261

Анонимен

преди 14 години

xa xa xa i martenizite sa gotoviiiii :-)

260

1958

преди 14 години

272 ,много си далеч от Европата с тези разсаждения,малко се замисли къде живееш и ти си Балканец -тоест ***

259

manuelche

преди 14 години

Oффф, ей така като няма какво да кажете и тропвате първия цинизъм, който ви хрумне...Всички знаем как малките момичета си намират женски образ, на който да се възхищават - Жената Котка, Барби, кукли, актриси, певици.

258

ванко

преди 14 години

давайте минуси защото с тъпите си глави пълни с простотии друго неможете защо и на коледа няма турски подаръци аве еи ние сме в България не в турция еи тва не е домокрация а анархия всеки прави каквото иска за това *** овче население е толкова тъпо да гледа тея *** турски сериали епа че Дързост и красота каде каде по добре

257

мануелче

преди 14 години

сестра ти лезбийка ли е че не разбрах :D :D :D

256

ванко

преди 14 години

леле *** народ с инджи листопад мехмед аве хора нормалнили сте я чуйте какво казва бабата българска мартеница !!!

255

Петър

преди 14 години

За съжаление е така ... колкото и да не ми се иска.

254

manuelche

преди 14 години

Изкъртихте пак форума. Наех се да поразгледам снимки на прословутата Инджи. И знаете ли какво? Подгответе се диво да цъкате на минусчетата! Инджи или както там се казва актрисата ми изглежда в пъти по-добре и по-свястна от перверзните мутри на Преслави, Анелии, Камелии, Розалии, Азалии, Хортензии и прочее. Бих предпочела малката ми сестра да се захласне по естествена и чаровна жена, а не по напомпана секс-кукла, защото последната, видите ли, била българка.

253

мехмед и инджи

преди 14 години

Ти изобщо не знаеш защо живееш на този свят -*** такъв.Поне пиши на майчиния си език ,това е срам и позор за теб

252

Анонимен

преди 14 години

То май всичко ни е като тези пошли мартеници!

251

Гошо Тъпото

преди 14 години

Сериалиии,.....мартеници,пенсионери;това нямаше да е моя тематика,ако бях ......Machiavelli;колкото за другото,една мисъл пак на този италианскифилосов донякъде ми допада: "мъдрост е да се преструваш понякога на...луд"

250

do 270

преди 14 години

Ти не си дорасал да си "сноб", село, белите европейци са "сноби" защото не искат да сядат на една маса с *** като теб - и ги оправдавам напълно.

249

Axl

преди 14 години

*** народ-калпава държава...

248

на

преди 14 години

@269: ".. едно скъпо кафене в Центъра на София ... имаше англичани, немци, българи ..." .. и после си се събудил и видял "един захилен ***". Айде стига с тея "световноизвестни" кафенета в София. Бъгария е в един от най-изостаналите райони в Европа. Малко пред Турция. Кога станахме такива сноби, хич не ми е ясно.

247

Вчера ... едно скъпо

преди 14 години

Вчера ... едно скъпо кафене в Центъра на София ... имаше англичани, немци, българи ... всички си пийват тихо, културно и кротко ... по едно време влиза един захилен *** и сяда и веднага се захвана със сервитора на развален английски - ас съм турчин от истанбул ... много е хубаво тук ... ама ти как така не говориш турски ... вика на сервитьора ... Момчето се чуди как по-бързо да му вземе поръчката и да се отърве от него ... той продължава да обяснява на цялото заведение че е турчин и как така ние не знем турски ..Англичаните пили-недопили станаха и си тръгнаха, германците също ... останалите се отдалечиха от неговата маса и той си остана сам самин с бирата си ... глупаво захилен. Нещо като турския Бай-*** само че по-противен.Извод за мен - турците не са за Европа

246

Боби

преди 14 години

Хората нещо са изперкали! Айде за бизнеса(мартениците) - както и да е.Но етнически турчин(Вежди Рашидов) да ми чете слово за обесването на ЛЕВСКИ...Е това не го разбирам! И няма да го простя НИКОГА!

245

Kvo da vi kaja

преди 14 години

Ne turcite na martenicite sa problema, a fakta kak se oporochava Baba Marta...vie na Gloriq martenichka shte si slojite li?

244

do ga6o 261

преди 14 години

I jenite sa6to,hahaha

243

Анонимен

преди 14 години

Как ще слагате тия *** на мартениците бе еййй ?? Вие луди ли сте бе ? Който носи такава мартеница просто не е Българин !

242

Honorik

преди 14 години

Deqne,ako nqkoq 4alga-pevica osadi nqkoi proizvoditel za martenica 6te ti se poklonq do zemqta!Samo,4e na tqh i ***-klip da im pusne6 na pazara,pak 6te se gordeqt,poneje ne im puka ot ni6to i nikoi.Taka,4e za tqh vsqka reklama e dobre do6la.