228

DIV

преди 14 години

Bulgari da otidem i da ichvurlim tezi cudii i prokurori ctiga veche protejeta na komunictite da razdavat pravocudie ot koeto nito edin prodagnik i prestupnik nyama da vleze vuv zatvora. NEKA NIE NARODA DA CI IZBEREM NOVI I CHICTI CUDII

227

ули

преди 14 години

този който се пише Културист е неграмотен тъпоъгълник

226

Иван

преди 14 години

Корупцията в българският съд е като диарията-винаги можеш да се изпуснеш,винаги те надушват останалите.

225

ИЗСТРАДАЛ

преди 14 години

Как да вярваш на съдии, които сами не си вярват, че са отсъдили справедливо, хуманно идори законно! Заради едни такива съдии/не в районен, не в окръжен съд, а по-висша инстанция/ ще трябва да изплащам ХИЛЯДИ левове на същество, което има извършени престъпления.Съдиите повярваха на свидетел,че са броени 20000$ на 80г. жена с банкноти от по 1000$!!!Е благодаря!!!

224

Анонимен

преди 14 години

Цецо президент !

223

ДЕД

преди 14 години

Възмутен съм от прокурорите и съдийте.Какво значи да го хванеш с оръйжие,наркотици,крадени коли,рекетирал,и т- н. и да не го осъдиш ,нещо повече да го пуснеш на свобода.Нека са 5 такива случай ама останалите?Най-после след толкова години се видя ч, престъпния елемент е в прокуратурата и съда.Няма две мнения по въпроса след толкова години се показа къде е гнироча! Какво искат от полициата?Хората бегат по задачи като изоглавени без смисъл предварително усоетен от прокуратурата и съда.

222

Анонимен

преди 14 години

Мисля , че по стара българска традиция отново впрягаме каруцата пред коня ! Докато не се изработят нови нказателни и процесуални закони ,лесно приложими за нашите стандарти и действителност , ще продължаваме да скърцаме и да стискаме със зъби ,докато един ден ги счупим! Обаче да не забравяме че стоматологичните услуги в България Са доста скъпи !

221

Анонимен

преди 14 години

Pak si poprekalil sus steroidite.Da znaIS...

220

Анонимен

преди 14 години

Da stiska, da stiska...puk nie s noza...vreednite kletki triabva da se otstraniat...

219

Червената помия

преди 14 години

Изказването е писано явно от провокатор, оценявам иронията в него.Но се и замислих.Стана ми ясно защо по времето на Великата Френска Революция, която съвсем не е била социалистическа, гилотината е работела нон стоп ,захранвана с хора с титли и състояние, понякога без съд и присъда.Просто на народа тогава, както и сега му е било ясно че богат и влиятелен по честен път никой не може да стане.

218

www

преди 14 години

bravi Cvetanov 7 miliona balgari sme s teb....smenete gi s Borisov i v sada tezi prodajni cherveni sadiicheta

217

Гиби

преди 14 години

229 "ЦЦ е прав някой може и друго да стисне със зъби.Един съвет:Поискайте помощ от ЕС за техни съдий и прокурори и приберете нашите на топло."Но на МВР е нужен КОМПЕТЕНТЕН МИНИСТЪР, а не физкултурник......

216

Слави 50%

преди 14 години

ЦЦ е прав някой може и друго да стисне със зъби.Един съвет:Поискайте помощ от ЕС за техни съдий и прокурори и приберете нашите на топло.

215

Анонимен

преди 14 години

Октопода е голям в съда

214

Анонимен

преди 14 години

в съда са всичките мошеници

213

Анонимен

преди 14 години

Цецо багера има още да копа

212

Анонимен

преди 14 години

От ЕС са сигурни,че съдебната система в България е неработеща и корумпирана.А дали черното е бяло е литературен въпрос.

211

Иван Вазов

преди 14 години

цветанов да обясни на батбойко,че мълчанието през зъби не решава проблема-в случая цитат на бб по повод казуса спаска митрева.

210

Георги

преди 14 години

ЦЕЦО ПРЕЗИДЕНТ НА Р. БЪЛГАРИЯ.

209

до 102

преди 14 години

Къде видя полицията да работи? Ченге да работи виждал ли си? Освен ако не е със собствен радар на пътя. Бойко казва кого да хванат (даже сам си признава, че всичко става с негово съглосие или съгласуване) и после.... полицията работела.... дръжки.