10

Гошко

преди 14 години

До господин Анонимен:Ние не можем и двеста метра да избягаме според теб, но не това ни е работата все пак. Айде ако обича Анев като е отишъл на екскурзия, поне да не ни излага. 25-то място от 25 състезатели ще го взема и аз! Започнете да мислите вече с тия тикви!

9

Брей

преди 14 години

Добре де, погледни колко големи нации все още нямат медал и няма и да имат....sports.yahoo/olympics/vancouver/medals

8

Рару

преди 14 години

Тук пак ли е пълно с неблагодарни, мрънкащи българи??? Я, каква изненада.Анев се справи чудесно. Пожелавам му много успехи за напред!

7

Анонимен

преди 14 години

Не се излагайте, бе! Вие не 20, а 2 километра не можете не да избягате, а да извървите, и седнали да пишат коментари!Браво на Краси, представи се много добре.Заслужен златен медал за Свендсен!

6

пакитто

преди 14 години

И като е САМО на 22 , к'во ? Да си седи у дом,докато не е готов за сериозни успехи.Да сте видяли някой млад петел да смее да рипа срещу стария петел в кокошарника ? И да се опитва - веднага е смазан и повален на земята.Та така и нашите.Да вземат да натрупат опит,НАЙ-ВЕЧЕ да са подготвени и тогава да заповядат на фронта.

5

БГ

преди 14 години

АРЕ БЕ НЯКОИ ДА ВЗЕМЕ ПОНЕ ЕДНО МЕДАЛЧЕ ПАК ЩЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ

4

Анонимен

преди 14 години

От 25 участници. Аферим

3

Анонимен

преди 14 години

Пишете глупости! За останалите съм съгласен, но Анев е момче на 22 години и това место е престижно за него. Ако продължава да се развива до година - две може наистина да влезне в елита!

2

мр.ОЛИМПИАда

преди 14 години

Брей,брей,брей.Този Анев без малко да застраши 1-вото място.Ама да беше ял малко от боба в гърне на баба,че да се изстреля напред.Или да си беше ръгнал някоя папунка ,та да излети напред :) Пак е нещо - 25. ,не всеки ден стават такива чудеса на олимпиада за бг състезатели.И ВСЕ ПАК СТАВАТ ЧУДЕСА .

1

Анонимен

преди 14 години

Браво!