11

canuk

преди 14 години

Bravo na Radanova!Za sujalenie BG journalistite ne publikuvaha NITO edna neina snimka,pone ne vi li dosramya zaradi nomera i na shlema.Izvinete za latinicata.Pozdravi ot Ca

10

Анонимен

преди 14 години

Върхът на кариерата й беше миналата олимпиада1 Въпреки това, й пожелавам успех. Дай боже все повече такива българи!

9

жени

преди 14 години

Браво, Жени! Ако всеки българин в професията си е 7-ми в света, България ще е просперираща държава. Гордея се с теб!

8

Хавада Булут

преди 14 години

Турците въобще участват ли?!?

7

88923

преди 14 години

Поне ще има какво да казват спортните коментатори по БНТ като спортни "успехи" на нашите състезатели занапред.Просто зле сме си и това е.Отделя се минимално внимание и пари за футбола,всичко друго е игнорирано като спорт.ЗАЩО ЗАТВОРИХА ЗАЛА УНИВЕРСИАДА ? Защо не отговаря на изискванията ?Нито бази,нито условия за тренировки.Аз съм един бг-реалист и никога не съм си и помислял,че ще спечелим медал от тази олимпиада.Всички други са болни мозъци,които смятат обратното.

6

фен

преди 14 години

Голямо браво за Раданова! Със спортистка с такъв дух и борбеност, и такава успешна спортна кариера, трябва да се гордеем. Остава още една дисциплина, в която Раданова ще участва на 24 т.м. Да й пожелаем от сърце успех! Заслужава го. Давай, Жени!

5

Анонимен

преди 14 години

при нивото на спорта ни (като бази за подготовка), Жени е направила направо нечовешки усилия, за да стигне до това седмо място. Можем само да се гордеем с такова постижение... Успех и на 1000

4

Анонимен

преди 14 години

Аз незнам някога Турция да е имала подобни класирания на зимна Олимпиада. Отпадане на 1/2 финал също значи място в първите 10 -15.

3

Анонимен

преди 14 години

Името на Китайката не е Янг Жу, а Янг Джоу.... Няма едно правилно Китайско име написано в тоя сайт.....

2

Анонимен

преди 14 години

НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ЗА МИСЛюМ ДА УЧАСТВУВА НА ЗИМНА ОЛИМПИАДА? ТОВА Е СПОРТ ЗА БЕЛИ ХОРА,А НЕ ЗА КАПСОЛОВАНИ МОЗЪЦИ.

1

Алекс

преди 14 години

Браво, я! Момичето колко години вече се състезава и е една от малкото, които представят България по големи състезания повече от добре.А ти, Османе, на колко финала на Олимпиада беше участвал, че ми се губи....?