54

Ох!

преди 14 години

Дай БОЖЕ всички които са били в телефона му да изхвърчат! Ама доста от тия в тефтерчето платиха по още толкова на други за да си замълчат. Пак изплющяха само дребните рибета! Давайте, давайте още...гангрената трябва да се изреже до дупка!

53

Д Минов

преди 14 години

В края на 2006 год. един бизнесмен от търново поиска отставката на Минов. Той обаче се присмя защото разчиташе на комунистите които го крепяха, а и беше взел прилична сума от една богата вдовица. Който познава този бизнесмен знае, че той никога никого не е забравил. Поуките в случая са две - никога не се карай с хората с които живееш заедно в един град и трябва да внимаваш когато този когото искаш да таковаш е възможно той да ти го натакова.

52

умния

преди 14 години

БРАВОС..........БРАВОС.........

51

Поздрави

преди 14 години

г-н Минов всички ние ти пожелаваме лек полет по пързалката надолу.

50

съдия

преди 14 години

драго коко, да знаеш само колко си глупав!!!

49

Сиганин

преди 14 години

Как само звучи-Красьо,мило,гальовно.Така сигурно,с нацупени устнички,певачката Магда,му иска нов джип или екскурзия в Дубай,да понапазарува малко златце...

48

Красавец

преди 14 години

Даниел Минов се скара с всички сериозни хора във Велико Търново. Какво ще стане с него сега ?

47

За Даниел Минов

преди 14 години

Някой познавали съдията Даниел Минов ? Човек без чест и без достоинство готов на всякакви договорки със всеки само и само да бъде административен ръководител на окръжен съд велико търново. През него минаха много поръчкови дела от името на червените другари. Предния обичаше чашката , но това не е кой знае какъв грях, а този безочлив човек с черна физеономия го провали "черния красьо". Уговорките с него са били за нов мандат, но уви - греда. Поздрави от нас които некога не са те забравяли.

46

коментатор

преди 14 години

драги петков,изглежда си от тези дет намазаха с предишните правителства та сега така много искаш да го няма този Бойко!та кого искаш тогава да сложат - доган ли или искаш да върнат станишев? тцтцтц

45

nekov

преди 14 години

V BULAGRIA AKO POZNAVA6 NQKOI E PRESTUPLENIENIE ,NQMA TAKAVA DURJAVA ,ZA6TO BOKO NE SE MAXNE KATO E IMAl kontakti 4e i biznes s margini i mytri ,dokazani prestupnici

44

Българин

преди 14 години

Не само трябваше да го махнат, ами и конфискация на имуществото му - нас не ни грее че вече няма да е съдия, а адвокат-лобист, а искаме парите дето сме давали за заплатата му толкоз години, обратно - ама трябва някой да се сети да възроптае!!!!

43

съдия

преди 14 години

уволнен е като съдия , но е преместен на длъжност Прокурор.

42

коко

преди 14 години

Някои хора в България сами си разправят вицове,само те ги намират зза много смешни и сами им се смеят.Лошото е когато стане масово явление.

41

Анонимен

преди 14 години

....Голяма работа-- ще стане адвокат до като се замажат нещата и после пак....Народа го е казал отдавна-гарван гарвану око не вади........Мръсни юридически гадове!!!Как не ви е срам.!!!

40

vanina

преди 14 години

Браво! Светлина в тунела! Започвам да си възвръщам надеждата, че нещата в тая държава ще започнат да се оправят!

39

...

преди 14 години

"До момента това стори Стойко Стоев, но Иван Димов отказа, въпреки че има безспорни доказателства за разговорите им с плевенчанина.Двамата са провели цели 246 разговора с бизнесмена Красимир Георгиев, набеден за кадровик на съдебната власт."Ок, г-н Минов изхвърча за 14, а Стойко Стоев и Иван Димов дали ще изхвърчат за 246 разговора!!!

38

Анонимен

преди 14 години

Започват да се пропукват.

37

Анонимен

преди 14 години

Искам да ме вземат малко на стаж в държавния резерв, да открадна 5-10 милиона и за наказание да ме уволнят !

36

коко

преди 14 години

ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА.Това е нужно,за да се управлява тълпата според древните римляни.Хлябът вече е проблем и заради това държавата прави зрелища.Абсолютно незаконно е да се уволнява човек заради телефонен разговор.Това чудо и през" социализъма" го нямаше.Както и да се нарича престъпник човек без присъда,та дори да е не само черен.Че утре някой може да обвини кака Цецка че е взела като ученичка 20 ст. от портмонето на майка си за закуска без да и каже.А с колко много хора тя говори...

35

bo

преди 14 години

Ami to taka beznakazano,...i stavam prestapnik be! 6to za idiotizam e tova na6eto pravosadie??? A tozi 4erni4kija, s kakvi preferentzii e i ot kogo? Tova razsledvaite gospoda sadii ili Vas vsi4kite vi e 6ube?? Po- lesno e da se "igrae" s Mafijata. Tzjalata Vi gildija e tolkova komprometirana, 4e po-dobre izob6to da Vi njama.