98

xxx

преди 12 години

Поне една карта да бяха сложили на цветните зони.

97

ддд

преди 12 години

*** бе задръстваме ви центъра що тогава не си седите там в него а ходите в крайните квартали бе маймуни и се ръгате по нашите паркинг места бе големи софиянци сте какво като сте от центъра селяни....

96

omg

преди 13 години

В Центъра коли не трябва да има. Ще използвате Градския транспорт. Ако не ви харесва - те ви метрото, то поне е модерна работа

95

hohohoho

преди 14 години

Ауууу колко много *** ползват компютър .... стига сте писали бе.. свършете нещо полезно :)

94

PISS_OFF

преди 14 години

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ СОФИЯНЦИ И ХОРА,ЖИВЕЕЩИ В СОФИЯ,ТОВА САМИ СИ ГО СПРЕТНАХМЕ, ГЛАСУВАЙКИ ДОВЕРИЕ НА...ЗНАЕТЕ НА КОЙ.Е, ДА НИ Е ЧЕСТИТО !

93

ddd

преди 14 години

xorata niama kakvo da iadat a tezi im dai samo cenite da vdigat no taka nise polaga sled kato gi izbraxme

92

Хотел Центал

преди 14 години

Таксата от 70 лв. за паркиране по местоживеене, съда я отмени през есента на 2009 г. Така че ще вдигат дедовия, ако могат.

91

Елит Миленчо

преди 14 години

А у факултето и филиповци къв цвят ще е зоната, а кюфтета ***?

90

Анонимен

преди 14 години

А бембяна ще има ли?

89

Поредна простотия

преди 14 години

А безплатни места за членове на ГЕРБ няма ли да има?

88

Анонимен

преди 14 години

Като ще ни задръствате центъра ще плащате и пак ще плащате.

87

Анонимен

преди 14 години

Вместо сини, жълти, зелени и назнам си какви зони да хванат да построят паркинги. 20 ет години само лапат пари със зони, скоби и простотии без никакво действие. Най доброто решение са голями паркинги под земя, над земя. Дори около спирките на метрото никой не се сети,че трябва да има много голями паркинги, никой. Това е простотия и селяния.

86

Паганини

преди 14 години

Същите цени за автомобилите на законодателната, изпълнителната, съдебната и местната власт! Но при това положение ще им се намалят парите за ДМС /допълнително материални стимулиране/! Защо колите на кметските служители се паркират, без такси, на пл."Ал.Невски"?! Защо не се спазва Конституцията?! Нали, ужкем позакон, сме с равни права?

85

Onzi

преди 14 години

Стига сте мрънкали!!! Аз живея в центъра и от селяни дошли от някоя паланка няма къде да си паркирам колата. За съжаление моята улица не е синя зона и като се прибера вечер от работа няма къде да паркирам от хора, които са решили че там им е мястото. Регистраци започващи с РВ РК и тн. Айде всички на село и да си плащат като идват в София.

84

Анонимен

преди 14 години

Мафията в София ни парцелира ....

83

Анонимен

преди 14 години

Защо ми ги натресохте тези от ГЕРБ да ни управляват и в София? Не схващате ли, че те са повече и от гола-вода? Изобщо не схващат какво трябва да се направи в София, за да се решават проблемите. Вместо да решават проблемите, ГЕРБ ги правят още по-голями, за да може тази или онази мутренска фирма, като тази дето стопанисва Синята зона, да ни доят до дупка. ГЕРБ май ще задминат и Мафиянски в краденето.

82

БЪЛГАРИН

преди 14 години

В една идеална държава това щеше да е перфектно - плащаш 3 лв в синя зона за 4 часа паркиране.Обаче за какво да им платя-за необособените паркинги с труден достъп,за улиците със задръствания и дупки,или за запушения център...Тази мярка дето я предвиждат е само за да слачат повече пари от гражданите вследствие на факта че хората се изнасят от София и колите/приходите в общината намаляват.

81

Възмутен

преди 14 години

Това е Мафия

80

Анонимен

преди 14 години

majka vi i obirdjii

79

БЕЛ

преди 14 години

Цена - висока, скъпа цена не зная..