23

бръ

преди 14 години

аномалиите са следствие на глобалното затопляне. рязката смяна на сезоните и температури. затоплянето на световния океан предизвиква не само покачване на морското равнище но и повече цклони и урагани. това се дължи на повечето пара натрупала се в атмосверата заради покачилата се температура. така че се очакват все повече валежи, което пък е фактор за по-прдължителна и голяма облачност, което е фактор за застудяване. с две думи ПАРНИКОВ ЕФЕКТ

22

Анонимен

преди 14 години

Снегът навън, закъснялата зима, крайностите в температурите (на нова година беше 18 градуса, а след това цяла седмица -20) - ето това са последиците от т.н. глобално затопляне. Казвам т.н., защото климатичните промени са доста по-комплекси и в никакъв случай не се изразяват само в нарастване на средните температури на земята. Климатът ще става все по-краен, вече има тропически бури над южна Европа. Елементарно е да си затваряме очите за тези доста видими промени...

21

Houser

преди 14 години

ХАУС,няма такава група във ФБ бе? хм

20

skior

преди 14 години

За тия дето идват от Еквадор да поясня: в България зимата обикновенно вали сняг, а самата зима продължава до 21 Март, така че в България в момента официално е ЗИМА. Когато в България престане да вали сняг през зимата най-големия ни морски курорт най-вероятно ще бъде Пловдив.

19

Анонимен

преди 14 години

Нека на Свинята Меркел, дето толково говореше за Глобалното Затопляне да й се изсипе всички тоя сняг върху къщата й, та да не може да излезе една седмиця от нея и веднъж за винаги да разбери какво е глобално затопляне.

18

Анонимен

преди 14 години

Айде сега тук световните лидери, дето вече 5 години се събират по най-луксозните хотили и лимузини да обсъждат Глобалното затопляне - излезна, че само ни лъгаха да ни съберат парите! Сега да ни ги върнат с лихви! Или ако ми кажат, че има затопляне да дойдат сега Март месец да ми плати парното!

17

brigante

преди 14 години

огромен ледник се откъсва и *** мамата на гълфстрийм:) гълфстриймчо от своя страна се позабавя мънинко и хоп температурката пада с 10 градуса из северното полукъбълце:) не е смешно!

16

Анонимен

преди 14 години

М...ка му! На това пролет ли му викат?! Все едно не сме март, а януари!!! И после ще ми говорят за глобално затопляне! Ба! Къде го видяха това?!

15

Garvan

преди 14 години

Eh,sofuqnci,ama istinski takiva hak da Vi e g-ja Fandukova za kmetica,a ami 4e ako padne o6te edin snqh sigurno shte sprat i vlakove i samoleti.Nito edna ma6ina ne be s pusnato greblo,aman ot terikati na drebno,ama tq dnes ima praznik,a nie stud i uvolneni ot rabota,tai kato s prednite tri zakasneniq ot snegovete prez zimata stavat 4 i ,a se uvolnqva za 3 zakasneniq,Taka 4e sega borsa i sadete 4istota Iskar,hahahahahaaa,evroperci,koito ne mojem da se dvijim v Sofia

14

Д-р Фалус

преди 14 години

Хаус, Хаус с написаното по долу показваш кой е роден за пациент на психото. Аман от такива болни мозъци като теб избиващи комплекси в нета. Спри си компютъра и не ни заливай с мозъчната ти повърня. Хубаво би било да си изпиеш хапчетата, че спреш гласовете в празната си кратуна. Ако не можеш да ги изпиеш по простата причина, че не можеш да си мърдаш ръцете от усмирителната бяла ризка - викай и дано доктора те чуе. Айде остани със здраве и болна психика!

13

Д-р Фалус

преди 14 години

Хаус как може да си толкова просто ***. Като си направил тая група и се мислиш за нещо много голямо! Чудно ми е с тая група дали ще изгониш снега и какъв е ефекта от цялото ти малумно начинание? И не пиши с главни букви, не сме кьорави като теб и виждаме - *** такъв! Приятен ден във ФБ.

12

Анонимен

преди 14 години

и всички тези обиди и буйство за какво мойто момче? Защото вали сняг а ти викаш, че идва глобалното затопляне ли?

11

tavares

преди 14 години

Хаус, ти си необратимо болен!!! За тебе само едно - ЛУДНИЦА!!!

10

ртр

преди 14 години

за владая незнам люлин е като лунен кратер а в надежда няма вече пътища

9

чалгар

преди 14 години

направи група "Аз обичам да поствам простотии по форумите" :))или "Мамо,роди ме ***,аз сам ще се изруся" :)

8

Анонимен

преди 14 години

тогава ще ти викат, че има глобално затопляне и всичките скапани журналисти говорят само за това, виж че сега поне по тази тема са като пукели :) Много са смешни :)

7

Анонимен

преди 14 години

а дали ги запълниха на Владая? Може би даскалката не се е разходила до там нейната прокажена майка

6

ртр

преди 14 години

изненада пак сняг поне дупките няма да се виждат само ще се усещат

5

Анонимен

преди 14 години

това е от глобалното затопляне ;) климате се ядоса на беснеещите наркомани и реши да им покаже как се е затоплил :)

4

I

преди 14 години

Pisna mi toya snyag, kray niama gadnata zima!