22

митко

преди 14 години

ще те изненадам, но има...каиш, ходи си играй с кукли бе!!

21

an

преди 14 години

izvan zemnite otdavna sa mejdu nas.kade gi tarsi toq pri zvezdite.ne vijdateli nakade ni vodqt upravnicite na sveta? kam gibel.te sa prieli 4ove6ki obras i bavno no sigurno ni uni6tojavat.o6te li ima naivnici, koito ne vqrvat 4e ni upravlqvat izvan zemni.

20

Иво

преди 14 години

А това на снимката да не е новото лого на Windows 7 случайно??

19

макиавели

преди 14 години

Ако човека е критерий за "разум" въобще не ми се иска да срещам друг подобен на него "разум":)

18

:)

преди 14 години

Малко ли извънземни ходят по Земята :)))))

17

Анонимен

преди 14 години

Бъркаш :) Не е КИКИ ! Нибиру е ! Енки ми е свидетел ! *** Путин ако лъжа !

16

37009

преди 14 години

Да вземат ноу-хау от специалистите от БАН, които работят по проекта КИКИ.

15

Мислител

преди 14 години

До:яяя Не можах да разбера дали ми повярва или не!?Твоето тяло се състои от елементите на Менделеевата таблица и ред не открити до сега вещества или явления. Съответно движиш се,раждаш се,растеш и умираш.Земята също се състои от същите елементи.Такъв случай защо да не е ЖИВО същество?...

14

Анонимен

преди 14 години

Даже знам къде са - в Люлин !

13

Анонимен

преди 14 години

Да прав си найстина са тук имат си бази те отвличат хората и си правят експерименти !

12

Агент Мълдър

преди 14 години

АБЕ КАК МОЖЕ ОЩЕ ДА ОБРЪШАТ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ ГНУСНИ ЛЪЖЦИ И МОШЕННИЦИ.ТЕЯ СА СИ ПЛАТЕНИ МАНИПУЛАТОРИ КОИТО ИМАТ ЗА ЦЕЛ ДА МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ. ИЗВЪНЗЕМНИТЕ МОГАТ ДА КАЦНАТ ПРЕД НОСА ИМ НО ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТЪРСЯТ СИГНАЛИ ОТ КОСМОСА.НЕ ИМ ВЯРВАИТЕ.ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК.

11

йх

преди 14 години

При тези огромни разстояния в свелинни години едва ли ще можем да видим и чуем нещо. Както Хабъл гледа назад в миналото така и това, ако пък някой е тръгнал да ни наблюдава от по-наблизко, най-много да види динозаврите.

10

Анонимен

преди 14 години

Абе, докога ще се доверявате на тези измислени сензации. Всичко е една *** измислица за извънземните. Те ако имаха интерес щяха да го направят досега а не да се крият и ние да ги търсим. Какъв МАЙТАП да не разберем че, ни манипулират. Погледнете фактите колко космически кораби бяха изстреляни през годините и все не могат да се подготвят да отидат на Луната или Марс па камо ли ги заселят. Всичко е фарс и заблуда за лековерни умове.

9

бат Миро

преди 14 години

Част от двигател на пепелац. Важен елемент!Не, не се бъзикам - това е истината.

8

бат Миро

преди 14 години

Нещо са ти грешни сметките - провери ги пак.8 км/с ~ 28800km/h. 83 млр / (28800 * 24 * 365) ~ 330 годни. Ама Вояджър вече се движи почти двойно затова на него ще му трябват към 160 -170 г.

7

Стоян

преди 14 години

Не трябва ли да се помисли как по добре да се скрием и да се подготвим да посрещнем евентуални пришълци отколкото сами да се навираме в устата им

6

Анонимен

преди 14 години

СЕРИОЗНО какво е гравицапа ?

5

_I_

преди 14 години

За да се изведе телескоп на 82 милиарда км от Земята ще са необходими 7800 земни години ако ракетата носител се движи с 8 км/с. Така, че това си е чиста утопия за сега...

4

бат Миро

преди 14 години

Само на 83млрд. км!! Ми то нищо не е. Ей го на Вояджърите летят има няма 30 годни и са стигнали не повече от 15млрд. км. Значи ще им трябват към 200 години да се отдалечат на тия 83 милиарда. Успех на проекта.

3

СЕРИОЗНО

преди 14 години

В СССР БЯХА ИЗОБРЕТИЛИ ГРАВИЦАПА С КОЯТО ПОСЕЩАВАХА ПЛАНЕТИ НАСЕЛЕНИ С РАЗУМНИ СЪЩЕСТВА