179

Aнкетиране

преди 13 години

Който е за забраната +, който е против забраната -

178

Петър

преди 14 години

Можеш преспокойно да се гръмнеш злобно непушаче :)

177

Анонимен

преди 14 години

Именно, защото много неща влияят на здравето на човек, не ми трябва и допълнително някой да ме трови директно.

176

???

преди 14 години

А от миризмата в обществения транспорт мога ли да хвана рак на белите дробове?

175

Тц

преди 14 години

Да си непушач, мислех че е просто личен избор. След прочитането на горния материал, почвам да си мисля, че е болест. Бати тъпата злоба - никой не иска да ви пуши в непушаческите места, а елементарно и пушачите искат свои места. Какво сложна има, та да не се разберат едните с другите, както прекрасно се разбират от край време.

174

Лелееее, колко

преди 14 години

злобни човечета сте това непушачите! Всичко друго ви е наред - вредните емисии от колите са намалени, живеете спокойно, весело и охолно, ядете чисти храни, гледате усмихнати лица, слушате добри новини, та с нас сте се захванали! Относно миризмата: сто пъти по-гадна е в общ. превозни средства, а там не се пуши. Относно вредата за здравето: много спорна тема! Почти не познавам лекар-непушач. Манталитетът на пишещите по-долу непушачи е селско-пенсионерски :)

173

Анонимен

преди 14 години

боико пак ще се облажи нали с пашата от кондрабадни цигари направиха парички

172

stg

преди 14 години

някой тук е с грешка , кое министерство поиска новите цени на здравеопазването или на финансите това е въпроса , щом е на финансите значи иска приходи и за това го прави , щото това му е работа, и очевидно е че приходите вместо да се увеличат ще намалеят извод - провал

171

Луд Гидия

преди 14 години

Кое правителство/момент само да запаля една цигара и ще продължа/дойде на власт,се хваща с увеличението на цигарите."Арда"фиртър от 0.40 лева,не ги знам колко станаха,защото пуша качак.Да се хванат за ...Хер Флик,ако намали 80% цигарите няма да има контрабанда,машинки за цигари и бюджета ще се напълни.Ама де акъл!С тютюнджийски поздрав:Луд Гидия!

170

sulio

преди 14 години

kakuv e problema s tazi zabrana taka i ne razbiram. zabraniava se pusheneto i horata si pushat otvun. chestno e i e lesno. az sam pushach i podkrepiam zabranata. jiveia v UK i sam sviknal, da si pusha otvun. i ne pusha po malko. prosto mi e mnogo po hubavo vutre v bara kato ne mi mirishe na cigari. taka che zabraniavaite pusheneto super e taka

169

Анонимен

преди 14 години

Пак ви изместват вниманието от жизнения стандарт и как живеете с тая тема за тютюнопушенето ! Работата е проста, приема се закона, за всеки има хляб ! Дори и в Анадола г оразбраха това ! А тук си е БАЙ ГАНЬОВЩИНА, каквито са ни политиците !

168

mitko77

преди 14 години

аз преди няколко месеца бях в германия и мисля че там проблемът е решен добре,в малките заведения на входа пише дали е за пушачи или за не пушачи,в големите има отделни зали,но отделни найстина не като тук.малки казвам около 50кв.м.

167

Гемео

преди 14 години

По тази логика всичко трябва да се забранибелия хляб- броя на затлъстелите се увеличава,колите с вредните газове-въздуха който дишаме ,по тази логика всичко трябва да се забрани

166

Анонимен

преди 14 години

пушачите и война ще направят

165

Mak967

преди 14 години

Преди и след демокрацията това си остава хоби за власта

164

До 172

преди 14 години

Много добре казано.БРАВО.

163

Пръдльо

преди 14 години

А когато ти отидеш на заведение и всички около теб започнат да ти *** в лицето, докато си пиеш кафето, няма ли да искаш да има закон против пръдльовците по заведенията?

162

az

преди 14 години

Най - умното решение на правителството!!!Само неразбрах през всичкото време от започване на спора"За и против пушенето" на кого толкова му пречат пушачите? Който си пуши си е лично негова работа!Който не пуши - също. Просто оставяш хората сами да решават , а не чрез закони!

161

Анонимен

преди 14 години

Абе какво я политизират тая тема за тютюнопушенето не разбирам. Основният аргумент трябва да е: вреди ли то на тези, които не искат да се тровят, но са принудени да понасят цигарения дим на пушачите?? Всичко останало е пълен фарс!! Пушачите вън!

160

Анонимен

преди 14 години

Долни пушачи ***......................