55

Анонимен

преди 14 години

Не ги съжалявам ом дават мило и драго да се потули смъртен случай и да си спасят детенцето. А и от къде имат толкова пари, значи така са действали цял живот с потулване на какви ли не случаи. Накрая винаги има възмзездие.

54

Honorik

преди 14 години

Dokato ima naivnici,6te ima i izmamnici!Dano gi hvanat barzo i da si polu4at zaslujenoto!

53

пенсия

преди 14 години

Какви бабички, нали с новите закони всички ще ни пенсионират след 65 г. Значи са в работна възраст. Тежко и горко на тези работодатели, които ще имат такива работници!

52

Анонимен

преди 14 години

Даването на подкуп с цел прикриване на престъпление също май се наказва. Нека осъдят няколко такива които са "измамени". Представете си, че някой така прикрие истинско престъпление.... ще му съчувствате ли????

51

Симо

преди 14 години

За какво се чудите,за каклва телевизия говорим,за какви 5 лева.Това не са възрастни изкукуригали хора,това са жени на средна възраст,ако мога така да се изразя,с ума си.Допускам,че не са от българеския етнос,те не могат предполагам да говорят и разбират български,а дори и да могат,тре не се интересуват от това,което е казано по българските ТВ канали,а сателитите им са насочени сувсем в друга посока,така че.......случило им се е това,което на никой не пожелавам да се случи,но....

50

Кмета на НЕТА

преди 14 години

парите са от продадени земи или имоти, и малко спестявания ... може би..

49

Анонимен

преди 14 години

Корупцията в тази държава води началото си от пенсионерите-комунисти, които държат голям капитал в буркани под леглото. Докато не се сменят поне 2 поколения, все комунисти ще ни управляват и няма да се оправиме.

48

Анонимен

преди 14 години

Брех, аз 10 години работя уж добре платена работа и не мога да извадя толкова пари на куп, а някаква бабичка с малка пенсийка какжи суми кътала !!! В гроба ли си ги е понесла?

47

дасдас

преди 14 години

лева*

46

брех,брех

преди 14 години

OMG Бедните пенсионери изведнъж изваждат 15 000 евро

45

Мара Подробната

преди 14 години

Е затова трябва да забранят на стари хора да теглят суми,по-големи от 50 лв. Ако иска повече,да доведе сина или дъщерята.

44

ДЕД

преди 14 години

Нарълно съм съгласен с тезата на Трудолюб,че дават пари да нема правосъдие.Наистина си заслужават кражбата.Все бадни пенсионери а виж бабичкоро какви пачки вади!А имало криза.А..а..невервам вече на лозунги.

43

Анонимен

преди 14 години

ot kade taia baba ima 10 000 evro i za 4as gi isteglia i gi predava na izmamnicite?neshto ne se vrazva v taia istoria???????????????a tia babki ne gledat li *** ne se li nau4iha ve4e na toia iztarkan nomer

42

бай Шано

преди 14 години

то това е като с лизинговите автомобили----Опа някой ми го запали снощи -------- че и тия Опа някой ми взе 10 те хиляди(дето май ги бях проиграла в бингото) и сега всичко по старому-----не ви ли се струва доста вероятен тая схема

41

Трудолюб

преди 14 години

Всеки ден ги еб*ват по един и същи начин и продължават да се връзват. Гупаците заслужават да бъдат брулени докато не им уври главата. Това са хора, които дават парите с ясното съзнание, че отървават убиец. В същото време врещят, че нямало правосъдие. Ами няма и да има докато разни хора дават по 10 хил. евро, за да няма правосъдие и закони.

40

Анонимен

преди 14 години

Евро, лири ?тия баби в каква валута работят :)Предполагам ви е ясно, че не се обаждат току така. Според мен от банка над 2000 трябва да им се отпуска само ако са полицай до себе си.

39

техник

преди 14 години

В такъв случай, едно остро изсвирване в телефона прави глух измамника поне за 1 месец!Има и друг вариант - представят се за приятел на внука/внучката дето е в чужбина. Казват, че носят на бабата багаж и трябва да се платят стотина лева мито. определят среща и описват човека, който ще вземе парите. На мама, Бог да я прости се бяха опитали да й скроят такъв номер, ама тя се беше обадила на 166 и ги хванаха

38

ДОБРА

преди 14 години

Не знам дали си представяте в какво състояние изпада възрастна жена (някои са възрастни и на 30 год.), когато им се обади някой и ГОРКО ПЛАЧЕ, че е блъснал човек и му трябват пари и този се представя за внука/сина на съответната възрастна жена. На моята майка й се обадили в 14 часа и изиграли този етюд. Първо тя твърди, че започнала да припада, въпреки че знае, че това е измама - в къщи сме провеждали СУХИ тренировки, как се отговаря на такова обаждане.

37

Анонимен

преди 14 години

Тоя на снимката ако е малко умен може да изкара доста пари че са му сложили снимката в такава тема

36

Анонимен

преди 14 години

Боже колко глупав народ сме