраша а третият се крие но не виждам каква е заслугата на Борисов, не помня някъде да беше отразено че е участвал в акцията - заслугата е само на полицаите и ЕДИНСТВЕНО само тяхна и разбира се голяма доза късмет /само те си знаят какво са изпитали/ всичко друго са инсинуации но този *** явно обича да си преписва всички заслуги в държавата!

175

бачо Иван

преди 14 години

А ,да го видим!!! Не за първи път се изхвърля и ...въздух под налягане!

174

NERON

преди 14 години

KO MA ZANIMAVAT S POLITIKA VSEKI V BULGARIA RAZBIRA4 .AISEKTIR DA NI DADAT PARI NE DA IM SLU6AM TUPOTIITE .GERB ,BSP ,DPS VSE V GUZA .DA DAVAT PARI ZA KO SA TAM NQMA ZAPLATI V BG JIVVEEM KATO TALIBANI

173

тушира микура

преди 14 години

така е, акцийте за нагли октоподи, дамбовци и трактори ще продължат - нали трябва нещо да дават по държавната телевизия Канал-1. Иначе полза нулева, точно на другия ден всички са на свобода по-богати и по-независими отвсякога в "ДЕМОКРАТИЧНА" ***