122

нкмп

преди 13 години

Добре е първо да се определи възрастовата граница на жените (момичетата), които ще сваляме. Зависи и къде ще ги сваляме. Не всички, но масово по-младите (18-25) лапат по лъскавото и опаковката. Там едва ли има смисъл да си хабим думите. С годинките приоритетите се променят - търси се сигурност, улегнало и стабилно присъствие, солидност... И тук е момента да кажа на всички дами" Стига сте говорили глупости за това как искате мъжът да е чувствителен, да е джентълмен и т.н., лъжете и нас и себе си.

121

Мнителна

преди 14 години

Браво! Повечето от коментарите са на мъже, които свеждат жената до обект за секс и оферта за покупка. А после? Самота, неудовлетвореност и цинизми. Жената днес има възможност сама да си изкарва пари. Вулгарните изказвания тук не говорят за желание за взаимност, доверие, любов... а за долни страсти. Твоето е едно от малкото изключения.

120

Мнителна

преди 14 години

А задържат ли се с пари?

119

иц0

преди 14 години

жените могат да постигнат всичко което си наумят само че им пречи едно нещоКуро ни :D

118

хахахахах

преди 14 години

жени.... какво да ги сваляш то това жени ли са.... *** с 2 тона кит и грим мислещи се за кралици... самочувствието на който идва от броя натрошени мъжки полови органи и мислещи само за пари :) ако това е жена...сваля се с тухла четворка от първия път !!!!

117

aaa

преди 14 години

алкохолна сбирка под наслов: "*** се напии ,не сваляй жени !!!" те сами ще те открият паднал някаде :)

116

az

преди 14 години

Si4ki davat po ediniq ili po ediniq ili drugiq na4in.

115

Анонимен

преди 14 години

Аз пари за жени не давам!

114

БабаИТ

преди 14 години

" С глупости и финес" По-скоро с глупости и фитнес. Ха-ха-ха.Чичко паричко също върши работа.Коментара за калашника ми хареса, само , че е време да минем на следващото ниво.. Все пак хората са открили ядрените оръжия. ]:->

113

Анонимен

преди 14 години

114, на никого не му пука дали жена го е признала. Мъжът е мъж когато се бори - едно време с меч, после с автомат в ръка, а сега с други средства. Мъжът си е борец и воин. А ако чакахме жените да разберат, че един мъж НЕ МОЖЕ и НЕ Е РЕДНО да бъде най-добрата им приятетека, като в същото време е и вибратор с допълнителни батерии, то и мъже хич нямаше да има. Тъй че най-добре престани да слушаш плоските реплики в песните на Веселин Маринов.

112

Ty154

преди 14 години

"IQ на райграс и емоционалност еквивалентна на панелен блок от 60те" - haha - bravo!

111

хахахха

преди 14 години

ти по-добре кажи кое Е вярнохахахахаххМУХЛЬОО,***.....*** ТАКЪВ

110

Йово

преди 14 години

Жени се свалят с пари, останалото са само приказки.

109

Анонимен

преди 14 години

:) Кое от нещата които написах, не е вярно ?

108

Спиридон

преди 14 години

Анонимен, братле, ти изтрепа рибата! :)))))))))))

107

ХАХАХАХАХХА

преди 14 години

ТО ТИ ЛИЧИ,ЧЕ СИ *** И БЕЗ ДА БИЕШ БАРАБАН.НЕ Е НУЖНО ДА ХОДИШ С МЕГАФОНА,ЗА ДА УВЕДОМЯВАШ ХОРАТА ЧЕ СИ ТАКЪВ-ТО СИ ЛИЧИ.И ГАРАНТИРАМ,ЧЕ И НА СУРАТА ТИ ЛИЧИ,ХАХ,НЕ,ЧЕ МЕ БОЛИ ФАРА ЗА КОЕТО.ПРЕЗ ПЕНА....ТА У ВИЕНА МИ Е ЗА *** КАТ ТЕБЕ

106

Анонимен

преди 14 години

ахахаха ... *** тъпака ще съм, ако чакам жена да ме дефинира за мъж :))))) *** патката си, да си мислиш, че мъжа става мъж, когато някаква *** *** *** го определи за такъв. Както и да е. Лягай си, щото утре си на училище.

105

NE POZNA!

преди 14 години

СОРИ,*** ПАК СИ В ЗАБЛУДАТОВА ЗА РЕБРОТО И ТЕМ ПОДОБНИ Е ИЗМИСЛЕНО ПОВТАРЯМ ЗА БАВНО РАЗВИВАЩИТЕ СЕ ИЗ-МИ-СЛЕНО!!! ОТ МЪЖ ПОВТАРЯМ ОТ МЪЖ,И ТО КОМПЛЕКСИРАН....ДЕТО,САМО ОРГАН ИМА,НАПОДОБЯВАЩ МЪЖКИЯ...НЯМА ТАКИВА ПИНИЗИ ЗА РЕБРО И КОЙ ОТ КОГО ПРОИЗЛЯЗЪЛ...АКО ЖЕНА НЕ ТЕ ПРИЗНАЕ НЕ СИ МЪЖ.ТОЧКА.

104

да си довърша мисълт

преди 14 години

Виждал съм 'натокани' *** с IQ на райграс и емоционалност еквивалентна на панелен блок от 60те! Колкото за финансите, бъди сигурна, че ако мъжа ти е наистина влюбен в теб, ще си скъса *** за да подсигури семейството си - теб и децата. Натоканите са друга бира. На тях им се плаща. Малко по скъпи *** заради това, че са на разположение 24/7.

103

Анонимен

преди 14 години

Скъпа ми Маринета, Нека да те светна нещо. Жената за *** и жената, която ще бъде майка на децата ми са две тотално различни неща. ***, дето ще си дава 90% заплатата за парцалки става само за ***! Външният вид на майката на децата ми няма значение ! Мъжете са се влюбвали и ще се влюбват в Жената, не в силиконките й или в килограмите й! Виждал съм възпълнички жени с невероятно присъствие, интелект и емоционалност ! Виждал съм 'натокани' *** с IQ на райграс.