6

xph

преди 14 години

тъпо е когато тези *** претендират че хокея е измислен в Канада. Ще е много добре да седнат и да попрочетат къде за първи път се виждат кънките и стика да цъкат по леда... *** северноамериканска пасмина

5

Анонимен

преди 14 години

Какво за фигуристите, при мъжете спечели най-добрият, какво не ви харесва? Бляда беше пълна скръб.

4

Mnogo dobra Igra

преди 14 години

Ma4a si zaslujava6e da se izgleda! 4estito na Canadcite!!!

3

Анонимен

преди 14 години

Това за фигурното пързаляне е така от много години. Чудя се направо как го кръщават спорт тпва, след като никога не побеждава най-добрият. Но, ако не си забелязал случайно, темата е хокей на лед. А там кандците бяха една класа над всички през целия турнир. Финалът беше страхотен, един от най-хубавите мачове на олимпиадата.

2

отврат

преди 14 години

Супер смешна олимпиада. Страхотно съм разочарован. Къде отиде олимпийски дух? Нагласиха нещата, така че Канада да постави рекорд по медали. Това беше целта на тази "олимпиада" и нищо друго. Страшна смешка. И не визирам специално хокея, където беше очаквано те да спечелят. Ама вижте по другите дисиплини какви неща се случиха. Особено фигуристите. Всичко е кинти и лобиране. Чудя се на спортиситите от малките страни как се мотивират въобще.

1

Анонимен

преди 14 години

Ако не бяха така предоварени със свръхочаквания от цяла Канада - победа и нищо друго, щяха лесно на отнесат щатите. Прегорели, победата им беше по тежка, но и по сладка. Чух се с приятели в Канада - никой не спи и още не могат да излезат от еуфорията. Колко му трябва на един народ за да е щастлив.