53

ico

преди 14 години

Знам само , че на този свят всичко е възможно просто е нужно повече въображение :}

52

Анонимен

преди 14 години

тия ще ни затрият

51

М.с..тел

преди 14 години

Това съоръжение да го нарекат_още една глупост на човека...!?

50

кучемраз

преди 14 години

абе кви 3,5 тераелектронволта кви 5 лева,бате ви Бойко с голи ръце ще хване главата на Станишев и ще я прасне в дувара, и от удара ще произведат 27 тераелектронволта!

49

iohan4o

преди 14 години

SAMO SI HAR4AT PARITE ZA GLUPOSTI IMA I PO VAJNI NE6TA OT TOVA

48

Hmmm

преди 14 години

Tazi ma6ina e niakakva elementarna. Ako si zema ne6tata ot garaja sigurno 6te moga da sglobia niakoi kolaider.

47

Емо

преди 14 години

Анонимни ***, що не си траеш и *** с тебе също? Ще ти кажа аз на тебе *** и тем подобни. От твоите изказвания пръщи интелект направо. То в тая вълча страна останаха ли нормални хора или само освирепели ***, които знаят само да плюят и по никакъв начин даже да не си защитят гледната точка, но да имат самочувствието че са прави. Бившият *** ти е смелил нещата да се сетиш, ама си толкова задръстен...

46

Dan до 47

преди 14 години

Това е анти-материята всъщност, това е целта на експеримента да се появи анти-материята.

45

Анонимен

преди 14 години

Приказките за черната дупка от къде се появи някой знае ли?

44

Slid

преди 14 години

Имам познат който работи там лятото (правеше софтуерен за изчисляване на модел на сблъсък на банички в колайдера и антиматерията породена от това), та каза, че по средата има миниатюрна черна дупка, чиято разрушителна сила могат да насочват навсякъде по света... страшна работа... А, и един мармот увивал шоколада в станиол!

43

Dan

преди 14 години

До сега като пишех ме триeхте, дано сега да е по различно, земетресението в Чили е в 3.30 горе долу през ноща местно време в събота сложете ще 4-5 часа и ще видите колко е било в Швейцария по това време и както за пореден път отбелязвам, защо няма точен час кога е пуснат колайдера, а ако има пък няма точен час кога е било земетресението (при предишните беше така), който не вярва да провери?!

42

...

преди 14 години

Imam chuvstvoto che jiveete s ednichka cel da pokajete kolko ste prosti pred ciala bylgaria.... *** komentarite..

41

Pav

преди 14 години

ООО Люляк как си братле :)

40

подводни

преди 14 години

То и европейският е един елит, просто нямам думи. Хвани единият и удари другият.

39

Анонимен

преди 14 години

Ако можеше простотията да анихилира с анти-простотия и да се получи чиста енергия.. то тогава Българския политически контингент, щеше отдавна да е изпарен от допира си с европейския такъв. За съжаление опитите се провалят един след друг. Очевидно Хайзенберг е бил много несигурен в това дето предсказва (или не предсказва).

38

подводни

преди 14 години

Споко, без паника!Експеримент нямя да има. Ще последва нова авария, и отново ваканция.

37

EDI

преди 14 години

Много умници тука, няма що!Само глупости чета!От доста време науката върви напред само благодарение на такива експерименти! Старите ускорители вече са си изчерпали възможностите, нужни са много по-големи енергии и то в пъти, тоест порядъци!!!Едно научно откритие днес, вероятно ще може да бъде използвано напрактика чак след 50-100 години, така че не е нужно да се притеснявате задето БГ само си харчела парите, никой незнае как ще са нещата след 50 години.

36

люляк

преди 14 години

и мазни туркеи - пуики

35

Анонимен

преди 14 години

мдам, като ти чета коментара, някак си ползата от 2 3 ракийки е очевидна.

34

desso

преди 14 години

Щом на запад го правят значи ще има полза. Ако се съмнявате и ги смятате за ***-така да е. Ама те ли са в киреча с тъпите си глави или ние с гениалните си мозъци. Какви ли не "умни" коментари имаше по темата, родени на втора-трета ракия с трушийка.