31

Пипи

преди 14 години

Плюшченко е най-добрия,просто съдииде предварително са решили,че този път няма да е той!

30

Анонимен

преди 14 години

Плюсачек си направи елементите добре,но като хореография не беше нищо особенно.Направи си завъртанията в началото и после само се въртеше безразборно,определено не заслужава първото място.

29

до 28

преди 14 години

След като не разбираш, защо първо не потърсиш информация? Става дума за това, че има нещо, което Евгени може и изпълни, а Лисачек не. Радвам се за всички, които се представят на игрите, интересно е.

28

Анонимен

преди 14 години

Лисачек не беше в никакъв случай по-лош от Плющенко, дори мисля, че се пързаляше по-красиво и изпълни всичко перфектно. Не разбирам за какво плачат руснаците, среброто също не е лошо. Да не би да са абонирани за златни медали?Това тяхното е комплексария.

27

Анонимен

преди 14 години

Лисечек е от Чикаго. Той е много скромен и набожен човек. Майка му е италиянка, баща му е православен и Лисечек е приел Източното православие също. Треньорът му е тренирал фигуристката Ангела Никодинов - българка родена в САЩ. Честито, за медала!

26

Анонимен

преди 14 години

Гледах състезанието, това е поредната съдийска несправедливост...

25

Анонимен

преди 14 години

А какво, уплашен като п*тка ли да излиза Евгени? Тези танци са неговия живот, чувства се у дома си на леда, самонадеян бил. Никога не съм видяла да се държи високомерно. И на тези, които го обиждат и злорадстват, ще им кажа да помислят дали те имат в своята област толкова големи постижения, колкото има той в неговата. На руснаците им подарявали награди - да бе, все ви пречат.

24

Nat

преди 14 години

Posledno - LisA4ek ili LisI4ek?

23

до 22

преди 14 години

Абе,петроханско гейче-*** го издухай на американския си събрат Лисечек...Аман от прости и комплексирани ***.А Евгениий си е най-добър,зависимо какво ще решат корумпираните съдии.

22

Фигурист от Петрохан

преди 14 години

Добре че го резнаха гадното руско ***. Аман от руските наглеци. Да лапат дедовия ако може и при гимнастиката...

21

Фигурист от Петрохан

преди 14 години

20

Коко

преди 14 години

Много се радвам, че детронираха тоя, чийто нос влиза през екрана в хола ми.

19

Коко

преди 14 години

Много се радвам, че детронираха този, чийто нос влиза през екрана в хола ми. Да ходи да си кара изкорубеното Mazeratti.

18

Анонимен

преди 14 години

Еми както отнеха много наши златни медали за сметка на Русия или пък на Гърция или други домакини и държава със силно лоби при съдиите, нека веднъж и на РУсия да се случи. Сега трябва да си мъчат в ъгъла, защото знаят колко подарени медали имат и те.

17

Фина

преди 14 години

Евгений беше от класа както винаги. Златото му беше ОТКРАДНАТО, но все пак игрите са в Северна Америка- те си ги раздават както искат. А с Плюшенко се ПОДИГРАХА! Но както каза жена му- Женя вече има по един сребърен, златен и ПЛАТИНЕН медал. Защото великията фигурист си остава такъв !

16

Figurist

преди 14 години

Do #4-Ti kato si tolkova "DOVOLNA FRANKOPHONE-ka" k'vo tolkova se peniavish i gledash v chiniata na Plushenko. Toi e sastezatel ot klasa, koito dokaza na sveta,che e vazmozno sled 4-godishno otsastvie ot leda da se zavarne i da izglezda bezuprechen-neshto koeto Brian Boitano, Scott Hamilton i drugi sa se opitvali, no bezuspeshno! Da ne govorim, che celta mu be da predstavi dostoino Rodinata si, koiato bez negovia medal shteshe da si ostane bez nito edin medal!Prodaljavia s pop-corna i mlak!

15

японец

преди 14 години

Иван Лайсичек, с ударение на и-то се произнася името му!!!

14

Тодор Батков

преди 14 години

This british homosexual (а тук цяло международно стадо такива) broke the game!

13

33

преди 14 години

В спортовете където се измерва времето ,винаги побеждава човека който в дадения момент е най-бърз.Хронометъра е безпристрастен.А в спортове като спортна гимнастика,акробатика ,художествена гиманстика,фигурно пързаляне решаващо е именно лобито.съдиите винаги оценяват най-високо човека с най-силно лоби.А от това най-често страдат малки държави като България и печелят или САЩ или Русия.А във футбола Франция ,примерно...

12

Анонимен

преди 14 години

Не само шанс. Лисачек няма нито един четворен скок. Така е в "съдийските" спортове. Не помните ли, че същото се получи и с художествената гимнастика. Някои (за съжаление бяха май нашите) правеха неща на ръба на човешките възможности - би трябвало да се толерира, за да се развива спорта, допуснали някаква си грешка и ги порязаха за сметка на други които само безопасно разнасяха насам-натам уредите.