32

vm-lekar

преди 14 години

А относно министъра - не му се сърдете.Той си е ***, който изпълнява каквото му кажат.

31

vm-lekar

преди 14 години

много голямо дърво ще гризеш, Локсли.Не ругай докторите, че не знаеш кога ще ти потрябват.

30

Liudmila

преди 14 години

Ужасия, капака на затъването, цените се вдигат непрекъснато, един пенсионер по болест взема 170 лева пенсия и здравната каза им оряза на болните от Паркинсон, най-доброто лекарство "мирапексина" и трябва да се доплаща по 200 лева за да го пиеш.Как си го представяте господа министри ли сте, шефове на здравни каси ли незнам към кого да се обърна и кой да наплюя, това на нищо не прилича.Дали някой от Вас дами и господа които си играете със съдбите на хората има представа какво е да си неподвижен.

29

Санитарката

преди 14 години

Ама той е "най-великия" финансист за всички времена.Това че "му хлопат дъските" е задължение на лекарите да ги "приковават"!

28

Анонимен

преди 14 години

Този *** защо ли пък получава заплата, щом Бойко се среща с лекарите, "за да закърпи положениято"?По-добре да го изпратят на някой остров на Карибите, да си живе живота вместо тук да служи за декор!

27

Axl

преди 14 години

Личните лекари са само диспечери, препращащи към специалисти в дадени области.Лекуват само гнойна ангина.Някои събират такси и от хора с инвалидност от ТЕЛK, макар да не трябва.Всеки месец са им гарантирани немалко пари за записани пациенти.От цялата реформа в здравеопазването само те са облагодетелствани.Отделен въпрос е, че Дянков е ***.

26

???????

преди 14 години

Г-Н ДЯНКОВ, по подобие на царските юпита и Вие се превърнахте в цар на мълчанието. Не би било лошо да обясните на българските журналисти И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД как на 31.08.2009 закупихте от МВФ никому ненужните хартиики наречени специални права на тираж (СПЖ). При тази финансова операция приведохте по сметката на МВФ в Световната банка повече от един милиард долара. Тези един милиард долара бяха извадени от резервите на НОИ и Здравната каса.

25

Хари

преди 14 години

Нанев кой ти дава право да се месиш в здравната каса нали тя се финансира от зравните вноски а не от държавния бюджет.Нали има самостоятелно управление .За каво демократично управление става въпрос???????

24

естонец

преди 14 години

до робин худ, нали се сещаш ти и тези с подобни коментари,че всеки лекар може да ви го върне скубенето еднократно и завинаги,а за професионалните умения на медицинският персонал в българия от всички нива ,то не се притесняваите желаещите да ги наемат са повече от това което може да предложи бг като бройка.

23

Червената помия

преди 14 години

Планът Ран-Ът в действие!!!!Няма смисъл да се заяждаме тук, доктори, учители, майстори, ЕТ, управители на ЕООД и така нататък.Планът се спазва стриктно-геноцид на народа, лишаването му от собственост и средства за производство, заробване към банки, закрепостявани към големи фирми и корпорации като почти безплатна работна ръка и оставане на 4,5 милиона население, командвано от марионетно правителство.Предизвестена смърт за България още от 1989 година.Младите-спасявайте се навън!!!

22

drdoolittle

преди 14 години

Другаря Нанев се върти и лъже като ***-калайджия. На всички е ясно, че няма такова нещо като резерв на НЗОК. Той не е в наличност. А вие скъпи пациенти от понеделник трябва да сте наясно ,че Здравната Каса е във фактически фалит. Така,че започва кешовото разплащане. Нали всички искаха да плащат само за реално извършена дейност , а не за здравни вноски. Е управляващите ви послушаха...

21

даскала

преди 14 години

нека се погледнем и тогава да критикуваме един познат каза че N70 е стар телефон и за това даде 330лв за 5500 че бил хит---а в същото време ми каза че 25лв за пломба на зъба му е много (мен пломбите ме държаха 8години та преди 2 месеца си ги прегледах и се изръсих 200 кинта за 7 такива )

20

Анонимен

преди 14 години

Така е.Даваме пари за фризьори, автомонтьори и сие майстори, колкото поискат.Но за здраве-нямаме.Безплатното здравеопазване беше преди 20 години при Бай Тошо.Никъде няма такова вече!

19

безпарична

преди 14 години

ат, тук са на свои разноски.Поставете се на мястото на лекар или сестра, санитарка, които всеки месец взимат борчове за текущите си нужди.Няма ли да има озлобление...И не смятате ли, че цялата тази ситуация цели да противопостави съсловието срещу хората.Да ги настрои едни спрямо други.

18

безпарична

преди 14 години

Престанете да коментирате кой е лекар е кадърен и кой-не.Въпросът е принципен- не се плащат заплатите и толкова.Заработени преди два и три месеца заплати!Държавата трябва накрая да се вземе в ръце и да реши този проблем.Защото нито Енергото чака, нито в магазина дават на вересия вече...питате ли тези хора как са си платили сметките за януари и февруари.питате ли децата им какви нужди имат.На всичкото отгоре искате и да се образоват- с какво.На запад всички посещения по конгреси и форуми се плащ

17

Анонимен

преди 14 години

То си личи кой е алчният ***. Мислиш ли, че докторите не те усещат, че миришеш на ***, но имаш някой лев настрана? И те скубят, ама нали си в "партер", си мислиш, че ще им го върнеш. После духаш супата (и не само). Който се е заял с доктор, хубаво не е видял, ***!

16

Робин Худ

преди 14 години

Всичките доктори в БГ са долни и алчни ***.Аз като разбера че някой доктор ми е клиент го скубя двойно и тройно.

15

Анонимен

преди 14 години

добрите специалисти ги няма отдавна. във ВРЪЗКАРЛАНДИЯ нема как да има добри специалисти!

14

х

преди 14 години

А ти си мислиш, че след като приватизират болниците, ще плащаш по-малко? Блажени вЕрващите! Тогава ще видиш какво е дране. Тогава ще видиш и наистина слаби специалисти, просто добрите няма да са в България. Ако са слаби, защо ли ги вземат навсякъде в Европа да работят?

13

Лифтерка

преди 14 години

Всички знаем, че няма адекватно заплащане на висококвалифицирания труд в БГ.. нека се приватизират болниците....лекарите ни дерат яко.....а повечето от тях са слаби специалисти..... какво да се прави....това е реалността....