46

hard

преди 14 години

На снимката ,както се вижда,като че ли Янето е запалил свещ на дявола.

45

Яне спи с мъже!

преди 14 години

Яне не е мъж!Яне спи с мъже!Яне се загелжда по мъже!Яне е Гей!Яне се влияе от обратните си наклонности и това му пречи в политиката!

44

Янко

преди 14 години

Тоя не разбра ли ,че само за подигравка става....

43

Анонимен

преди 14 години

Поредния продажник. Янев РУЛС!!!

42

Кой плати митинга?

преди 14 години

Три хиляди *** крещяха за Яне Янев на столичния митинг!Искрено се смея : ))Който не е гледал митинга,да потърси видео.Излагация,няма срам,няма предел глупоста на яне,а кой плати на 3 000 *** по 30-на лв? Кой им даде на рзс над 100 000лв(+пътните)за да ги откарат тея *** в Сф да викат?

41

Анонимен

преди 14 години

чия е на Бисер Петров от Монтана ее

40

Анонимен

преди 14 години

Затова е много важно да имаш информация. Всички, които са грешни могат да бъдат манипулирани във всеки един момент. Който държи информацията, държи властта

39

777

преди 14 години

BRAVO - 31....

38

До 34

преди 14 години

Ами на Димитър Абаджиев му осигуряват топло и много доходно местенце във Виена, като наш представител за Набуко.На Чукарски са обещали "да не му го ***".На Тагарински са обещали да му осигурят система с която да спре да расте странично.А на българина са обещали един гол к.., но на два ката.Ха да ни е честито!

37

Внимание

преди 14 години

Янка е без нъж и е много агресивна!

36

Анонимен

преди 14 години

toq e vazduhar i ne si zaslujava da PI6A POVE4E..........................................................................minolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 14 години

Лека полека всичко си идва на мястото.

34

Анонимен

преди 14 години

Плъховете първи напускат потъващият кораб.

33

aaa

преди 14 години

е аджеба, нали говорехме за купуването и продаването...

32

Анонимен

преди 14 години

На Чукарски му е обещано неговите заменки в Царево и Бяла да не се закачат.Сестра му или братовчедка му Чукарска затвори един цял път и рибарите почнаха да летят за да стигнат до лодките си.Изсякоха две гори докараха пясък и сега прави къмпинг Бяла

31

Анонимен

преди 14 години

На 5 февруари 2010 г. /петък/ по време на парламентарния контрол министър-предстедателят Бойко Борисов ще отговаря на въпроси на народните представители от ПП Ред, законност и справедливост Яне Янев, Димитър Чукарски и Бисерка Петрова относно политиката на правителството: - при отстояване на националните интереси по повод причинените вреди и пропуснатите ползи за българската икономика и българските граждани;Е КАК ЧУКАРСКИ ДО 05 02 2010 ПОДКРЕПЯШ РЗС А СЕГА БОЙКО?

30

Анонимен

преди 14 години

бивше имаго,настояща ларва е Яне,това са му метаморфозите.

29

Анализатор

преди 14 години

Идеята за нова Конституция е доста стара - и децата вече знаят, че настоящата е посткомунистическа и ослужва главно комуноидите. Дотук добре, но оттук нататък...КАКВО се предлага? Конституция. Интересно, но КОЙ я предлага? Логично би било да я предложи Бойко - любимеца на народа, а не Яне - любимеца на Трактора?!? Някои ще кажат както винаги България е страна на абсурдите: народа беден, но барчета и ресторанти пълни, бившия цар - премиер на република и т.н. Един абсурд повече или по-малко - какво от това? Може би отговора на този абсурд е в това: КОГА се предлага? Кои са основните характеристики на обществено-политическата ситуация СЕГА, каква е основната й характеристика? Безспорно основната й черта е завоя към Европа, завоя на Запад, завоя към дясната политика. За разлика от предишното правителство, което беше готово не само да се разцелува с диктаторска Русия, а и се канеше да събува *** за съвкупление - а всички ние, гражданите, щяхме да сме от страната на булката...Слава богу, че се случиха изборите! Основния въпрос по аспекта на анализа КОГА е: ГОТОВИ ЛИ СМЕ СЕГА ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ? Кой ще я направи? Ако това ще са децата на Филип Боков - МЕРСИ! Лично аз предпочитам да я направят децата на Николай Колев - Босия. Но узряла ли е България да лансира посланията за свобода, да институционализира мненията на свободомислещите, да ги превръща в масова норма. Не! Достатъчно е да се позова на някои неистови изяви на робско мислене в този форум.

28

...

преди 14 години

AMI AKO RZS SE RAZPADNE OKONCHATELNO ????? ZNACHI SE OKAZVA CHE SA DASHTERNA PARTIQ NA BCP ???? TOVA E VEROQTNO, NO AKO JANE IMA VSE OSHTE ZDRAV MOZAK V GLAVATA SI...DA NAPRAVI ZAVOI I DA OTIDE PRI TEZI KOITO SHTE SPECHELQT. BCP SA BITA KARTA I TOVA E TEXNIQT KRAI, A ZA DCP???? NE MOGA DA RAZBERA KAK MOGE TURSKA PARTIQ, TUKA NE STAVA VAPROS ZA OTDELNI DEPUTATI, SA V PARLAMENTA I UCHASTVAT AKTIVNO VAV UPRAVLENIETO NA STRANATA. KONSTITUZIQTA TRQBVA DA BADE PROMENENA I DA IMA ZABRANA NA TAKAVA PRAK

27

edno kuni

преди 14 години

Не знам чия рожба е Янето, ама нали по делата им ще ги познаете... И си спомням как беше инициатор за 8% бариера за коалиции с ясната цел да не влязат в парламента сините. А пък българинът си пада по подобни недоразумения като Яне, спомнете си Жорж Ганчев, Волен, Симеон...