90

Priest

преди 14 години

Всичко това е прах в очите, за да не се разплете историята за предсрочното изплащане на задължения на България към Световната банка и МВФ с пари от НОИ и НЗОК. Идея на Дянков - слънчицето на Бат Бойко и изпълнена със съгласието на последния. Може би нямаше да има значение това, обаче мисля, че си струва да се поинтересуваме сега, когато ще вдигат данъка здраве. Всъщност с новия данък здраве нашето здраве ли ще подобряваме или отчетите на Световната Банка ???

89

КУНЧЕВ

преди 14 години

ХА ХА ХА ХА ХА.................. И ДА СЕ КАНДИДАТИРА , ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЛИ ??? ТИЯ СОМУНИСТИЧЕСКИ *** ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ 10 ГОДИНИ НАЗАД И ПАК НЕ СЕ СПИРАТ ?!

88

Анонимен

преди 14 години

МИ ТО НА ВСИЧКИИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ТРАКТОРИСТА Е СТАНИШЕВ!

87

di

преди 14 години

ТракторЪТ държи в ръцете си съдбата на Станишев

86

Анонимен

преди 14 години

Тя съдбата му е ясна... трябва да посети затвора за 20 г.

85

а костов???

преди 14 години

Политици и медии мълчат по въпроса за участитето на Костов в контрабандни канали!11.03.2010 15:12Пълно мълчание цари в големите български медии по отношение на вчерашната публикация на в. Галерия според, която името на председателя на Комисията за контрол на ДАНС и съпредседател на Синята коалиция Иван Костов фигурира в докладна записка на Националната служба за сигурност от 2001 г. като участник в контрабанда на кафе заедно с имената на Константин Димитров Самоковеца и Николай Методиев - Пилето.Въпреки, че вестникът със 150 хиляден тираж излезе в София още вчера по обяд, а днес е по вестникарските павилиони в цялата страна, темата до момента не е коментирана от нито един политик, а на самия Костов, който беше гост в сутрешния блок на Нова телевизия не беше зададен нито един въпрос около скандалния материал.Гробното мълчание по отношение на публикацията говори, че разработката на НСС е автентична, защото в противен случай Костов щеше да бъде първият, който да отрече съществуването й. Припомняме, че докладната записка, която беше публикувана във вчерашния брой на в. Галерия е заведена с входящ номер и носи всички белези на автентичност.Докладната записка е била изготвена в НСС във времето, в което настоящият заместник председател на ДАНС Иван Драшков е изпълнявал длъжността директор на НСС, а в изготвянето й е участвал тогавашният офицер от НСС и настоящ областен управетел на Бургаска област от ГЕРБ Константин Гребенаров.В този смисъл, ако фактите в разработката са изопачени или неверни, отговорността трябва да бъде понесена от тях двамата.Ако данните отговарят на истината обаче, Иван Костов трябва веднага да подаде оставка като председател на Комисията за контрол на ДАНС и да бъде подведен под отговорност, а разследващите органи да проверят, защо тази докладна записка е била неглижирана от 2001 г. до сега.Като председател на Комисията за контрол на ДАНС Иван Костов има достъп до документацията на тайните служби и в качеството си на контролиращ орган може да възпрепятсва евентуално бъдещо разследване на случая.Припомняме, че един от основните мотиви за ареста на Алексей Петров беше разработка на ДАНС, според която бившата барета е организирал престъпна група и е извършил престъпления. Ако правителството и вътрешният министър Цветанов са последователни в борбата срещу мафията би трябвало веднага да предприемат действия по отношение на разработката на НСС, които да доведат или до арест на Иван Костов или до уволнение и търсене на отговорност от Иван Драшков и Константин Гребенаров./Гласове

84

????

преди 14 години

Танас се е изучил,а *** не!Така,че трябва здрав разум за действие!Желязната ръка да действа за такива ????? като теб.

83

rave

преди 14 години

Tuk stava vupros za promiti mozuci..Ako ima6 fokazatelstva za nqkoi predstavi gi..Ina4e si ostava6 klukar

82

rave

преди 14 години

Tozi prezient e izbran ot naroda prqjo i s pove4e procenti ot GERB.. Dqnjov koi go e izbiral? A boiko koi go e izbiral?Zna4i rzlikata ot nazna4eniq 4inovnik i fudjavniq glava e ot tuk do Mars...

81

hihi

преди 14 години

Ami da zapovqda 6e mu storq ka4amak.

80

eave

преди 14 години

Detektora na lijata ne e zafuljitelen..Ne e dazatelstvo v suda. Dokazano e 4e moje da se manipulira Az pitam drugo: Tiq ot parlamenta i pravitelstvoto 6to ne minavat psihotestove pri vsupvane v dlujnost ,taka kakto se iziskva za ohraniteli, 6ofiori 4e dori i za traktoristi

79

rave

преди 14 години

Purvo: Batkov e pomak! Vtoro: Izpliha nai setne kanu4eto za kvo pribraha Traktora..Az si misleh 4e e za reket,prostituciq, $e e 6ef na osoveno opasna banda...a to kvo bilo..hihihi Treto: Nikoi ne moje da bude v zatvora 6toto na nqkuv lainqr ot foruma mu se iska...trqbvat gokazatelstva:

78

стига вече

преди 14 години

Главният прокурор отрече слуховете, че ще се кандидатира за президент, с думите: Не ме забърквайте с политика.Аман от наследници на комунисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

rave

преди 14 години

Naiposle izpluha kamu4eto 6to arestvaha"traktora" Mislehsi 4e e za reket...Prostituciq...,organizator na golqma banda..A to kva bila rabotata!!Ama tiq *** 6e sprat li da komentirat ne6ta koito o6te se izqsnqvat?

76

123

преди 14 години

ironiq na sudbata, dve deca na biv6i 4lenove na politbyro na BKP

75

???

преди 14 години

' независимият ' съдия номер 1 у нас Лазар Груев беше назначен на този пост от Гоце / бивш агент на ДС / ...13 от всичките 25 - *** членове на ВСС са избрани от парламента на триглавата ламя ... За каква независима съдебна система става въпрос или НИЕ сме ***, че не го разбираме ?

74

Гошо

преди 14 години

Много те е яд,че Станишев ще се оттърве?...Мразиш го и искаш да му натрият муцуната.На всяка цена?

73

www

преди 14 години

Очевидно намериха начин да спестят честта на Станишев. ***!!!

72

Гошо

преди 14 години

Едно време ни плашеха с караконджоли, с империализма, с полската мищка... сега с октопода.Колкото п-голям и страшен е врагът, толкова по-големи ще бъдат овациите за "героите-победители". Бонев кръсти тогавашната операция "комар". Недалновидно. Нерде Ямбол, нерде Стамбол?...

71

???

преди 14 години

Нека Лазар Груев пръв да се тества за лоялност чрез детектора на лъжата, за да се убедим, че е с чист морал и чиста съвест !В противен случай за каква независима съдебна система и за какво обективно и безпристрастно правораздаване може да говорим ?