89

FIRE 64

преди 13 години

TOVA POJARNIKARITE SA NAI SMELITE HORA NA SVETA I NAI OTGOVORNITE NO NE SA ZAPLATENI DOBRE

88

Elisaveta

преди 14 години

Mnogo se razvalnuvah ot tozi reportaj, rabotila sam 6 godini v pojarnata - pojarnikarite sa edni ot nai-dostoinite hora, koito poznavam. Ne znam dali ot repotaja stava yasno kolko sa loshi usloviata, v koito ejednevno riskuvat jivota si tezi smeli muje - zaslujavat mnogo poveche uvajenie ot tova, koeto v Bulgaria poluchavat.

87

ник

преди 14 години

Извинявай ако съм те обидил.Не знаех, че като гасиш фактически правиш услуга.Аз това което работя ми е задължение инямам време да гледам кой тропа и кой нетропа.

86

анонимен

преди 14 години

92 хубаво ги виждашама ака ти се запали колата аз да дойда да тия гася да те видя как щетропаш на едно място и се молиш

85

ник

преди 14 години

Просто ти казвам,че са добре-не се притеснявай! Всеки ден ги виждам-нито са уморени,нито бедни!А че на някои се налага всеки ден да гледат умирающи и отгоре на всичко да трябва да го кажат на близките им -как спят?

84

ник

преди 14 години

Въпреки това пожарникаря ако не дай боже пострада или заболее не бяга при врачка!

83

ник

преди 14 години

Не си видял как проверяват заведенията по 3дни на маса и др.Това което виждам е, че личните автомобили на пожарникарите са в пъти по скъпи от тези на докторите!

82

Анонимен

преди 14 години

Нека Господа Докторите да си работят работата и не се бъркат в пожарникарската професия защото за там се изисква смелост и гордост ,тъй като тези момчета не работят за пари когато гасят а Вие мили доктори винаги ни гледате в джоба нямаме избор защото не ни го давате ,а тези момчета ни спасяват без да питат имаме или нямаме .......просто ни помагат

81

creative

преди 14 години

до 74: и един пожарникар след 10 години работа взима тези пари. Но между пожарникаря и лекаря има една основна разлика - пожарникаря никога не отказва помощ и никога не иска пари за нея!!!!

80

*******

преди 14 години

ne zabravihte li nqkoi

79

Анонимен

преди 14 години

Наистина много хубави видео!!! Много по-хубаво от това за ватмана. Поздравления ДНЕС!!! Изненадахте ме приятно :)

78

melenkov

преди 14 години

ПОЖАРНИКАР-една от най-заслужилите уважение изключително хуманна професия! Благодарен съм на съдбата че съм отдал част от себеси на пожарната! В пожарната работят обичащи я и достойни хора.

77

shagi

преди 14 години

emi dnes az bqh v tramvai 8 i edin taxsijia se vrqza v nego vatmankata povika pojarna burza pomosht i policia pojarnata purva se otzova :)

76

ник

преди 14 години

Вярно е -пациенти с грип,хепатит, туберкулоза,спин,не са опасни.Обаче защо в нашата пожарна се влиза само с връзки, а в нашата болница от години не достигат доктори.

75

beliver

преди 14 години

Тежко на близките, поне при нещастен случай трябва да плащат на семейството докато дечковците не станат на 18години, пък и безплатно опело на починалия. Хубаво прави държавата, като им дава звания, като на военните, защото все пак това е обществено значима професия, помощ на непознатите.

74

Гларус

преди 14 години

Лякаря не рискува собствения си живот,само понякога този на пациета...

73

Българинът

преди 14 години

Пожарната не е само гасене на пожари!! Пожарната извършва и авмарийно-спасителни действия при катастрофиВ София го прави т.нар Аварийно-спасителен противопожарен отряд ,който действа при бедствия ,аварий и катастрофи!! Имат и отводнителни помпи тип Бибо..с големи възможности за отводняване

72

fire

преди 14 години

А аз се гордея, че съм пожарникар.

71

стефи

преди 14 години

гордея се ,че съм съпруга на пожарникар

70

123

преди 14 години

Съжалявам, но в момента става въпрос за пожарникарите , а не за лекарите.