47

Кирил и Методий

преди 14 години

НЕ ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ, НАПИСАНИ НА МАЙМУНИЦА! ТЕ И БЕЗ ДРУГО СА ***!

46

отчето

преди 14 години

Бе на българина му дай неброени пари и той пощурява!С всички министри е било така!Ако трябва да се гонят крадците,половин България трябва да избеси другата половина!

45

зъл

преди 14 години

Само по себе си купуването на накаква машинария не е престъпление, но има някакви си бюджети, утвърден план за МТО и още куп нормативни и вътрешни документи, които уреждат как стават тия работи. И когато вземеш та купиш нещо, което не е необходимо само за да прибереш рушветчето, при пълно погазване на разни закони и др. актове отиваш у кауша. Поне такава е идеята.

44

Юберменш

преди 14 години

А ако не си наясно колко самолета имаме, информация из Интернет бол. Струва си да погледнеш и на Google Earth авиобаза "Граф Игнатиево", и абсурдната гледка с натрупаните по малките площадки МиГ-21.

43

Юберменш

преди 14 години

Не са ме "опущили" от никъде, селянино, свери си фактите, вместо да говориш наизустени приказки. Хангари нямаме - на практика всичките ни военновъздушни бази, освен 3-4, са разграбени и унищожени, и без каквато и да било поддръжка. А тези хангари, които все още ги има, няма да могат да приютят по-нови поколения самолети, защото са пригодени за съветски такива отпреди 30-40 години.

42

Цонеff

преди 14 години

До Юберменш Тебе от коя лудница те опущиха?За какво трябват хангари за десетте ни самолета като в момента имаме укрития сигурно за поне три пъти по толкова и то не от ТЕНЕКЕ?

41

Юберменш

преди 14 години

Егати правосъдието - съдят го, защото е купил една машина. Откога купуването на машини за хангари е противоконституционно действие и престъпление, за което трябва да висиш в затвора ? Да не говорим, че машината изобщо не е излишна, имайки предвид състоянието на военните ни хангари в момента. И стига сте дрънкали глупости, военното НДК почна да се строи още 2004, Цонев няма нищо общо с него.

40

ofizer,sliven

преди 14 години

tozi mai beshe furnadjiya.

39

az ot chicago

преди 14 години

ako se razrovite kakvo byh napisala kogato ony *** go slo6i za ministur 6te vidite 4e sum bila prava tova e nai golemiy bandit i kradetz v armiyta za takiva samo "naroden sud" ha ha ha da ne govorim kolko e privatiziral ot voennite imoti napravete mu pulna proverka na imu6testvoto i otkude i kak kupi toy zavod za hlub

38

haha

преди 14 години

Nai donrija voennen ministar koito sme imali predi nego i sled nego samo tapanari koito naistina kradat i ne vlizat v zatvora

37

наблюдаващ

преди 14 години

Опа!!! Още един ще опере пешкира... дали е успял да се зареди с компромати за приятелчетата от компанията с която са пили, яли и веселили?...

36

Антикилар

преди 14 години

А бе тоя *** на "царя"във панделата нема що да му мислим,само като видеаме сите по телевизията,каква сграда беше почнал да строй 2-ро НДК и вътре посудата тенжере-3,657лв.и пр и пр.

35

Анонимен

преди 14 години

Информационния хаос е инструмента на демокрацията...Информационната завеса-на комунизма. Която и система да избереш, пак няма знаеш какво на практика се случва. Всичко е измислено, за да не знаем...

34

Сергей Станишев

преди 14 години

Това е лов на вещици! Ние в БСП сме по-чисти и от светена вода - как се осмеляват да ни нападат така вероломно?!?Аааааааааааа... (писък на ужас)

33

JJ

преди 14 години

До ВВВВ....................След като нито един министър ( според теб) по Станишево време не е ущетявал Държавата ( в това число и теб), защо последно време част от тях са "клиенти" на прокуратурата?

32

Анонимен

преди 14 години

Царския гъзилизец в пандиза. Марш.

31

Позитивния

преди 14 години

Що за мръсни хора живеят в тази държавица, що за гадове стават депутати и министри ! Има ли поне един чист министър не затънал до гуша в *** ?Как да си радостен и да мислиш позитивно заобиколен от тези *** !

30

ARTstr8

преди 14 години

За ВСЕКИ човек би трябвало да се дава компетентно или почти независимо мнение !!! -единствено от такива от неговата ЧЕРГА най малкото )))) !!Вичко друго е кАто ЛУДО куд,КУД..Яякане на гладни кокошки с някаква амбиция)))Ние!!! Хората какво да коментираме? - та вие "нашите медии, когато не сте обективи към истината, какво очаквате от хората??? *** да ви бият бе ))

29

бай ДЖОН

преди 14 години

НИКОЛАЙ ЦОНЕВ е братовчед на ЛЮДМИЛ СТОЙКОВ по майчина линия, и е назначен с протекцията на президента ГОЦЕ

28

иво

преди 14 години

дали само с толкова е ощитил държавата.а снабдяването на армията от негови фирми с тоалетна хартия и хляб.наше момче.ето затова армията пропадна.една затворена система в която много малко хора знаеха какво става и се възползваха от това.евала ЦОНЕВ.сегашния АНЬО е същия ***