123

анонимна

преди 14 години

Не е луд този който яде баницата ,а този който я дава!!!

122

МЕГИ

преди 14 години

СТИГА СТЕ ДРЪНКАЛИ АМИ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА И В ПАНДИЗА! СТИГА ЛОКУМИ ЧЕ НИ ПИСНА ОТ ПЕРВЕРЗИИТЕ НА МАСЛАРОВА!

121

Анонимен

преди 14 години

Ами неможе един закон да има 8 страници със всички допълнения във него и после да твърдим ,че имаме ефективна правна система.Във тези 8 стр има много вратички чрез които можеш да се измъкнеш.Докато са ни такива разляти законите и докато се пишат от неграмотни и не запознати хора ,нещата няма да се оправят.

120

Кате

преди 14 години

Хаха няма да получи нищо . Гарван гарвану око не вади! Ще погледаме сеир и толкова.

119

toi

преди 14 години

OX GORKATA - SAMO 11mln. - ;PAZI BOZE SLIAPO DA PROGLEDA; -BG. -POGOVORKA.......

118

ARTstr8

преди 14 години

Глупости Правосъдието си е на място не те измислят законите с които ни цакат депутатите-цървулите, Ето Член 69 изважда от отговорност и дава имунитет за некачествените закони (сякаш сме опитни мишки) съмнителни закони от който се възсползват самите им автори и техните обръчи впоследствие, и не знам ако няма корупция в полицията и тя дава качество като качствени улики и доказателства и дали съдът няма да съди правилно..

117

Шоуто на Еми

преди 14 години

По-яваш! Не си хабете нервите, че още какво има да видите! Нищо няма да й направят. Ако тя бъде осъдена, ще трябва и останалите министри да лежат в затвора. Че как да го допуснат? Навързани са един за друг като черва. От всички партии и правителства, без изключение. Ако се дръпне от единия край, отиде, та се не видя. Купете си пуканки и сядайте да гледате шоуто, наречено "Правосъдие в БГ"!

116

7

преди 14 години

Трябва да се започне чистката от сметната палата!!!Те са оставили всички партии да крадат.Навън всички от корyмпираната сметна палата

115

è

преди 14 години

къде са спали коръмпираните от сметна палата!!!!Трябва да се започне от тях.Те са я оставили да краде

114

Анонимен

преди 14 години

ЗАЩО ГО МАХАТЕ И ВИЕ ЛИ СТЕ С НЕЯ ГАДИНА Е И ВСИЧКИ ГО ЗНАЕТЕ!

113

МАГИ

преди 14 години

ГАДИНА ТЯ ЗНАЕШЕ ЧЕ НЯМА ДА Я ОСЪДЯТ, ЗАТОВА БЕШЕ ТОЛКОВА НАГЛА! Г-Н ЦВЕТАНОВ ЕТО Я НАГЛАТА С ДЕВЕТТЕ МИЛИОНА И КАКВО ЩЕ И НАПРАВИТЕ??? НИЩО НАЛИ! АКО СЕГА ТАЯ НЕ Я ОСЪДИТЕ ЗНАЧИ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ НАЙСТИНА И НЕ ИСКАМЕ НИЩО ПОВЕЧЕ ДА НИ УБЕЖДАВАТЕ И ГОВОРИТЕ! ТЪРСИТЕ НАГЛИТЕ КОИ НАГЛИ? ТИЯ ДЕТО КРАДАТ ОТ НАРОДА ИЛИ ТИЯ ДЕТО СИ РАЗЧИСТВАТ СМЕТКИ ПОМЕЖДУ СИ? КОИ СА ПО ПО НАГЛИ Я ДЕСЙСТВАЙТЕ БОЙКО!

112

радо

преди 14 години

дъртата крадла е крала от целият народ, дано най -накрая получи възмездие

111

Хи-хи

преди 14 години

На снимката се усмихва ....и с право... Какво ли си мисли?.....Хей,бунаци...колкото и да се дерете из форумите, няма да ме осъдят, няма да ида в затвора...а вие си пишете и плюйте колкото си искате.....До сега да сте видели осъден политик ?....Не сте и няма и да видите......Хайде....останете си с плювалките....и аз с милионите.....

110

Анонимен

преди 14 години

До 112 адски си прав

109

Анонимен

преди 14 години

Господ и е пратил знак със този рак,но тя не си взима поука ,нищо следващият път няма да се спаси.

108

ПИРИН

преди 14 години

100% конфискация и пандела поне 20 годинки.

107

Анонимен

преди 14 години

Спокойно бе братя,всичко се връща в тоя живот,ако ще милиарди да е събрала с крадене от държавата,така ще и се върне,че левче от тея пари няма да и помогне да си спаси бедната душица.Не я кълнете,не си заслужава...има кой да я съди

106

няма разлика

преди 14 години

Какво все го повтаряш?Цялата държава разбра за болеста и.Самата тя каза че е победила рака .Добре с чий пари го направи?Рак се побеждава освен с воля и с много много пари.Крадейки с милиони тя не даде този шанс на стотици други българи да понадвият на болеста и да поживеят по дълго.И не само тя .Цялата монархо-комунистическа банда начело с доган крадоха и попиляваха народ и държава години наред.

105

БЪЛГАРИН

преди 14 години

Кофти е че след дружното "УРРРРРРРРРРААААААААА" по тази тема ще изтрезнеем, като разберем за СИМВОЛИЧНИТЕ санкции ако се докаже подобно престъпление, които санкции няма да върнат парите,дадени от Масларова,няма да им вземат мерцедесите,палатите,почивките с нашите данъкоплатски пари.Тя си е направила сметката далеч преди да стори това посегателство срещу българския народ.Както и шефовете и.

104

позна

преди 14 години

До анонимен 103Предполагам знаеш за заболяването й - затова го пишеш