150

Анонимен

преди 14 години

Колко сте ограничени - Левски е национален герой, защото е искал всичко да стане бавно и организирано. Ако сравним двата случая излиза, че в ролята на Левски е някой младеж, който усилено учи за да дойде някой ден и да управлява в полза на народа. Постига целта си бавно и с добра организация.Крадливите управници няма да си отидат като се дрогираме и правим мизерии.

149

Анонимен

преди 14 години

ТЕЗИ ХОРА КОИТО СА ОХРАНЯВАЛИ ОЦЕНЕТЕ КОЛКО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА - ПРОСТО ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е ТАКАВА.

148

Анонимен

преди 14 години

Симо - НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ. Съвременият Левски.

147

ОСАМ ЛАДЕНОВ

преди 14 години

БАРЕМ ЕДНА КАРТЕЧНИЦА ДА БЕШЕ ВЗЕЛО МОМЧЕТО...ЩЕШЕ ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ

146

гробар

преди 14 години

До 153,а не само от Гоце а и от една мутра нали ме разбираш тарикат.

145

КК

преди 14 години

ТОЯ Е *** ФЕНА!

144

Луцифер

преди 14 години

Ако беше терорист и ни беше отървал от гоце сега щеше да бъде национален герой...Жалко!

143

2128

преди 14 години

V Bg. vsiako provinenie se zaplashta s pari. Dori choveshkia jivot struva pari. Imash li pari vsichko ti e pozvoleno !Prokuraturata gi puska, zashtoto na neia i triabvat pari , ane prestapnici.Balgarskia narod niama, niama rod, niama zakon, niama i religia..vsichko e samo "dai pari i si varvi" za jalost.Ako tozi zakon go imashe i v Izrael i puskaha teroristite sreshtu pari, do dnes niamashe da sashtestvuva nito edin izraelec.

142

anonimen

преди 14 години

za Komunistite spirka niama , hora pazete se te sa vnedreni navsiakade, maitap niama

141

А не се ли

преди 14 години

питате щом едно 22-годишно момче пробива охраната какво ще стане, ако има зла умисъл от терорист например?! Нарушението е факт, но наказание трябва да има за всички, които са осигурявали безопасността на присъстващите на плащада. Да чухте нещо за наказания, за оставки?! Не, министър Цветанов защитава Дянков, и така отвлича вниманието от гафа на неговите подчинени. Но къде в българина очи да вижда, уши да слуша и ум да разсъждава?

140

Писна ми

преди 14 години

Какво общо има постъпката на този *** със соца?! Или искаш мен да обвиниш, че ти се провалил като родител?!

139

Анонимен

преди 14 години

Читетел, като младеж мога да ти кажа, че само децата на комунистите имат възможност да имат мотор и да се чувстват недосегаеми. За съжаление ние нормалните младежи нито имаме възможност за мотори, нито за дрога. Учим си и си траем, като се надяваме някой ден да дойде нашият час

138

Читател

преди 14 години

Ужасен съм от част от коментарите. Как трябвало да разстрелят момчето, как да гниел в затвора. И няма как да не се сетя за бившия министър председател Димитър Попов. През 1986 година осъжда на смърт 26-годишен мъж, защото бил счупил надгробния паметник на Людмила Живкова. А човека е очаквал първото си дете. Не съм злобен човек, но докато не умре и последното зомби от комунизма, няма да има живот тук.

137

Радо

преди 14 години

Много бяло многоооооооо

136

ЙД

преди 14 години

Деца,не си пишете домашните, по-добре намерете някой дилър, купете си наркотици и правете мизерии! Само така ще премахнем крадливите депутати

135

ЙД

преди 14 години

Анонимен 134,нали точно Симето и нему подобните са обрали някоя баба за да си купят наркотици.Толкова сте ограничени, че си представяте материализиране на недоволството от системата и управлението чрез правене на мизерия на публично място. Язък за всички младежи, които инвестират в образование за да могат един ден да управляват държавата честно и почтено в полза на народа.Децата ви нямат никакво бъдеще след като поощрявате дрогирането, мизериите и простотиите.

134

Екс Българин

преди 14 години

Кое му е едно на хулиганството бре ?! И къде го видя пиян ? Нещо с дрегер ли го мери ? Вие сте егати бетонните кратуни. На вас само затвори са ви в главите чугунени. Умирате от глад, но пак тичате с червена бюлетинка в ръка. Абсолютни нещастници. Въобще не ми е жал за вас, но повличате и децата си в малоумието си.

133

Един Българин

преди 14 години

На кого е син този ***? Защо само за нарушаване на полицейско разпореждане? Това си е и едро хулиганство, уронване на авторитета на държавата и каране на мотор в нетрезво състояние!!! Треснете му 10 години и ще им се изпари всичката дрога в кофите на такива празноглавци като него.

132

GG

преди 14 години

100% Оборудван.Като за парад. Бравос.

131

Анонимен

преди 14 години

При соца имаше хляб за всички сега лапат само шепа богаташи и искат гладните да им целуват г..а !!!